Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 29. května 2018 15:56

RoSa ano na to uz je pozde, to se pouziva na otevrenou popaleninu. vyborna vec ale pro marge uz neni.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 29. května 2018 19:58
Reakce na Solathis:

MP Marge Nevěš hlavu, já si popálila obličej před pěti lety po vystoupeni ohnem, popaleniny 2. stupne na nose, cele a prave tvari, popalena vicka, rty, prisla jsem o oboci a castecne i rasy na pravem oku. Do pul roku uz jsem mela jen cerveny flek na te tvari, dneska uz to neni za bezneho provozu poznat, jen mi ta tvar, nevim proc, rada "prorazi" makeup. Jsem prirozene mezi blond a zrz, fototyp tak -1, mam i pihy, takze taky bledule.

​No au  Ted si prijdu jako nejvetsi fnukna, protoze ja si tady stezuju, a pritom moje popaleniny ani zdaleka nebyly takove   To musel byt taky zazitek, je mi to lito!

Hele, jak to tady tak vsechno ctu, tak vidim, ze muj problem je hlavne netrpelivost - ubehlo jen par mesicu a ja uz bych chtela, aby mi to vsechno z obliceje zmizelo, coz je nerealisticke ocekavani.

Moc vsem dekuju za reakce a za podporu 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 29. května 2018 22:18

MP Marge Mohla jsem si za to sama, po uspesnem ukonceni vystoupeni a klaneni a tak jsem sla uklizet kotlik, ktery jsme pouzivali na osvetleni casti sceny. Nechtela jsem zdrzovat, hasici hadr jsme meli jen jeden, tak ze ho sfouknu - blbej napad, pritom to normalne vim. Ale bylo to prvni vystoupeni s timhle predstavenim, tak jak mi odlehlo, tak se mi vypla hlava. Vtipny bylo, ze hur na tom byla kamaradka, co si popalila prsty, ta sla do soku a ja ji osetrovala az tak, ze si ani sanitaci nevsimli az do chvile, nez jsem se ozvala, jestli s nima nemuzu taky, ze mam popalenej oblicej :-D Ted jsem se dopocitala, ze 21. srpna to budou teprve ctyri roky, tak to slo o neco rychlejc nez tvrdim. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. května 2018 22:28

Solathis Ona ta chvíle po konci nebezpečné činnosti je asi docela problematická, táta si takhle přiřízl prsty na cirkulárce. Celou dobu opatrně řezal, nakonec pilu vypl a mávl rukou - Támhle to složíme - a přitom ho chytl ten ještě se točící kotouč. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 29. května 2018 22:38

Mohučanka asi jo, opadne to napeti, ze je to za nama a vsechno v poradku... No, s fireshow jsem vystupovala jeste dalsi dva roky, tak to bylo asi v pohode :)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. května 2018 22:41
Reakce na RoSa:

MP Marge 

mně kdysi na popáleninu předepsali na chirurgii krém Ialugen Plus, a žádnou jizvu ani flek na kůži nemám; bylo to teda jen na zádech, léčila jsem si tehdy plotýnky a praskla mi termoflaška s vařicí vodou ; ale nevím, jestli na to není u Tebe už pozdě... 

( barbucha si to určitě ještě velmi dobře pamatuje )

jezis,termoflasku pouzivam hodne casto a vubec me nenapadlo,ze muze prasknout.

Offline RoSa
10170 příspěvků moje polička 29. května 2018 22:45

Zarinya no to si piš! a to byla dětská termoflaška!!! moje poučení: hlavně nedolejvat přímo hned z varný konvice, ale nechat trochu vystydnout

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. května 2018 22:47

RoSa uff tedy diky zato,ze ses podelila o strasny zazitek.No samozrejme leju hned z konvice.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 29. května 2018 23:06

RoSa to je strašná představa! Doufam, ze aspoň plotenky přestaly bolet! 

Ja jsem zase mela šílenou reakci na kapsaicinovou náplast 

Zarinya nastav konvici na nižší teplotu, vroucí voda je fakt riziko, ja bych ji teda ani nesnesla. Už raději používám ty nahrivaci polštářky 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. května 2018 23:10

Tulipe no ja sem hrozny teplomil,ale od ted uz fakt ne.RoSa me vylecila.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 30. května 2018 01:28
Reakce na Solathis:

MP Marge Mohla jsem si za to sama, po uspesnem ukonceni vystoupeni a klaneni a tak jsem sla uklizet kotlik, ktery jsme pouzivali na osvetleni casti sceny. Nechtela jsem zdrzovat, hasici hadr jsme meli jen jeden, tak ze ho sfouknu - blbej napad, pritom to normalne vim. Ale bylo to prvni vystoupeni s timhle predstavenim, tak jak mi odlehlo, tak se mi vypla hlava. Vtipny bylo, ze hur na tom byla kamaradka, co si popalila prsty, ta sla do soku a ja ji osetrovala az tak, ze si ani sanitaci nevsimli az do chvile, nez jsem se ozvala, jestli s nima nemuzu taky, ze mam popalenej oblicej :-D Ted jsem se dopocitala, ze 21. srpna to budou teprve ctyri roky, tak to slo o neco rychlejc nez tvrdim. 

​Jezis, to je hrozna predstava, uplne mi naskakuje husi kuze  Jsem rada, ze se vam to vsechno zahojilo ❤

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. května 2018 06:49

Ako oproti popáleninám je toto trápna sťažnosť ale musim.

Zaspala som do práce asi 2x v živote a to už mal byť signál že radšej nikam nechoď. No ale tak som vstala že ano. Išla som žehliť tričko, dobre som si popálila ľavú ruku, na to mi priateľ povedal že ho včera zastavila suseda a opýtala sa ho či som tehotná, on že ako na to prišla a ona že nosím také zelené tehotenské saty so širokou sukňou (kolektívne kokony) ktoré som si následne chcela obliecť, zistila som že sa mi zrazila sukňa takže teraz sú mi asi ako jinx no a najhoršie z celého rána a asi aj dňa a roku je že sa mi na nich roztrhal  rukáv.

Je 6:45, chce sa mi plakať a najradšej by som ľahla pod perinu a robila slzy no ale musím do tej práce.

Tak a teraz poraďte čo s tými mojimi tehotenskými kokon šatami. Urobiť z nich sukňu alebo saty bez rukávov? 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. května 2018 07:03

paktofonika saty, sukne z nich muze byt pozdeji

ja mela takovy den v pondeli, na co jsem sahla, to jsem pokazila nebo se to pokazilo samo....

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 30. května 2018 07:06

paktofonika Jses v pozorovacim veku, me nekdo tehotnel snad dva roky, taky dle hadru, desny. Sousedka je trapna. Tak zalezi jak moc se tI ta sukne srazila, kokon sukne je z nich hezka a bez rukavu budou taky pekne. Takze vyzkouset a uvidis;-).

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. května 2018 07:08

RoSa  tchanovi praskl nejaky nahrivaci parafin na rehabilitaci a on drzel, protoze myslel, ze to tak ma byt - jizvy ma pres cela zada

paktofonika saty, sukne z nich muze byt pozdeji

ja mela takovy den v pondeli, na co jsem sahla, to jsem pokazila nebo se to pokazilo samo....

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. května 2018 07:12

Karja Candance No presne vek okolo 30 je taký pozorovací a čím budem staršia tým to bude horšie no. Ale čo aj keby som bola mne by bolo trápne sa pýtať chlapa či je manželka tehotná. 

No a neviem či to krajčírka zvládne. Viem že 999 si dala šaty upravovať na sukňu ale ja sa bojím ich niekomu dať. 

A dosť ma bolí ta ruka, čo na to? Pantenol som si dala a chladila som. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 30. května 2018 07:22

paktofonika Mne by bylo trapne se zeptat kohokoliv, pokud mi to dotycny nerekl sam. Tento tyden se me ptal soused, jak se mi spi s briskem:-D. Tvl. my si vykame, bavime se jen skrz provozni veci baraku, no asi to chce povysit na vyssi pratelsky level:-D. Vysledek je, ze nelezu ven, kdyz je tam taky!

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 30. května 2018 08:08

paktofonika Já si na spaleniou ruku dala Hemagel a pomohlo mi to. A u šatů si nech odstřihnout rukávy, to snad zvládne každá švadlena...Jinak ti přeju, at už máš jenom hezký den :-).

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 30. května 2018 08:15

paktofonika ja jsem sahla vsi silou na horkou zehlicku v nedeli - upadla mi dvirka z te nadrzky na nalevani vody a jak jsem je tam pridelavala, tak jsem si to chtela levou rukou z druhe strany pritlacit, mam super puchyre pres 3 prsty...

nejdriv jsem si to chladila maskou z mrazaku a pak jsem si na to dala naplast na puchyre z DM (ona je asi primarne na nohy)

moje znama na takove blbe otazky na tehotenstvi vzdycky odpovidala: Ne, jsem jen tak tlusta  myslim, ze lidem pak doslo, ze se ptaji blbe

Offline Aranel
6610 příspěvků moje polička 30. května 2018 09:55

baltik ale paktofonika není tlustá, to půjde blbě...

Všechny popálený lituju! Včera nám kolegyně vysvětlovala, že bude v dlouhých kalhotech celé léto, protože na ni vloni v létě (!) vyprskl tekutý podpalovač z lahve - otec jejího přítele zapaloval gril, trochu mu to blaflo, tak hodil lahev na ze, a šlápl na ni...  a ona nestihla uskočit. A ještě to nemá docela zahojené.

Taky říkala něco, že prý to je nejhorší bolest, kterou si člověk ještě uvědomuje. (pak omdlí)