Luna To teda blbě no, za 14 dní naklušu do Střešovic, děkuju za voptání!![]()
Stěžovací vlákno
Karja Aké bylinky okrem levandule?
Mutziputzi Tak preju at tam ta celuluitda neni ani po navsteve optiky.![]()
Luna Kde by se tam vzala, to je vedlejší účinek brejlí?
Bola som teraz ešte niečo vybaviť v starej práci a teda odchádzam ešte naštvanejšia ako minule. To by ste neverili čo si dokáže náhrada na odchádzajúceho zamestnanca vymyslieť, aby pred zamestnávateľom ospravedlnila vlastnú neschopnosť. ![]()
Mutziputzi Vedlejších účinků brejlí je, by ses divila...bordel na koberci, mravenci v bytě..celulitida a vrásky jsou ty nejmenší ![]()
v tom případě doporučuju čočky :-) mám a žádné vedlejší příznaky se neprojevily ![]()
nolita No ale čočky niesú pre každého. Bohužiaľ. ![]()
paktofonika tak já jsem to myslela spíš jako joke k těm vedlejším příznakům... :-) (i když v mém případě to teda platí:-)) pro každého nejsou no, to máš asi pravdu...
nolita Jaj no ja som to o tej celulitíde a živote bez stresu preskočila. Nemusím sa ešte viac stresovať. :D
paktofonika medunka, trezalka, pak jsou nejake smesi. Sama mam ozkousenou jen tu trezalku.
V sobotu jsem koupila na pouti uzené maso z grilu, přinesla domu jeden plátek snědla a zbylé tři dala do lednice. Na tácku byl taky křen. Pak za mnou přišel muž a říká, že moucha tam nakladla vajíčka. Hádala jsem se sním, že je to ten křen.
No nejedl to.
Později jsem to bedlivě prozkoumala a byly tam.![]()
No maso bylo dobrý.
paktofonika Ještě je dobrý kozlík lékařský nebo chmel. A mám ráda tuhle směs od Grešíka. Nenech se zmást názvem, až tak uspávací mi nepřijde, spíš zklidňující :)
paktofonika Na uklidnění rozhodně meduňka. Jeli jsme na ní v zimě, jak byl nemocnej Inkoustek... ![]()
stezuju si na sebe... jedu celej den do terenu na hory a nenapadne me, ze by tam mohlo svitit slunicko, takze jsem cela sparena, mam uplne rudy ruce a narty. aspon, ze krem a make-up pouzivam s UV filtrem, tak jsem si nespalila oblicej![]()
na uklidnění je i kozlík.
stěžuju si na svoje hnusný bílý sejratý hrbolatý stehna. celulitidy se prostě zbavit nedokážu, tak jsem si řekla opálím to, bude to vypadat líp. dokonce jsem kvůli tomu překonala sama sebe a nosím kraťasy (na doma). přesně po kolena mám relativně hnědé nohy. mám i hnědé ruce. ale stehna mám bílé jak stěna ![]()
Stará Stanová Kůže Candance baltik ,potřebuju koupit rychle a tady. Nemám úplně konfekční postavu,to věc dost komplikuje
.Ale děkuji za vaši snahu pomoci
.
Tak Betty ouje:-)) no ale chlap kterej si prohlíží co jí? ještě řekni že k tomu i čuchá??:-O
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje