Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 06. října 2018 14:38

viktorka_od splavu zaujalk ma tie zlte sedive vlasy. To ako je znamka neumyvania? Hmmm to si nemyslim. 

My sme mali kolegu, ktory sa tak strasne potil, ze mal tricko behom hodiny uplne mikre. Pracoval pri stroji, tak mu veduci dal kopu triciek navyse, aby si mohol menit, ale bol v praci na ukol a neviem si predstavit, ze by sa sprchoval pred kazdou vymenou triciek. Prodte musel vydrzat. Nebolo to prijemne jemu aj ked v podstate za to nemohol, a neznaly by tvrdil, ze sa isto vobec neumyva. 

Online viktorka_od splavu
49293 příspěvků moje polička 06. října 2018 14:57

Janulik03 ano to je. mluvim o cloveku, ktery ma uplne snehobile vlasy. po tydnu od umyti uz snehobile nejsou.. po mesici...

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 06. října 2018 15:55
Reakce na Friga:

711990 a co my, kteri musi menit pravidelne znacky antiperspirantu, protoze po cca 3 tydnech pouzivani sameho prostredku to prestane fungovat  nastesti se pak k danemu vyrobku muzu vetsinou zase vratit, tocim takhle asi tri ctyri ruzne produkty, navic snasim jen neparfrmovane nebo jen s velmi lehkou vuni napr. bavlny. Stezuju si na to, je to pruda na to myslet a pak mam otevrenych vic antiperspirantu najednou, protoze ho vetsinou nestihnu spotrebovat nez prestane ucinkovat. 

​Toto je presne môj problém a absolútne nechápem, z čoho vychádza, keďže tak nejako predpokladám, že účinnú látku musia mať asi rovnakú....

...no v každom prípade síce mám minibalenie aj v kabelke (funguje skôr ako psychologická podpora, že keby...), ale na verejnosi si to tak celkom neviem predstaviť. Zas ale do fitka nechodím, tak neviem, ako by som to riešila tam.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. října 2018 16:01

Kaša v podpaží... 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. října 2018 16:10

paktofonika no to teda!

já jsem s ohledem na moji diagnozu vyzkoušela kdeco, a tuhé jsou jednoznačně nejhorší. nejvíc ničily oblečení, nejvíc smrděly po nějaké době od nanesení. 

z některých jsem měla i nějaké kožní problémy.

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 06. října 2018 16:12

paktofonika Jsem zmatena. Tuhy antiperspirant pouzivam leta a zadne "kase" jsem si nikdy nevsimla?! Normalne se to dilem vstreba, dilem to uschne... 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 06. října 2018 16:15
Reakce na Jiná Realita:

paktofonika no to teda!

já jsem s ohledem na moji diagnozu vyzkoušela kdeco, a tuhé jsou jednoznačně nejhorší. nejvíc ničily oblečení, nejvíc smrděly po nějaké době od nanesení. 

z některých jsem měla i nějaké kožní problémy.

​Aha, ja zapomnela, ze mate tu diagnozu, tam to bude asi neco jineho. Mne tuhe antiperspiranty tak vyhovuji, ze jsem se nikdy nezajimala o zadne alternativy, takze to, ze vubec existuji ve spreji, jsem se dozvedela az ted tady 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 06. října 2018 16:17

Jiná Realita já ty tuhý taky nerada, kuličky preferuju. Ty ale nejsi úplně ‘refernční’ vzorek ne? Máš tohleto horší, neź ostatní..

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. října 2018 16:19

MP Marge když se hodně potíte (a proto teda vůbec potřebujete antiperspirant, a ne jen deodorant), tak ne že se nějak natřete a dobrý. já po ránu musím někdy i sedět nebo stát s rukama od těla, nebo se v podpaží vyfénovat  protože jinak bych se nemohla obléct - přilepila bych se na oblečení. je to teda debilní, ale co nadělám. a pro tyhle případy je tuhý jednoznačně nejhorší. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. října 2018 16:20

Ounz no právě naopak, na kom jiném by měli dělat zátěžové testy na anitperspiranty, když ne na mně? co je dobré pro takto ztracený případ, musí být skvělé pro každého! 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 06. října 2018 16:25

Jiná Realita no..ony ty antiperspiranty na tohle moc nefungujou no. Imo ani fakticky nemůžou, tak maximálně můžou vypomoct, ale s tím máš jistě víc zkušenosti sama..já točim teorii

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. října 2018 16:31

Ounz proti pocení na mě nefunguje vůbec žádný antiperspirant, je to všecko jen reklama. nevím, na nějaké běžné lidi to třeba funguje, pro mě je úplně fuk, jestli použiju deodorant nebo antiperspirant. pro dobrý pocit teda antiperspirant používám (vichy zelený sprej, podle mě tedy opravdu nepříjemně dráždí dýchací cesty, a to i mně, která ho používám, opravdu bych si netroufla to použít kdekoli na veřejnosti, já se nastříkám a pak musím vyvětrat...), ale efekt to žádný moc nemá.

jediný antiperspirant, který pomáhá, je utrejch a la driclor.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 06. října 2018 16:35

Jiná Realita no to funguje jen na ‘běžný pocení’ ale stejně, když se člověk potí víc, že je prostě takovej termoregulační typ, tak se pak prostě potí jinde, celej se v tom stejně nevykoupe. A pokuď má jeden vysloveně hyperhidrosu, tak tam je to spíš fakt pro dobrej pocit a eventuelně hledat jiný řešení, podel toho jak moc to jednoho omezuje na životě..

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 06. října 2018 17:21
Reakce na Jiná Realita:

MP Marge když se hodně potíte (a proto teda vůbec potřebujete antiperspirant, a ne jen deodorant), tak ne že se nějak natřete a dobrý. já po ránu musím někdy i sedět nebo stát s rukama od těla, nebo se v podpaží vyfénovat  protože jinak bych se nemohla obléct - přilepila bych se na oblečení. je to teda debilní, ale co nadělám. a pro tyhle případy je tuhý jednoznačně nejhorší. 

Jasne, to dava smysl.

Je mi lito, s cim se musite potykat. Zni to jako fakt opruz 

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 06. října 2018 19:55
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. října 2018 20:36

Jiná Realita Ja používam len tuhé a nemám s tým žiaden problém, hlavne bez vône. Najhoršia je asi deodorant s vôňou bavlny, to je smrad najhorší. Spreje sú hnus a guličkových som pár skúšala a žiadna ma neoslovila. No ale ja sa veľmi nepotím, deodorant mi stačí nejaký obyčajný s lepším zložením bez vône. O tvojom probléme viem, musí to byť hrozné.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. října 2018 20:39
Reakce na dzizisketa:

Já nemám tuhé antiperspiranty ráda, používám spreje, a občas fakt nechápu, jak to mám ráno po cvičení udělat, aby náhodou někdo z mého spreje nedostal kopřivku. Pot se nám hnusí, tak tohle je holt daň  Nebo dělat ty šatny s oknama a pořádným odvětráváním

​Po cvičení je asi fajn sa osprchovať nie? Ono aj keď ten zápach potu prekryješ tak po chvíli to pot aj tak prebije. A hlavne nieje nič lepšie ako sprcha po cvičení. Teda aspoň niektorí sa v tom spreji doslova sprchujú a vytvoria v šatni doslova hmlu. Nevidím dôvod nanášať na osprchované telo také množstvo antiperspirantu. Ten patrí iba pod pazuchy a tam stačí pšt pšt a hotovo. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. října 2018 20:50

paktofonika Ja myslim, ze vsechny racionalni osoby zmaknou ten sprej pouzit decentne bez kontaminace okoli, asi je holt par extremistek co teatralne "nesmrdi"

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 06. října 2018 21:25

Zrovna tu premyslim, jestli jedna nase spolucestujici ma vic stejnych tricek, nebo je od odletu z Prahy (utery) porad v jednom. Jako nesmrdi, ale otazka to teda je. Porad si rikam, jak lidi dokazou jet na tyden putovani s nevyzpatatelnym pocasim s kufrem kabinove velikost. Mozna uz znam odpoved 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. října 2018 21:30

Kokoska 

Asi ji budeš muset nenápadně polít kafem. Buď triko vymění, nebo aspoň vypere.