Mutziputzi jako ja si nijak nestezuju, ale na chodniku ani na silnici zadny leharo![]()
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu Myslela som že pravidlo chodzę vpravo je všeobecne známe a ono nie!
asi to s ním bude jak s tím časem telefonátu obchodnímu partnerovi ![]()
viktorka_od splavu My mirumilovny plujeme tam i tam jak na oblacku![]()
Potrefenáhusa Ja o te chuzi vpravo na chodniku taky dlouho netusila. Nastesti me par prazaku stihlo seprat a pochopila jsem. Jenze pak se dostanu na ty viceurovnovy pesi cesty - Podoli stezka, Stromovka, kde jsou chodci, cyklisti, na asfaltu namalovany sice nejaky obrazky, ale ja jsem totalne v pytli:-D.
A to pockejte az dorazi tohle!https://www.facebook.com/ringtones.iphone/posts/1715253601889258
viktorka_od splavu povinný to samozřejmě neni, ale nesmíš se pak divit, když na tebe bude na těch eskalátorech někdo ošklivě zahlížet nebo do tebe rovnou trochu drcat a myslet si něco o vidlácích (my v Praze to na nich teda máme i napsaný :-D)
cože, vy značkujete vidláky? ![]()
Mutziputzi to nedorazí, není to zamykací. to by toho majitel domů moc nedovezl....
nolita Tak leckde chodníky nemají![]()
Jiná Realita nee, byvalo to napsane na tech schodech, ale Potrefenáhusa nevi, ze uz je to asi rok a pul pryc, protoze se tim pry nerovnomerne opotrebuji eskalatory
co vsak nevysvetluje proc ty stare ruske vydrzely veky a ty na Veleslavine byly zavreny uz po dvou letech provozu.
Mno. Dorazila jsem domů, šoupla první várku (ručníků za tejden) do pračky. Cajk. I nacpala jsem várku druhou... a pračka je mrtvá. Ani ťuk.
Hergotfix zrovna v tomhle vedru, kdy nikdo netouží doma skladovat zapocený trička. A eště ke všemu se obávám, že už prošla záruka... ![]()
tipuju tak tejden po záruce?
ale ne, dyk jsi jí kupovala někdy vloni, ne?
Prdlačku! Sem to zkontrolovala, a co bys řekla?! No třetí rok ji mam!!
To bych blil.
tak někde musej ty vychrlený kusy udat, ne? ![]()
i když... mě tak napadá, možná řešení tý extémně nízký nezaměstnanosti: kdyby radši vyráběli kvalitnější zboží (jako dřív, rodičům vydržela pračka Zanussi 30let bez problémů) a v menším množství (protože by to něco vydrželo a lidi by to tak často nemuseli kupovat), potřebovali by na to míň zaměstnanců... ![]()
Stěžuju si na návraty po dovolené. Spala jsem asi 3 hodiny, včera 17°a déšť, dneska přechod do dusna na chcípnutí, celý den jak mátoha, na angličtině totálně blbá... a ještě maily a práce nahromaděná za týden a kufry plný špinavýho prádla.
A popáleniny se přenášejí přes internet ještě než si ho člověk přečte, hezky jsem si sáhla na hrnec polívky zrovna odstavené ze sporáku. To nepřečtení mě asi zachránilo od nejhoršího, jen to bolí, puchýře nemám.
RoSa no ale to by firmy nemohly vykazovat ty kazdorocni rusty trzeb, ne? :)
Isca no já mám dojem že tyhlety instinkty na hladký průchod davem se musí trénovat, když dlouho nikde nechodím tak je to poznat, ztratím cvik - takže možná se spíš rekrutujou z nás co se víc vyskytujem na silnici:D
me stve celkem maloco, ale za tohle bych vrazdila. Totez, kdyz se zastavi pul metru za dverma od metra a cumi, kterym smerem se ve vagonu vydat.
viktorka_od splavu no ale to mi vyprávěl kamarád, jak po asi ročním studijním pobytu v Rusku rozrážel loktama frontu český na poště
- což teda já mám zkušenost z nástupu do autobusu v jedný postsovětský zemi a povedlo se mi nastoupit asi do pátýho, co přijel, odstrčila jsem pak dost natvrdo asi pětiletý dítě, co mi někdo v konkurenčním boji nacpal pod nohy, ale už jsem prostě fakt potřebovala odjet...nebo taky frontu v obchodě jsem tam párkrát stála jak blbec....
jinak to taky vidim spíš na ty motoristy, mě třeba při řízení v Praze trochu překvapilo, že kdo byť mírně zaváhá, tak fakt nejede, a to ani když má přednost....
ojoj to mi pripomnelo frontu na vstupenky ve Vietnamu. Nezbylo nez byt zla a vyuzit toho, ze jsem o hlavu vyssi
, jinak bych tam stala jeste ted. Mela jsem zabrany, nesnasim tohle hulvatstvi, ale nedalo se jinak.
paktofonika zombiewalker s košíkom
To je presne moja matka, s ňou nakupovať, to sa len všetkým naokolo ospravedlňujem za ňu, ona si trajdá s tým košíkom úplne bez duše, neberie na nikoho ohľad a vráža do ľudí, a mne ho samozrejme prenechať nechce
Najnovšeie vyhlásila, že si asi pôjde urobiť vodičák, no ale fakt dúfam, že nie, veď preboha nevie šoférovať ani nákupný vozík
betsey No to je presne ono. Typický zombiewalker s košíkom bezhlavo naráža do ľudí, zastaví sa uprostred uličky na pokec s iným zombiewalkerom alebo len tak podumať že čo a ako... No a pri pokladni ťa nezabudne aspoň trikrát strknúť do chrbátu pričom sa pozerá do stropu štýlom ja nič ja zombie!
paktofonika presne!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.