Ale di ty, přijeď třeba v teplákách ![]()
Dobrej nápad!
Oooo chlieb a sol, kolka to cest. A bude cerveny koberec? Inak neviem, neviem. Chlieb od Ounz by som brala.
RoSa
sem slavná!
Janulik03 pošlu ti bochník ![]()
Sweet Potato ![]()
kurnik az ma mrzi, ze nestiham zajtra.
Janulik03 Červený koberec nevím. Ale krojované družiny určitě![]()
Ounz neposielaj! Pridi mi to vysvetlit, zas sa mi stratilo narezanie. ![]()
Damy som dojata. Ste take mile. ![]()
Ale bacha! Aby som sa vam tam nenasackovala na dlho. ![]()
Ounz Pro ztrátu plachosti přijď v úterý na sraz :-).
Pozor, Sweet Potato nepozeraj!
Moj kazdovecerny pavuk si priviedol kamosa. Teraz na mna na okne cumia dvaja. Este ze su z vonkajsej strany.

999 chceš mě zabít?! ![]()
Nejdete niekto do tatier teraz vo stvrtok a piatok? Budem na skoleni.
Janulik03 úplně je slyšim “hele koukej co sem našel, myslíš, že ji přeperem?” “No já nevim, má jen dvě nohy, ale je velká, přivedem ještě Fandu” takže až tam budou tři, začla bych panikařit ![]()
Ounz takze riadne hlboko? Skusim. Dik ![]()
Ounz teraz som sa zacala bat. ![]()
Ounz Až takovej introvert?
Ale je to tam fajn...![]()
Janulik03 zkus, ale záleží i na druhu mouky, když je víc anebo celej žitnej, nikdy to nebude až takový kino jako s pšenicí/špaldou (se opakuju i na ig) a ta žiletka pomůže dost.
a ohledně pavouků, třeba se chtěj jen kámošit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.