Karja Ja jsem po dlouhe dobe taky zazila bolest hlavy, jinak na to vubec netrpim. A to piju hodne vody, fakt mi pomohl az prasek.
A taky piju vlazny caj po cely den, na bolest hlavy medunka, trezalka, ale i levandule treba.
Nebo i mata je fajn, te mam celej bakon.
Stěžovací vlákno
Potřebuju šaty na svatbu,i přes ta vedra jsem navštívila mnoho obchodů a NIC. Všechno bez rukávů, materiál tak na schůzi BSP,nebo kratší o 10 cm,než bych potřebovala ![]()
rozarka asi divna rada, ale vcera na me vykouknul v reklame tento overal
https://www.closetlondon.com/red-v-neck-cropped-leg-jumpsuit.html
Karja mne pomaha nosit na ven slamak a hodne pit. Jakmile vyjdu bez slamaku, nepomuze mi ani svecena voda
rozarka náznak rukávků, Reiss

Diky, jste tady vsechny zkusene,asi pruvan a teplo, uz me boli cela pulka hlavy, asi ta ,,navetrna, vcetne zubu a oka:-D. To je bordel toto, at uz jde to vedro zpatky na jih,:-D.
Luna na trezalku bacha, ma vedlejsi ucinky, mj fotosenzitivitu
Karja Potľapkávam. Ja som už tretiu noc nespala, kvôli teplu a kvôli stresu. Aj teraz mam žalúdok úplne na vode. No sťažujem sa sama na seba že sa viem vystresovať tak že niesom schopná normálne fungovať. Hodila by sa mi hodina meditácie teraz.
paktofonika A davas si treba nejaky bylinky? Na spani to asi nepomuze, ale na stres treba jo;-). Jinak ja jsem taky stresovej typ, ted jsem se o tom bavila s kamaradkama a jako ktera zenska neni, at si jde blahoprat! Myslim, ze to nejak mame od prirody darem, menses a umeni se vystresovat I z blbin.
Karja bych se s dovolením přihlásila a blahopřeji si![]()
Karja jako reknu ti, kdyby chlapi meli takovy vykyvy hormonu jako my, lidstvo by davno zarvalo na nejsilenejsi katastrofy! (neni to z me hlavy ale nejakyho odbornika a dycky kdyz chlap krouti vocima si na to vzpomenu![]()
viktorka_od splavu taky kroutim![]()
Mutziputzi Hele uvidis, treba te jeste zivot prekvapi a nebo nemas ty hormony!!!:-D. viktorka_od splavu Jo no, jsou to naloze, mne to tuhle rikala rikala doktorka, tak to asi neni blbost.
Karja Já jsem teda taky asi chlap...:-).
Karja Celulitidu nemam, to by mělo souviset![]()
999 Mutziputzi Ne, vy jste treti pohlavi. Chlapi jsou taky mimo!
Karja To bude taky hormonální dojem bych řekla![]()
viktorka_od splavu jj, to vim, tu jsem myslela spis jednorazove.![]()
Mutziputzi Nerikalas nedavno nahodou, ze blbe vidis? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články