Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online slniecko admin
19572 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 16:20
Reakce na Janulik03:

Kristepane to čo je za tradícia? Mňa teda postriekať vodou nejaký pubertiak, lebo žobrú peniaze, tak ako som inokedy mierumilovná , asi by som ruku neudržala a jednu mu rovno vylepila. Normálne ma to rozohnilo. 

​Heh, si spomínam na spolužiačku, ktorá mala rodičov diplomatov a v SR sa objavovali len zriedka a raz cez veľkú noc stála v poho na semafore, pribrzdilo auto a obliali ju kýblom vody. A ona úplne automaticky privolala najbližšiu policajnú hliadku, že nahlási napadnutie a tí nechápali čo chce, lebo veď veľká noc.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 16:46
Reakce na coralline:

Lama_z_Lana Aha, tak na VŠ už jsem byla v Praze a party byly furt, nejen v půlce (ne že bych se já nějak ve velkým účastnila, mě to nikdy nebralo).

​Jasný,  tahle akce se celkově  asi víc prožívá - u nás každá skupina natáčela video, promítaly se různý fotky, měli jsme special trička atd. I pedagovové přišli a tak 

Offline Pinot Noir
29889 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 16:50

Mám na buxusu zavíječe 

Offline Tak Betty
6137 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 17:13

Pinot Noir  

Tak hodně štěstí v hubení.

Offline Pinot Noir
29889 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 17:47

Tak Betty Mám ukrutnou fobii z tvorů bez nohou, brrr! Jsme se synem celé odpoledne doma, protože na zahradě je TEN KEŘ 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 18:04

Jsem naštvaná na sebe i na dceru, vysokoškolačku v podstatě plně živenou.  Oznámila jsem, že na víkend budu pryč, pak se mi v hlavě rozleželo, že elegantnější a pro mě příjemnější by bylo být pryč až další víkend (v podstatě stejná povinnost k rodičům) , a teď je dcera  naštvaná, že pozvala kamaráda na přespání, a že už jsem jí něco oznámila, a je nefér to měnit. 

Offline Tak Betty
6137 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 18:04

Já jsem včera hubila stitenky na pokojovce. Na ně mně doporučili mospilan. Ale ještě jsem je jednu po druhé mechanicky odstranovala. Potvory vždycky napadnou rostlinu o kterou nechceš přijít.

V mém případě to byla adenium obesum, kterou mám mraky let.

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 19:08

Isca nefér by bylo, kdybys jí něco slíbila, a pak to nesplnila. Ale nepíšeš, že by se tě ptala, jestli může přítel přespat.  Takže pokud se dcerka neobtěžovala ti ani oznámit, že si hodlá přivést přítele, její boj.  Ty máš právo jet kam chceš kdy chceš. Nenech se vydírat.

Online Karja
44704 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 19:16

Isca Na takovyhle obstrukce je uz velka, na VS muze byt rada, ze si ji doma vubec nechate, ja.bych si zrovna tohle k mame nedovolila, prijde mi to pubertalni (jinak si teda davame, ale abych byla nastvana, ze zustala u sebe doma, to mozna tak skryte). Nech to prejit ;-).

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 19:28

SunEclipse Karja Díky za podporu, furt bojuju s rovnováhou práv a povinností u ní. Teoreticky totiž všechny všechny svoje povinnosti a závazky uznává , ale  v reálu se nakonec octnu někde, kde jsem být nechtěla, a argumentace, že provoz bytu (+ její kapesný a občas něco navíc) plně platím, je označena za neférovou. 

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 19:38

Isca  Provozem bytu v tomhle případě ani argumentovat nemusíš - že ses rozmyslela a jedeš jindy? To je asi tak stejně neférové, jako když si přebukuješ letenku. Nikdy jsem neslyšela, že by aerolinky plakaly, že je to neférové. Oznam slečně, že jestli to vidí jako neférové, tak od tedy to budeš vidět taky tak, a pokud ti řekne, že v nedělu bude doma, tak bude doma, a ne že se v půlce dne najednou někam neférově odebere.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 19:41
Reakce na Pinot Noir:

Tak Betty Mám ukrutnou fobii z tvorů bez nohou, brrr! Jsme se synem celé odpoledne doma, protože na zahradě je TEN KEŘ 

​ale housenky maji nozicky, sice male, ale maji. A nepotesila me ta zprava. Uz jsem se radovala, ze zavijeci pomrzli. 

Online Karja
44704 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 19:58

Isca No jo, ale porad tam bydlis a muzes byt doma, kdy chces, to je jako kdybys ji ty rikala, kdy tam NEbude ona. Nejste spolubydlici na koleji abyste se domlouvaly, kdo kdy vypadne.. Je nasopena, asi mela pripravenej peknej program, ale nemusis se ty citit provinile;-). A vubec ma byt rada, ze vypadnes aspon pristi vikend! Tak snad emoce brzo ustanou;-).

Offline Pinot Noir
29889 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 20:05

Ginger No dobře, tak mají nohou zase příliš moc  Už mám jakýsi postřik, jdu na ně.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 21:07

Pinot Noir tak hodne stesti a postrikejte poradne i vnitrek kere. Tam je tech potvor nejvic.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 21:07

Pinot Noir tak hodne stesti a postrikejte poradne i vnitrek kere. Tam je tech potvor nejvic.

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 21:45

Isca asi bych nepoužívala argument, že něco platím... ono dokud se neživí sama, tak jsi povinna (ev otec, je-li). ale primárně je byt tvůj a můžeš s ním disponovat jak chceš, v tomhle bych se vydírat nenechala, když se to slečně nelíbí může jít jinam. nebo možná spíš by měla... v tomhle mi přijde ideální studium mimo bydliště. dospělé děti by imho s rodiči plně bydlet neměly.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 09:35

viktorka_od splavu Platím byla taková legislativní zkratka, uznávám, že to zní trochu silově, spíš ten pocit byl starám se, uklízím,a tak. Nakonec jsem teda vyměkla, odjíždím, trochu mě nalomilo, s jakou rychlostí a důkladností dcera byt včera večer uklidila, včetně opticky efektivního úklidu jejího pokoje  a taky dohody, že mi příště takový věci bude říkat hned. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 09:38

Isca Chcela by som mamku ako ty! 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 11:33

Isca 

Já jsem věkově asi furt spíš blíž tvé dceři, takže chápu i tu její nazlobenost no, u nás doma se to stávalo pořád, naši strašně málo někam jezdí a když už, tak spíš každej zvlášť, takže vyhlídka na to, že se jednou dvakrát do roka sbalí a odjedou na víkend pryč pro mě byl svátek a když to pak kolikrát na poslední chvilu nedopadlo, ty pocity co jsem měla byly fakt nepopsatelně tragický. :D Takže je vlastně hrozně hezký, žes nakonec vyměkla, a když jste se s dcerou domluvily, že ti příště svoje plány nahlásí rovnou, tak to už snad bude spokojenost na obou stranách.