Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 11:44

Vyliala som v kuchyni plné balenie tekutého prášku 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 11:57

paktofonika Šikulka

No já budu mlčet, já vylila včera sebe

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 12:03

paktofonika Potapkavam. Ja mam sileny tyden...Jsem 10 dnu sama, ale jako ze SAMA, jednou akorat prisla tchyne, kdyz bylo jedno dite ve skolce a druhy spalo, vypila kafe na balkone, rikala jaka je to pohoda ta materska, ze nechape, co na tom zensky nezvladaji. Mam za sebou rozlity nocniky, nespocet hysterickych zachvatu, vykourenych cigaret a vypitych kafi. Dnes konecne prijede manzel, jeste dnes o pulnoci jsem jako bonus prala pozvracenou postel, to bude dobry!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 12:30

711990 

Ježiš! My při posledním zvonění stříkali vodu, ale ani tou jsme to nijak nepřeháněli, a nutili k ochutnání pudink s potr. barvivem, asi zelenej. Jako někoho v podstatě poškozovat - to bysme pěkně slízli ve škole i doma.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 15:35

Luna taktez potlapkavam. Muz byl pryc pracovne, nebo si dovolenkoval? V tom pripade bych tvrde vyzadovala Volno taky. Zacala bych s pozadavkem na 2 tydny radeji...

jo a tchyni, co prisla kdyz dite spalo a vyzadovala peci a rozmluvy, zarimco bych se 1000x radeji placla do postele.. no to taky znam.. 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 15:51

Pavlena Sluzebka v Cine. Bohuzel dost jezdi, skoro kazdy mesic na tyden, i kdyz ted to kvuli nam hodne omezuje, protoze je nejradsi s nama. Volno budu mit i tak, planuju vylet do Prahy aspon na otocku.

Tchyne a matka me dokazi vzdy silene vytocit, ze bych byla schopna vrazdit, manzel furt rika at se na ne vybodnu, ze s nima proste nebudem pocitat a ze jsou obe mimozy, ale stejne to furt neovladam!  

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 16:00

Luna me to bylo taky strasne trapny tchyni neco rikat, ale vyresilo se to samo, kdyz zas prisla bez ohlaseni, ja byl s miminem mimo domov, takze nastvane volala a ja se omluvila, ze jsme s ni nepocitaly a ze jsme mely v planu prijit cca za 3 hodiny, ale ze to urychlim a zkusime prijit uz za 2 a 3/4, tak at klidne vycka, ze mi to neva..

pak uz myslim bez ohlaseni neprisla. 

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 16:38
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 17:02

Luna No potlapkávam takisto a obdivujem, ja už by som bola dávno niekde na oddelení. Fakt. Aspoň upratať by som ti mohla prísť keďže s deťmi to neviem :D
Mne sa nedarí od včera plus do toho mám takú depku, no plánovala som dnes výlet, nákupy a tak ale namiesto toho sedím od rána v posteli a najradšej by som revala do vankúša. Včera som vypila 3 poháre vína a evidentne mi to nepomohlo. Porušila som dnes všetky stravovacie zásady, teda už len pečivo mi chýba aby som sa s ním natlačila. Ach jo. 

No ty sa určite nevieš dočkať do práce, a držím palce nech si nájdeš nejakú dobrú. Konečne medzi ľudmi, vynosíš tie šaty čo si za tie roky nakúpila... :D 

Ja už potrebujem nový začiatok ako soľ preto sa teším do tej Prahy,  a aj keby to nebola Praha ale Horná dolná je mi to jedno, len vypadnúť z tohto stereotypu a z mesta ktoré neznášam. No sťažností by som mala tak na celú stranu. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 17:03

Lama_z_Lana Vylila akože si spadla z bicykla alebo že si sa strašne opila? Sorry nerozumiem 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 17:42

Uz nekolik tydnu jedu na maximum. Vzdycky se priserne tesim na vikend a z nej nic. Tchyne "naplanuje" program nebo nejakou oslavu, sdeli to detem a potom uz nemuzu vycouvat. Kdyz odmitam, je konflikt, ktery ja nesnasim a tchyne se v tom hrozne stoura a ona je kralovna konfliktu. A protoze ja jsem k.o., tak nez konflikt, tak ustoupim....

Na vikend jsem si musela vzit dlouho odkladanou praci domu, protoze nestiham a nejde mi to. Chci jit ven s detmi, na kolo, behat.....

Dnes se s tchyni brutalne pohadal manzel (ze do vseho strka nos),takze jeji program zrusil on a ja cely den cekam, kdy to dorazi "resit" a jsem nervozni. Az mi je zle. Nervozni je i manzel, ktery z nervu serval deti a ja na nej vyjela a brutalne jsme se pohadali. Ale fakt hnusne a pred detmi.

Ja pak oparila dceru pri podavani obeda horkou mastnou stavou z masa na lokti. Ma tam puchyre. 

Chce se mi brecet, tak tu u PC tajne brecim. A dietni opatreni dnes taky porusuju.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 17:51

Candance potlapkavam a zase to bude dobry. 

Online slniecko admin
19570 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 17:58
Reakce na Luna:

paktofonika Potapkavam. Ja mam sileny tyden...Jsem 10 dnu sama, ale jako ze SAMA, jednou akorat prisla tchyne, kdyz bylo jedno dite ve skolce a druhy spalo, vypila kafe na balkone, rikala jaka je to pohoda ta materska, ze nechape, co na tom zensky nezvladaji. Mam za sebou rozlity nocniky, nespocet hysterickych zachvatu, vykourenych cigaret a vypitych kafi. Dnes konecne prijede manzel, jeste dnes o pulnoci jsem jako bonus prala pozvracenou postel, to bude dobry!

​tiež máš potom problém, že ti príde, že majú ľudia strašne divne veľké hlavy, keď dlhšie vidíš len tie detské? Ja som to mávala.

paktofonika poreší ....ale tá podlaha potom!!!!

Online slniecko admin
19570 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 17:59

Candance potľapkávam...

Offline Sweet Potato
40385 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 18:06

paktofonika Napřed za b/ potom za a/?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 18:15

paktofonika Haha No šla jsem pěšky. Večírek a kolo, nene

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 18:33

to, co já letos vyvádím s opalováním, je už forma umění 

nejdřív jsem si brutálně vypálila malý kulatý výstřih a spálila ramena. fakt hustě. teď jsem se rozhodla to "spravit". vypálená místa jsem natřela 50+ a dala si největší výstřih, který mám. a.....přestože jsem byla na slunci asi tak 15 minut, opět jsem se brutálně spálila  ovšem protože jsem tím 50+ lehce přesáhla ten původní půkruh, mám mezi hnědou barvou nahoře a rudou níž.....úplně bílý polokruhový pásek  asi se vyfotím zezadu a dám to do galerie.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 18:39

Candance soucítím..

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 18:46

Candance Potľapkávam, dúfam že všetko bude zanedlho dobré. Ono by asi bolo dobré sa s tchýni nestretávať, to asi aj vieš ale ono to s tou rodinou nieje ľahké. Zaujímalo by ma že čo ju vedie k tomu medzi vami vytvárať koflikty. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 28. dubna 2018 18:46

Luna paktofonika No, děvčata, nejste v tom samy. Deprese je moje takřka každodenní společnice, den bez pláče snad ani nepamatuju. Včera jsem si dokonce zapálila. Snažím se normálně žít, ale jde to ztěžka.