Fanouš nerudnej? Nevěřím!
A na šarm se ti vykašlou, toho se nenažerou!
Stěžovací vlákno
Mutziputzi obávám se, že nikoliv
barbucha Neskutečně nerudnej, pere se a už i cizí lidi se k němu nesmí přiblížit, donedávna byl z každýho zájmu a pohlazení v extázi, že si lidi museli myslet, že ho doma jenom řežu a teď už ani lid nemá rád....hele opak mě no, co to dlouho opisovat![]()
To je divný teda. Ale asi mu fakt tvoje setrvalá sluníčkovost už leze na nervy ![]()
barbucha kovářova kobyla no![]()
Mutziputzi
To je divný teda. Ale asi mu fakt tvoje setrvalá sluníčkovost už leze na nervy
zjevne je to nezdrave a ve vychove kontraproduktivni
to ja otrla skliba mam odusevnele citlive deticky a plache kocicky![]()
Torrah Mně se to ještě nestalo, létám vcelku dost, často s přestupem. Ale mému muži a jeho první ženě nedorazilo zavazadlo při cestě do Peru, donutil ji, nebohou, cestovat dva týdny bez něj, protože neměli dost času, aby čekali dva dny, než bágly dorazí. Někdy si říkám, jestli ta zkušenost nemá něco společného s jejich rozvodem...
Pavlena Paříž je tím vcelku vyhlášená, při přestupu se to lidem v mém okolí stalo už několikrát. Mluvím tedy konkrétně o Charles de Gaulle...mně se to nestalo, ale nemám to letiště moc ráda.
Garfie Ohledně cestování po Peru bez zavazadla... On má sice cestující v té situaci nárok na nákup vybavení/oblečení/potřeb a aerolinky by měly vše proplatit, ale jelikož jsem se s Deltou o náhradu za zpožděný let handrkovala rok, tak nevím, zda na to spoléhat..
V Paříži na CDG jsme teda nakonec přestoupili ze zaoceánského letu úplně bez problémů a zavazadla byla přeložena včas a správně. Ale jako vyděsili mě těma historkama všichni dost. Vše cenné jsem našlapala do příručních, ale dalo to práce.. ![]()
Pavlena Já letěla přes CDG mockrát a taky se mi nikdy nic nezpozdilo, ale varována jsem byla :-)
S tím Peru to máš těžké, i kdyby ti nakrásně všechno zajistili, tak asi jen na ty dva dny, než zavazadlo doletí, že jo. No a pokud chceš dva týdny cestovat, tak tě výbava na dva dny asi nespasí....ale nakonec to prý bylo fajn, aspoň nemuseli tahat tolik věcí a taky přežili. (říká on, haha)
whiskas Dnes som bola u odborníka, nemohla som to odkladať, bolo by horšie a horšie. Vďaka za podporu
.
Docitam až teď. To je moc dobře, že jsi šla. Vím moc dobře jaký je to těžký boj. Drž se
.
aspoň nemuseli tahat tolik věcí a taky přežili. (říká on, haha)
mě vždycky při takové příležitosti napadá, jak by to asi dopadlo kdyby to bylo obráceně? (=jemu by nedorazil kufr a ona by trvala na pokračování v cestě)![]()
viktorka_od splavu mně fakt přijde, že chlapi necejtěj bolest ani zimu. leda by v tom batohu bylo něco, bez čeho by fakt nešlo přežít (foťák, rybářskej prut apod.)
viktorka_od splavu Tak já jsem tady vyslovila úvahu, že to mohlo mít leccos společného s jejich rozvodem
Ale aby nedošlo k mýlce, bágl nedorazil ani jednomu, měli jen to, co si vzali do letadla nahoru.
Potrefenáhusa
jo, tak to je přesný!!
Potrefenáhusa no ale tak jsem to přesně myslela!![]()
Garfie hned se mi vybavil oblíbený film mého muže

viktorka_od splavu co to je za film?
2x
Zarinya svatební cesta do jiljí :)
viktorka_od splavu
přesně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje