vcera jsem byla behat, dala jsem si kratasy, at si aspon opalim nohy a spalila jsem se, ale na vnitrnich stehnech, jak se mi tam trely ty kratasy a stehna
, takze dnes snidam LC kolac
Stěžovací vlákno
999 a sadila si ho? či pomsta bambusu?
No ja som premýšlala nad bambusom, že si ho kupim, ale odhovorili ma, takže asi mali pravdu. ![]()
Janulik03 Zapomeň na bambus, ta rychlost, jak to roste, je děsivá... U nás se pod terasou dlouho krčilo pár stvolů, bylo to vyloženě malinký... A vloni to nějak zmutovalo. Rok klid a teď kombinace tepla a deště a už to zase jede...
999 jojo pandu a můžeš jí ak fotit do zvířecího vlákna..fotky ‘já a panda’ ![]()
Ach jo, dnes je hrozný deň, mala som radšej zostať v posteli. Máte tipy ako sa hodiť do kľudu, mam žalúdok na vode a nieje mi zo stresu vôbec dobre. No a ešte je šanca že to dnes bude skvelý deň tak držte palce.
paktofonika Zkus třezalkový čaj, mně hodně pomáhá. A držím palce ![]()
paktofonika Držím palce :-). Jinak mně pomáhá dýchat do břicha...
paktofonika Uklidnujici vune mi pomaha, nebo stoupni pred zrcadlo a usmivej se, i kdyz se ti nechce, kolikrat te to i doopravdy rozesmeje.
A taky cerstvy vzduch a dychani, joo ze me este bude Dusek...![]()
Na me rozhodne zabira kafe a alkohol. Och, stezuju si, ze mam ted chut na krasne vychlazene orosene pivo ![]()
Ounz jenže když tak strašně roste bambus, poroste i panda, pak to budou fotky "PANDA a 999" ![]()
Aranel a pak něco jako...![]()
Stezuju si na klimu nastavenou na 17 stupnu
moora Uff potľapkávam, jedine miesto kde klímu ako tak zvládam je auto a to tak na 25 min. Našťastie v práci klímu nemáme, to radšej tie horúčavy.
Naši mi dnes přivezli asi 7 kilo třešní!!!
A prý se v sobotu stavte, ještě jsou na zahradě ty černé! Pomooc!![]()
takže - vyléčila jsem si zřejmě počínající angínu! to není stížnost. hurá.
ovšem - opalovat se stejně nedá. už třetí den je u nás tak, že je sice vedro, prádelna...ale nesvítí sluce a pořád to vypadá, že bude za pět minut šílená bouře. jasno je jen v noci ![]()
Luna Môžem prísť? Ale iba ak mi ich odčervíkuješ ![]()
moora tak to tě upřímně lituju, předpokládám, že máte nějaké centrální nastavení a nemůžete to změnit...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.