Janulik03 Jednoduchá odpověď: protože nejsem líná jako ty
a přestanou se ptát ![]()
Stěžovací vlákno
Janulik03 a nefuníš u toho nějak moc?
(vtip samozřejmě...)
nolita hmmmmm neviem, alebo vyzeram na zrutenie
. Asi uz je to pri pohlade na mna nepatricne ![]()
coralline to nieee, stale dufam, ze to myslia pre mna dobre
a mozno maju tie dve potvory pod tebou pravdu ![]()
Janulik03 já to teda ještě nezkoušela ale na elektrokola jsem slyšela jen samou chválu a zejména teda že nejsou pro lenochy! určitě to myslí dobře:-)
Jiná Realita My si ty nemoce letos o prázdninách nějak vyžíráme. Dítko z nemocným uchem bylo celý školní rok ok. Snad nám vyjde aspoň srpen.
brrr ach jo, držím palce, ať je líp.
Mohučanka Ted jsem se to sem.chystala psat! Jen vykriky - hic, hic, hic! Kdyby aspon trochu zaprselo!!!!Ja uz si pripadam jako nejaka rostlinka, co v tom hicu zmira a ceka na svlazeni. Fakt to nesnasim.
brrr tak alespoň ve školním roce bylo dítko zdravé. Může být hůř, stačí se podívat na nás. Ve školním roce 3 týdny doma s kašlem, 6 týdnů se zlomenou klíční kostí. A prázdniny znovu. U nás nehrozí zlepšení ani v srpnu. Zítra mladýmu sundají ortézu a 4 týdny klid
. Určitě si srpen ještě užijete a vynahradíte si to.
continuity Renusatko Hlavně vypadá a asi i jemu mu dobře a chce chudák ven a do vody. No, aspoň na venek ho k večeru pouštíme. Zas díky těm hicům přes den neleze ven nikdo dobrovolně. Ale měli děti měly jet s mužem na Šumavu, těšili jsme se všichni a nic.
Renusatko Když čtu vaše zdravotní anabáze, tak klepu na dřevo a říkám si, že jsme na tom dobře. Vy jste si to taky vyžrali fest. Tak držím palce, ať jde uzdravování rychle.
brrr no a pediatr zakázal nebo jak?
Právě jsem viděla předpověď počasí na tento týden
No, to je tedy něco! Jak já se těším na podzim!
viktorka_od splavu Příkaz zněl "klid a bez slunka, v pátek na kontrolu", trochu se to neslučuje. Ale uvidíme, třeba tam sjedeme na víkend, ale od nás je to děsná štreka a už jsme tam byli začátkem prázdnin, takže máme splněno.
Eee, co delat na bolesti hlavy z horka? Piju dost, davam si horcik, nevim, jestli to neni kombinace horko pruvan, tomu se snazim vyhnout, myslim, ze mi vadi jen to teplo. Zahrabala bych se nekam pod zem.
Neporadím, ale taky mě zajímá. Pořád mě bolí hlava a mám žaludek na vodě, ty vedra jsou pekelný. Chudáci kardiaci.
Pokud jsem byla v průvanu (resp. klimatizace umí taky potrápit), pak si jdu lehnout se šátkem na krku (hedvábnej, nic jinýho teď nesnesu) a pokud mám jenom trochu ucpanej nos, hned použiju sprej do nosu, jinak se bolehlavu nezbavím. Pak asi jenom doplňovat minerály a klidně víckrát denně vlažná sprcha. Ať už je zas normální počasí, v tomhle by se jeden zalknul! Taky bych se zahrabala, to ovšem vyžaduje fyzickou aktivitu a ta generuje teplo. Jdu si dát tu sprchu.
Karja paralen
Karja mne minuly tyden bolela 4 dny nepretrzite i pres prasek, takze soucitim, ale neporadim. Tento tyden je to zatim dobre (tuk, tuk)
Karja jeste me napadlo chladit kotniky a zapesti, jako miminkum s horeckou:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články