paktofonika Klidně. Ale bez červíků nejsou low carb.![]()
Stěžovací vlákno
nolita zmenit to muzem, ale bohuzel nejsem panem ovladace a jsem jedina, kdo si stezuje.
moora tak to je taky blbá situace, ale pořád asi větší prostor pro domluvu, než kdyby to bylo centrálně...
cely den debilni ale prave jsem si posypala obed plesnivym parmazanem
Jiná Realita jak? mě to začalo o víkendu, tak jsem kloktala heřmánek, na noc Jox, a bolí to pořád jak čert :(
moora teplotni limity na pracovisti jsou dany takze bych si stezovala velmi vyrazne. i 20 je v lete malo nicmene pak nezbyva nez se oblect. jinak lituju strasne, ja to nenavidim a po dlouhe dobe me to asi bude cekat taky, zatim mame lokalni jednotky tudiz v kazde mistnosti jinak a na chodbe totalni pradelnu, ty zmeny pri prechodech jsou taky vyzivny.
Luna Udelas z 3 kg marmeladu, neco zamrazis (v zime do kolacu jako kdyz najdes) a zbytek snite. Miluju prebytky
.
Lamicka Tresne jdou mrazit? Ja myslela, ze ne. Taky mam, jdu pect hokus pokus tresnovorebarborovy kolac.
Zu mně bylo v pátek už tak nějak divně a slabo. v sobotu jsem se probrala s rudým krkem a polykáním v pytli.
začala jsem každou hodinu kloktat silnou citronovou vodu, celé ty dva dny jsem se snažila moc nepřetěžovat, jen jsem tak lážo plážo uklízela a byla se psem. a každé čtyři hodiny kapky eleuterokok+grep(citrovital)+lichořeřišnice. a ještě nějaké zřejmě asi černý bez naložený ve slivovici. a ráno i večer čtvrt litru ledvinového čaje (vařeného, ne jen v pytlíkách slévaného).
ta citronová voda mi pomohla už podruhé. četla jsem tu radu někde v diskuzi, kde chlapík psal, že do 24 hodin má krk ok, a opravdu - už podruhé do 24 hodin krk ok. ale musí se to kloktat aspoň tak minutu nejpozději vždy co dvě hodiny. naleju si půl hrnku a na několikrát kloktám.
Karja Mrazim je bud cele, vypeckovane nebo kdyz se mi moc chce, tak je vypeckuju, svarim s cukrem, tuhle smes mrazim a davam to pak treba na palacinky. Tresnovo - rebarborovy kolac delavam, moc dobra kombinace.
Jiná Realita a tu vodu si děláte teplou nebo studenou? díky!
Zu takovou vlažnou nebo klidně studenou.
snad to aspoň uleví, když ne pomůže. určitě tím nic nepokazíte.
Karja Mrazit by se měly vypeckované, jinak prý můžou zhořknout.
A stěžuju si, že nemám žádné zlé příbuzné, co by mi zákeřně nosili třešně.
Lamicka Diky.Sweet Potato Taky nemam zadne zle pribuzne, tak jsme si je trhali sami. A pod pritelem se slozil takovy ten kovovy zebrik, nastesti nebyl uplne nahore. No tak jsem se z toho rozbrecela a sli jsme domu, takze na zamrazeni to stejne neni:-D.
Tak zase lepší než mrazit přítelovu nohu ... ![]()
Samantha Fuj, ani o tom nemluv, vzhledem k tomu, ze se kolem nas vecne mota kupa malejch deti je mi z toho jeste ted blbe.
Jiná Realita a ten ledvinový čaj je taky na bolest v krku??
Magráta ne, ten je na proplachování organismu od mrch všeho druhu
nejdřív je zabiju v krku, pak podpořím organismus všemi kapkami a nakonec to všechno vylévám pryč. nemůžu zaručit, že to má obecné účinky, ale mně to fakt pomáhá.
Jiná Realita to je náhodou dobrej přístup ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.