Když mně to přijde jako jedno velké pokrytectví.
Zakážeme diskriminovat nájemníky - ale nasadím podmínky, aby vyhověl jen někdo - tedy oklikou stejně dosáhnu svého.
Zakážeme diskriminaci při výběru zaměstnanců - a stejně si vyberu muže, u kterého mi tolik nehrozí, že bude každou chvíli s dětmi doma. Nebo nechci např. muže do ženského kolektivu. Potřebuji někoho mladého/starého vzhledem k charakteru práce/ zkušenostem/složení kolektivu.
Nebylo by čistší přesně specifikovat své požadavky? Narovinu a přímo? Aby byly jasné podmínky dopředu? Kolik lidí chodí po pohovorech a pak marně čeká a vlastně se nikdy nedozví, proč to zase nevyšlo.
Zatímco barva pleti při pracovním výkonu roli nehraje, pohlaví často ano. Zaměstnanec, který mi polovinu z měsíce stráví doma na OČR mi snižuje výkony, ostatní musí sloužit za něj apod. - (Ted pomíjím možnost vytváření částečných úvazků např. pro matky, které se vzájemně eventuelně mohou zastupovat apod.)
Poud budu mít dva zájemce, stejně mi nikdo nedokáže, že jednoho "diskriminuji" když ho nepřijmu. Protože ten druhý mi jen vyhovuje víc. - pokud to, samozřejmě z hlouposti nějak neprovalím sama.
Mně to nepřijde fér.