Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. května 2018 17:48

Ako sa tu väčšinou nadáva na chlapov v sandáloch a ponožkách tak ja si sťažujem že dnes jeden typek ponožky zabudol a jak sa mi cudzie nohy štítia tak toto je teda ultra ultra ultra hnus a je mi 

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 28. května 2018 20:07
Reakce na Candance:

cely den debilni ale prave jsem si posypala obed plesnivym parmazanem

​Nebyl to takový ten Gran Moravia "parmazán"? Ten jsem si, čerstvě otevřený, nasypala na těstoviny předevčírem a v půlce jídla zjistla, že je v něm zelená plíseň. Fůj, hnusný pocit z huby jsem musela vyhnat Becherovkou. Navíc se mi to s tímhle výtobkem stalo už podruhé.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 28. května 2018 21:38

Stezuju si, ze navzdory ujistovani lekaru, ze nebudu mit zadne trvale nasledky, to vypada, ze mi na ksichte zustanou po popaleninach jizvy  

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 28. května 2018 21:40

MP Marge pokuds měla jen puchýře a žádné transplantace nebo šití, tak je pravděpodobné že jizvy časem zmizí, akorát to může trvat dost dlouho, roky. je důležitý chránit se před sluníčkem. neboj, vybledne to a když už, tak budou fakt nenápadný.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 28. května 2018 21:47

Pinot Noir ne, z Lidlu ten jejich, strouhany

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 28. května 2018 21:52

Nesedej k parfumanii , když pečeš...

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 28. května 2018 21:53

viktorka_od splavu Fakt to muze trvat tak dlouho!? To by bylo super, kdyby byla jeste nadeje  Ja se prave bojim, ze mi to ztmavlo na slunci - udelala jsem totiz strasnou pitomost, kupovala jsem svuj oblibeny denni krem, ktery ma ochranny faktor 30, ale protoze jsem pospichala, tak jsem do kosiku hodila od stejne znacky v podobnem obalu, ale BEZ faktoru   Takze jsem par dni chodila s nechranenym ksichtem, nez jsem si toho vsimla...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. května 2018 22:00

MP Marge Kdysi se od kamarádky holčička polila kávou...obličej a dekolt. Kámoška jí poctivě mazala...mám pocit, že jí dokonce tenkrát řekla dvě nebo tři léta. Nemá dnes nikde ani stopu po popáleninách. Je ještě takový tmavý typ a kůže se jí hojí i při odřenině tmavým flekem. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 28. května 2018 22:03

Renusatko Ja mam prave plet bledou, az porcelanovou, a vsechno je na ni hned vzdaleka videt a vsechno se blbe hoji 

A cimpak kamaradka mazala? Ja jsem dostala tolik rad, cim je nejlepsi mazat, ze mi z toho jde hlava kolem...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. května 2018 22:12

MP Marge já myslím, že ona jen opravdu krémem s 50 faktorem. Ochrana proti slunci. Vím, že malá nosila i celé léto klobouk, protože před tím sluncem ji hodně varovali. Jestli mazala ještě něčím jiným pro urychlení hojení to nevím. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 28. května 2018 22:23

MP Marge A nedoporucili ti nejaky krem na jizvu? Ja mela takovou tu klasickou tmavou po spalenine, ale nic vystoupleho, proste ,,pigment,,. A mela jsem mast na zesvetlani. Ale bylo to na ruce, takze sranda proti tobe:-/. Drzim palce, urcite to zmizi.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 28. května 2018 22:58

Karja Diky za povzbuzeni  Ja jsem od doktora dostala vitaminovo-enzymovou mast, ale na zesvetleni to urcite neni, je to ta originalni na hojeni. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 28. května 2018 22:58

MP Marge ty jo, držím pěsti, ať se to zlepší....

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 28. května 2018 23:39

MP Marge Nevěš hlavu, já si popálila obličej před pěti lety po vystoupeni ohnem, popaleniny 2. stupne na nose, cele a prave tvari, popalena vicka, rty, prisla jsem o oboci a castecne i rasy na pravem oku. Do pul roku uz jsem mela jen cerveny flek na te tvari, dneska uz to neni za bezneho provozu poznat, jen mi ta tvar, nevim proc, rada "prorazi" makeup. Jsem prirozene mezi blond a zrz, fototyp tak -1, mam i pihy, takze taky bledule.

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 29. května 2018 08:10

Vyhlídli jsme si rozkošné koťátko z lokality, kam jsem schopná se dopravit a ne druhý konec republiky.... Inzerát byl čerstvě vložený a jsou už všechny zamluvená?! Sakra takový fofr. 

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 29. května 2018 08:18

MP Marge Kdysi jsme četla o krému značky ELcina, který pomáhá s akné, jizvami, popáleninami. Ale pozor: to je bez záruky, jen co jedna paní povídala - sama to vyzkoušené nemám. Držím palce. 

Offline RoSa
10170 příspěvků moje polička 29. května 2018 08:58

MP Marge 

mně kdysi na popáleninu předepsali na chirurgii krém Ialugen Plus, a žádnou jizvu ani flek na kůži nemám; bylo to teda jen na zádech, léčila jsem si tehdy plotýnky a praskla mi termoflaška s vařicí vodou ; ale nevím, jestli na to není u Tebe už pozdě... 

( barbucha si to určitě ještě velmi dobře pamatuje )

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 29. května 2018 09:01

MP Marge to tmave je normalni zpocatku, neboj se toho a zatim fakt nic zesvetlovaciho, jen to hojici od dr. a bacha na to slunce. drzim palce!

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 29. května 2018 10:46

MP Marge uff, držím palce, a ako ostané píšu, zlepší sa to, časom. 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 29. května 2018 15:53

RoSa 

Bodejt by nepamatovala  Aneb jak vylecit plotynky snadno a rychle 

(promin, smat se proste musim este ted)