Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lama_z_Lana
6722 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 22:20

whiskas Diiik

Janulik03 No nakopla jsem bicykl a prej to takovou dalku neda 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 22:56

viktorka_od splavu whiskas Když na tom je nejhorší to strašné zklamání. Já se tam cítila DOMA. Byla to MOJE práce, MOJE škola. Jsem se těšila, až půjdu do důchodu, že budu chodit do práce protože chci, ne protože musím 

A hrozné je, že to necítím jen já, ale skoro všichni "staří" zaměstnanci. Že si nás neváží, že počítají s tím, že se ted už nikam přesunovat nechceme, tak se na nás nemusí brát ohledy. Protože my, blbci, stejně uděláme všechno, nevybíráme si, neděláme ofuky.. ale taky neleštíme kliku. A leštiči se vyzdvihují - a nám za ně přibyde práce.  Od nás se všechno čeká automaticky, není zač děkovat. Měla jsem plány, co bych chtěla udělat, nápady.. ale nebudu rozdávat - protože by se to nenápadně přesunulo na nějakého leštiče. A já bych zase utřela. 

Fakt mám pocit, že se nám poslední rok snaží tu práci co nejvíc znepříjemnit. A já takovéhle tlaky těžko snáším. 

Online viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 12. zaří 2018 11:22

Dadoo chjo, to dobre znam. potlapkavam:-/

Offline rozarka
4200 příspěvků moje polička 12. zaří 2018 12:43

Allania  Naskakuje mi husí kůže.

Garfie Když tyhle návyky jde tak těžko změnit,on sám se třeba pro tloušt'ku trápí,ale pokud mu v tom matka/rodina nepomůže,je to skoro prohraný boj. Tak,jako kuřák chce přestat,ale když mu to tak chutná 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 12. zaří 2018 20:36

Srazila jsem se s dopravní značkou. Zítra budu pravděpodobně vypadat jako oběť domácího násilí. 

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 12. zaří 2018 21:25

Stěžuju si, že prvně s námi při návratu z Petrohradu nepřiletěl kufr. Dnes ho dodatečně po dvou dnech dovezli až domů, ale chybí v něm jedna věc v hodnotě cca tři tisíce. Byl zamčený tím doporučovaným zámkem TSA. Kruci. Napsala jsem na ČSA reklamaci, jsem zvědavá, jak se k tomu postaví. Už se vám to někdy stalo? Vím, že tu některé létáte dost často... Nám se tedy věc z kufru ztratila poprvé.

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 12. zaří 2018 22:33

.

Offline Kammila
754 příspěvků moje polička 12. zaří 2018 22:34
Reakce na Torrah:

Stěžuju si, že prvně s námi při návratu z Petrohradu nepřiletěl kufr. Dnes ho dodatečně po dvou dnech dovezli až domů, ale chybí v něm jedna věc v hodnotě cca tři tisíce. Byl zamčený tím doporučovaným zámkem TSA. Kruci. Napsala jsem na ČSA reklamaci, jsem zvědavá, jak se k tomu postaví. Už se vám to někdy stalo? Vím, že tu některé létáte dost často... Nám se tedy věc z kufru ztratila poprvé.

​které letiště? Já mám zhoršující se zkušenost s přílety do Vídně - v poslední době skoro co cesta to peripetie s kufrem. Pokaždé jiné aerolinky, destinace Evropa i transkontinentální a momentálně máme stále nevyřízené reklamace ze srpna a března 

EDIT a ten zámek je na nic. Jednou nám udělali v USA takovou tu kontrolu jak nechají papír v kufru a ten zámek zničili, takže kufr jsme dostali nezamčený 

Online viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 12. zaří 2018 22:58

mám dojem, že jsem se nakazila chorobou nadužívání příliš mnoha popisných květnatých zdlouhavých frázovitých a lehce mimózních přídavných jmen doufám že se to dá léčit

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 07:33

Kammila Z Petrohradu do Prahy. ČSA. Kufr se spolu s dalšími asi devíti zavazadly zatoulal do Dušanbe, zatímco kufry z dušanbe jezdily v Praze. 

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 09:03

Torrah Létám spíš na západ a špatnou zkušenost jsem zatím (chválabohu!) neměla, ale zlé jazyky tvrdí, že na východě se vykrádají kufry celkem běžně, zejména lahve, kartóny cigaret mizí z kufrů naprosto automaticky... Nevím. Sama jakékoliv cennější věci vždycky vozím příručním. Každopádně by mě zajímalo, jak se k tomu postaví aerolinky.

Kammila A potíže s kurfrem znamenají jen zpoždění, nebo i vykradení..?  Vídeň mi doteď přišla jako zavazadlově bezpečná destinace.. I když kolega si teď velmi stěžoval na Paříž, jednalo se teda jen o zatoulání zavazadel, která (naštěstí kompletní) vždy dopravili později.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 09:12

Torrah Jsem žila v domnění, že kufr smí cestovat jedině stejným letadlem jako jeho majitel, to v Rusku neplatí?

Online slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 09:13

Torrah ja si nepamätám jediný transoceánsky let, kde by neboli nejaké peripetia s nejakým kufrom. Pri kontinentálnych sa mi to síce ešte nestalo, ale tak to je tiež len otázka času. Fakt je, že zatiaľ sa mi nestalo, že by zmizlo niečo z kufru, ak, tak sa nenájde celý kufor...v každom prípade, obrátila by som sa so sťažnosťou aj na reklamačné oddelenie priamo viedenského letiska.

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 09:14

Mutziputzi ja taky

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 09:35

Mutziputzi Candance no ale jak se to pak udělá, pokud kufr na přestupu přesměrují kamsi do prčic? Povolá se majitel kufru do prčic, aby si na cestě domů svůj kufr laskavě doprovázel..? 

20970 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 09:38

Pavlena Principialne se to proste nesmi, to ze se najde ztraceny kufr a pak se doposle je neco jinyho. BTW mne se jeste v zivote kufr neztratil, neposkodil, nezpozdil, nic mi neukradli....

Offline clothilde
2038 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 09:44

Mutziputzi

tak to nezakřikněte....

Mě vždy po takovém prohlášení, v první možné situaci, se stane to, o čem jsem říkala, že nikdy....

20970 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 09:46

clothilde To jo, kdysi jsem hlásala, že mam tak skvělou pevnou kostru, že se mě netýkaj zlomeniny a koupila jsem si online brusle....

Offline coralline
2297 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 09:47

Mutziputzi Tak já jsem z příspěvku Torrah pochopila, že ty kufry poslali do prčic omylem, takže to byl normálně ztracenej kufr.

20970 příspěvků moje polička 13. zaří 2018 09:50

coralline a já jsem myslela, že právě tohle "omylem" už je řádně jištěný a stát se to nemůže