Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 06. října 2018 21:36

dynda jeste mame 3 dny (sakra, uz jen 3) , uvidime. 

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 06. října 2018 22:25
Reakce na Ounz:

Karoleena no ale to je přesně ono, o tom se (nebo aspoň já) píše. Sou lidi, který si fakt, a jedno kde, vrazí pod košili ten antiperspirant a dlouze zmáčkou a pak znova a znova..strašný, a ještě sou to ty levný píčifuky, co v tomhle excesivním množství smrděj..nejsem astmatik, ale kašku z toho dost. Co to udělá s astmatikem alergikem radši nemyslet. No a do fitka teď nechodím, ale zažila sem lidi, co se obstřikali MÍSTO tý sprchy, ne po ní..nebo kolegyně, která tóm přebíjela cigaretovej puch..

​Astmatik/alergik (napr. ja) z toho bežné dostava astmaticky záchvat. Nemôžem používať ani lak na vlasy, nič v spreji.

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 06. října 2018 22:42

Už neviem, aké topánky si mám kúpiť, aby ma do krvi neoskrelia nespravili mi otlaky :-(

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. října 2018 22:49

mám v obýváku MYŠ 

co mám dělat? pasti jsem obratem natáhla, ale nějak se nechytá a já tam musím chodit, takže se bojím, že se prosmýkne na cohdbu a pak už kamkoli. určitě dnes vlezla otevřenými dveřmi na zahradu 

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 06. října 2018 23:00

Jiná Realita Vypustit do obýváku kocoura? 

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 07. října 2018 07:19

paktofonika co je deodorant bez vůně? 

Ja mám rada kuličku od weledy granatovy jabko, hrozne mi voni, jako vsechno s granatovym jabkem od weledy nebo saloosu. 

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 07. října 2018 07:24

Jiná Realita my měli mys v kuchyni včera rano, asi teda mrtvou, nestihla jsem si všimnout, Goliasek s ni nakracel a odložil si ji v kuchyni na zem, Trnka ji okamžitě sbalila a ještě, potvora, pomáhala Goliasovi hledat, když se nestastne rozhlizel a nakukoval pod linku....pritom ji čouhal z huby ocásek!!!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. října 2018 07:53

Potrefenáhusa Ja mam takovej ten deokrystal, kamenec nebo co to je, to nema vubec zadnou vuni, takze okoli neplati dan zato, ze nesmrdim ani v malicky spolecny satnicce bez okenek

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 07. října 2018 09:01
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. října 2018 09:32

Potrefenáhusa  Už dlhšiu dobu používam tento. To granátové jablko by mohlo byť fajn, ale mne sa to potom bije aj s párfémom.

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 07. října 2018 09:41

paktofonika ono to stejně voní jen chvilku, mi přijde a jen hodně zblízka. Tenhle dove taky znám.

Jinak k těm antiperspirantům z Lushe - já jsem kdysi měla nějakej fantastickej, taková jemná vůně to byla, dobře se používal....a pak jsem si ho koupila znova a použití uplně na pendrek a smrděl jak zpocený nohy....prostě jak to dělaj ručně, tak mi kolikrát přijde, že co várka, to originál a rozhodně bych nekupovala naslepo 

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 07. října 2018 10:03

Potrefenáhusa Trnka je uzasny jmeno!Musim si poznamenat pro pozdejsi vyuziti.Nebo si zrovna poridit jeste jednu kocku:D

Je fakt,ze mysi teda nemame.Na rozdil od chlupu,vytrousenych klistat a okousane pecinky...

Online Karja
44649 příspěvků moje polička 07. října 2018 10:42

Potrefenáhusa Jsi prestehovana, ze GOliasek chodi lovit? Ja jsem tuhle potkala pekbe vykutalenou kocku. Prinesla si z pole mys a ulozila si ji vedle tak 500 m dlouheho obrubniku, chudak myska nemela kam utect, po obrubniku nevylezla a z druhy strany micina, takze myska jen chodila nekolik metru tam a zpatky a kocicka vedle ni. Ta priroda je fakt kruta!

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 07. října 2018 11:22

Samozřejmě, že se sprchuju po cvičení, obzvlášť po ranním. A antiperspirant je pro mne denním hygienickým opatřením a spíš se divím, že tady, kde je pot sprosté slovo, užívání deo a antiperspirantů asi platí jen pro nás osobně, ostatní si je mají stříkat pokoutne někde v průjezdu, aby někoho náhodou nepohorsili nebo si někdo necichl jiné, než své oblíbené vůně, lol. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. října 2018 11:31

Ano, jde o "cichnuti" k cizi "vuni" v tom tkvi problem, nikoli v omraceni oblakem aerosolu rovnou do ksichtu, to je fakt tak uplne lol

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. října 2018 11:38

Potrefenáhusa neeee  ocásek 

myš je pořád někde v kuchyni, já se zblázním. natáhla jsem 4 pasti, dala jsem tam i klecovou, schovala naprosto všechno jídlo, dokonce i banán, co kdyby. po myši se slehla zem 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 07. října 2018 12:40

Jiná Realita zkus vlašáky, my chytáme myši do domečku na vlašáky, mají je hodně rády!

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 07. října 2018 12:50

Mutziputzi a ten kamenec fakt funguje..? Co vim jej pouzivaji takove ty batikovane biozeny, co perou v oresich a koji 5 deti do samoodstavu v prvni tride, tak bych trochu o nesmrdeni pochybovala.. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 07. října 2018 13:07

No na mě ten kamenec nezafungoval vůbec, prostě jak kdybych nepoužila nic. Já ale jak po sprše/ráno nepoužiju antiperspirant (ne deodorant ani jiný náhražky), tak se prostě do hodiny cítím, objektivně asi nesmrdím (doufám!!), páč už jsem s tím otravovala i osoby mně blízké, jestli to cítí taky, nebo jen já mám nějakej problém :D, ale je to pro mě hroznej diskomfort, mám kvůli tomu v tašce i vlhčený protipotivý ubrousky, kdybych se náhodou zapomněla ošplíchnout. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. října 2018 13:22

Karoleena No ale pôvodne išlo o ženy ktoré sa v antiperspirante doslova sprchujú, od hlavy až k päte. Že si po sprche strekneš antiperspirant na problematické miesta je normálne ale z toho nevytvoríš oblak, ktorý sa snaží zabiť ostatných. Čo som tak videla, tak niektorým snáď musí jeden antiperspirant vydržať na 2-3 použitia, za rovnako bezohľadné považujem si zapáliť cigaretu v dave ľudí.