Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 19:18

A ja chtela napsat, ze mi rupnul perovej polstar v pracce! Sice budeme jeste tak mesic vychazet z bytu jak opelichany slepice nez se to vsechno odperi, ale je to slabota proti ostatnim. Tak at je vsem brzo lip, ja mam ozkouseno, ze v tech nejhezcich dnech byva jak na potvoru cloveku nejhur. Takze ze zitrkem se snad hned zrana vstane lip! 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 19:27

Když to tady čtu, tak já byla 5 týdnů doma s rukou, 8 týdnů nemůžu úplně používat pravou ruku. Do toho minulý týden spadlo dítko z prolízačky a má zlomenou klíční kost, takže další tři týdny doma, protože sám tady být nemůže.  Starší si v týdnu urazil dva přední zuby. Parádní měsíc. Ještě ke všemu jsem ve víru událostí úplně vypustila jeho zítřejší narozeniny, takže jsem dnes byla hodně překvapená, když se moji rodiče ptali v kolik se mají zítra stavit. 

Naštěstí se mi včera večer podařilo odejít na neplánovaný večírek, což mi neskutečně pomohlo a dlouho jsem se tak nezasmála. 

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 20:53

Vsechny vas potlapkavam a at je lepe! Ja mam hodne spatny posledni rok, kazdy den brecim do polstare, ale musim rict, ze uz je to se mnou mnohem lepsi. Ale nekdy je ten zivot proste na ho...houby.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 21:23

Vsem preju, at je zitra lepsi den! U nas v bledemodrem jako u Candance , manzel dneska odjel na ctyrmesicni sluzebni cestu, z cehoz jsme zjevne byli vsichni nervozni, takze i u nas to skoncilo velkou hadkou pred detma. Navic uz vcera vecer, takze jsem sla spat nasupena, rano jsem porad jeste byla nasupena, manzel taky, takze jsme dali druhy (mirnejsi) kolo a usmirili se az tesne pred odjezdem. Orvala jsem to solidne. Ted me to  samozrejme strasne mrzi a mam prevelice chmurnou naladu. 

Nastesti mi pristi tyden prijede ceska kamaradka, tak snad me to nakopne pozitivnim smerem.

Dalia Bude lip, je to porad jeste cerstvy, drzim palce, at je min a min chmur. Ale jestli mas opravdu depresi, mozna si promluv s doktorem, moji mame (byla ve stejny situaci) nakonec predepsali antidepresiva a pomohlo ji to.  

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 21:26

Renusatko Teda vam se to nejak hromadi, uz byste meli mit pomalu vybrano! A at je ruka brzy v poradku.

Karja To by me ale taky namichlo, to peri je jako rozbity sklo, i po dukladnym uklidu se jeste mesice objevujou strepy. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 21:30

Setare Je pro mě stále těžší zvládnout psychiku. V noci se budím po dvou hodinách, přes den ať dělám cokoliv, tak je tam stín strachu a úzkosti, nebo taky vztek ... a k tomu i fyzické problémy jako bolesti kloubů, slabosti, krvácení a záněty v puse ... nějak mi docházejí síly, začíná mi být všechno jedno. 

Omlouvám se za výlev.

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 21:34

Dalia To je asi doznívání toho prožitého stresu a strachů.

Měla by ses radovat.

Brát antidepresiva ale ení žádné stigma. Naopak to strašně moc uleví a ulehčí duši.

Vím, o čem mluvím. Mám hnusný rok. Nejhorší je, že mi to už vadí i v práci, nestíhám vše tak, jako dřív a jak bych chtěla. Což mě, samozřejmě, deptá ještě víc.

A úplně nejhorší mi připadá, že už mi to ani nevadí, že na to tak nějak se.u.. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 21:35

Setare No to jsem strašně nesnášela, dlouhé služební cesty, když byli kluci malí. Ještě horší býval návrat, když já už si zvykla, vše klapalo, jak jsem chtěla a po návratu manžela nastala vždy nějaká hádka ohledně toho, co se jak má dělat 

Teď bych občas brala, kdyby někam na chvíli odjel a on už nejezdí 

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 21:38

Dalia To ne, Dali, máš pejska, syna, spoustu parfémových přátel tady... Ono se to určitě zase zlepší a neboj si říct o pomoc.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 21:41

Dalia máš víc času na přemýšlení, proč se vše stalo a proč tobě a jestli se ti nemoc nevrátí. V té první fázi se soustředíš na přežití, na boj a na tyhle myšlenky není čas. Tak je nenech, aby ti ovládaly život a pokud to nejde za pomoci rodiny, kamarádů a koníčků, tak není nic špatného si nechat něco napsat. Je to důsledek prožitého dlouhodobého stresu a je lepší to řešit dřív než se to zvrtne úplně. 

Offline slniecko admin
19570 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 21:46

Dalia špecializovaná psychoterapia pre onkopacientov niekde v okolí nie je?

Offline Tak Betty
6137 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 21:52

Já jsem si chtěla postěžovat, že se @KoraKora odhlasila. A teď  vás tu všechny čtu a přeji hodně štěstí,zdraví a sil.

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 22:30

Dadoo To je ale spravny, mas kaslat na vse,  na co se da a ma ti to byt jedno. To neni nejhorsi, to je nejlepsi, co pro sebe muzes udelat;-).Setare No to byl takovej den totiz, kdy me dostihla karma, chytla jsem nerva, ze je bordel ve skrini, nacez se po mym zasahu rozsypalo vsude po predsini ze skrine spatne zavreny rybi zradlo, ta jmena co dostal v neptritomnosti majitel toho zradla, bych nechtela publikovat, no a v zapeti mi rupnul ten polstar aby se ukazalo, kdo ma ty mezery ve vedeni:-D. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. dubna 2018 08:52

vecer jsem jeste sla neco do skrine a z horni police na me spadl parni cistic (ja ho tam dala ale tak blbe?), mam rano ve vlasech, odrenou stenu a asi je rozbity. Nedivala jsem se plus manzeluv vyznamny pohled.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. dubna 2018 09:12

Setare Dadoo Renusatko tina slniecko V týdnu zajedu k doktorovi. Takhle to dál nejde. Moc vám děkuji za podporu.

Myslela jsem si, že po skončení chemoterapií bude pořád líp. Nečekala jsem takový "propad".

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. dubna 2018 09:20

Ještě si k tomu všichni přičtěte jarní únavu, i když žádné jaro nebylo  Za chvíli bude léto a bude lépe tak nějak z principu všem 

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 29. dubna 2018 09:48

Dalia  Neděs se. To je normální, tělo reareaguje na stresy s odstupem. Porad se držíš , držíš,držíš. . Bojuješ,snazší se být silná a vydáváš ze sebe všechno . A psychika to zvládá jak může. A pak,když se všechno urovna a vyřeší,může konečně povolit i hlava a duše . proto to přijde se zpožděním. Tak se netrap a a ber to jako potvrzení toho,ze nejhorší máš za sebou. Už zbývá jen doladit unavenou duši 

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 29. dubna 2018 10:12

Dadoo 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 29. dubna 2018 10:20

Catherinne Mohu požádat ještě jednou o kontakt na fyzio? Nemohu to dohledat. Byla jsem v mezičase jinde a výsledek nula. Rameno pořád bolí, vlastně bolí víc. Děkuji. 

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 29. dubna 2018 10:28