Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. května 2018 09:57

Obliala som sa horúcou kávou. 

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 30. května 2018 10:25

Aranel znama taky neni tlusta, to jde jen o tu odpoved

Online RoSa
10170 příspěvků moje polička 30. května 2018 10:30

paktofonika 

sakra, tak už i popáleniny se přenášej přes ty internety? 

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 30. května 2018 10:32

paktofonika me v COS satech tuhle sousedka dokonce zastavila a zeptala se me, jestli jsem tehotna, kdyz nosim takovy volny saty....tak jsem rekla ze ne a druhy den me potkala jina a rikala mi, jestli jsem nezhubla, ze vypadam dobre:D takze bud si to rekly, nebo proste nahoda:) 

Online dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 30. května 2018 10:37

Ještěže potkávám sousedy většinou, když jdu někam se psem, to pak tuhletu nevyžádanou energii schytá ona

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 30. května 2018 10:42

paktofonika No teda, ty si tuším mala ozaj radšej ostať v posteli :) Na nič horúce nesiahaj dnes! A nech sa ti už len dobre darí

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 30. května 2018 11:51

Mám žáka, kterému v šesti letech shořel u grilu obličej - snažili se rozdělat oheň a šplouchli tam podpalovač, který mu chrstnul do obličeje a na trup.

Je to deset let a pořád to nevypadá hezky a lepší už to asi moc nebude.

Naštěstí si na to snad zvyknul a netrápí ho to. Aspoň na to tedy nevypadá.

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 30. května 2018 11:59

Dadoo netrápi ho to. No takto, mám handicap od narodenia, netrápi ma to, ale aj tak sa mi niekedy sníva o tom, že som uplne normálna. Akurát sa s tým človek dokáže zžiť. 

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 30. května 2018 12:04

Janulik03 Samozřejmě, že byl asi určitě byl raději bez handicapu, o tom žádná. Ale vypadá to, podle jeho chování a vystupování, že se s tím vyrovnal a nijak ho to neomezuje. V ničem

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 30. května 2018 12:07

Dadoo o tom nepochybujem.

Offline Pavlena
6919 příspěvků moje polička 30. května 2018 14:00

RoSa Přenos popálenin, přesně to mě napadlo... 

Jinak foukám všem, co je to potkalo, moje noční můra, hlavně v souvislosti s dětma. Gril jsme si na terasu pořídili až bylo dítě školní, do té doby sem se bála...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. května 2018 15:27

Štve ma že ľudia nevedia že sa chodí vpravo. Akurát do mňa skoro nabúrala s kočiarom, videla som ju ona videla mňa, prázdny chodník a nechcela sa mrcha uhnúť. Kočiar nekočiar, chodí sa vpravo!!! A to nieje jediný prípad, štve ma že sa musím uhýbať na prázdnom dlhom širokom chodníku ľuďom ktorý chodia vľavo. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 30. května 2018 15:31

paktofonika no aniž bych se jí chtěla zastávat, tak já místo kočáru občas táhnu těžkou RVHP tašku, kdy cestu fakt vybírám podle toho, kde s tím nejsnáz projedu (dlažba, obrubníky, fakt to neni taková prča a možnost manipulace celkem mizerná) a teda taky mě štve, když se s tim dřu a lidi nejsou ochotný uhnout ani o kousek. Ovšem když mi někdo v sámošce kočárem přejede nohy nebo do mě zezadu nabourá, tak teda běsnim vzteky taky

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. května 2018 15:55

Potrefenáhusa Tak aby som nebola za bezdetnú čo terorizuje ženy s deťmi tak som sa v rámci prechádzky so psami vrátila na miesto činu. Fotila som to od miesta kde som vystúpila z autobusu a pani s kočiarom bola asi v úrovni kde sú postavy vzadu. Stále išla vľavo, chodník prazdny. A nejde len o ženy s kočiar i, to už som uviedla v prvom príspevku.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 30. května 2018 15:59

paktofonika ja to taky nesnasim...a kdyz mam spatny obdobi, tak na ty lidi vrcim:D jednou jsem takhle na nekoho vyjela a o pet minut pozdeji zprudil nekdo me, ze se chodi vpravo zaslouzila jsem si to!;)

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 30. května 2018 16:00

paktofonika no a já si pamatuju na jeden flejm ještě na mp, kde spousta lidí absolutně netušila, že se chodí vpravo

Online dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 30. května 2018 16:03

To já teda přiznávám, že se specializuju na průvodce hromadných zájezdů, kterým důrazně sděluju "TADY STÁT NEMŮŽETE!" Samozřejmě, že můžou, ale shromažďovat si svých čtyřicet Italů, roztažených na 100 metrech, na kraji přechodu nebo hned za vstupem do Vladštějnské zahrady, totiž podle mne může jen nedovtipa, a já věřím, že má rada jim v jejich práci přístě pomůže.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 30. května 2018 16:08

Potrefenáhusa musím říct že mě celkem překvapuje, že má chůze po chodníku nějaká taková pravidla, měla jsem za to, že jde maximálně o nějaký zvyk typu - žena chodí po pravici muže, pes se vodí levou atak... neže je to povinné:D

prostě asi jako stání na eskalátoru

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 30. května 2018 16:11

dzizisketa  já mám místo Italů studenty Mendelovy univerzity v Brně, kteří se pravidelně štosujou na rohu u přechodu tak, že se nedá po výstupu ze šaliny projít za roh na zastávku trolejbusu. Miluju ty nevěřícné pohledy, a následné pomalé odsouvání student po studentovi, když se se sériovým "S dovolením" propracovávám budoucí inteligencí, zatímco mi odjíždí trolejbus. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 30. května 2018 16:12

viktorka_od splavu povinný to samozřejmě neni, ale nesmíš se pak divit, když na tebe bude na těch eskalátorech někdo ošklivě zahlížet nebo do tebe rovnou trochu drcat a myslet si něco o vidlácích (my v Praze to na nich teda máme i napsaný :-D)