paktofonika nebo např pustit si na plné pecky muziku.
Prostě až si dělá každý co chce,ale nenutí to nebo neotravuje s tím i lidi okolo.
paktofonika nebo např pustit si na plné pecky muziku.
Prostě až si dělá každý co chce,ale nenutí to nebo neotravuje s tím i lidi okolo.
paktofonika No to já spíš tak nějak do placu dávám k tomu, že někteří mají to štěstí a vystačí s všelijakýma deo věcma nebo tím kamencem, páč já teda bohužel. :) Ale taky by se mi to líbilo!
Karoleena Kamenec som skúšala a nemalo to žiaden efekt takže to je určené asi pre ľudí čo tak prirodzene sami od seba voňajú po fialkách :D
paktofonika takoví asi existují, ale já k nim taky nepatřím:-) používám tuhý a přes něj ještě antiperspirant ve spreji - ten teda jen ráno doma v koupelně a pak honem prchám a otvírám okno, dusí mě to děsně. stejně už ale odpoledne cítím že dvakrát nevoním. ale že bych se před lidmi veřejně očmuchávala jak čokl? nedejbože veřejně prováděla hygienické úkony? za mě prostá nevychovanost. v té šatně asi spíš trochu natvrdlost....
Mutziputzi a ten kamenec fakt funguje..? Co vim jej pouzivaji takove ty batikovane biozeny, co perou v oresich a koji 5 deti do samoodstavu v prvni tride, tak bych trochu o nesmrdeni pochybovala..
Já se potím hrozně málo, resp. nejvíc v obličeji, v podpaží málo a kamenec v pohodě, 5 dětí nekojím![]()
Kamenec mi funguje, pokiaľ som v bavlnenom oblečení v klíme a moc sa nehýbem
.
Ale je perfektný na zastavenie krvácania, keď sa porežem žiletkou.
Jiná Realita zkus vlašáky, my chytáme myši do domečku na vlašáky, mají je hodně rády!
vlašáky mám, ale nefungují ![]()
Jiná Realita na myši bezvadně funguje opečený kousek chleba - topinka
A co ten kocour?
dynda ten dnes proseděl v obýváku půl hodiny, čekaje...na kuře ![]()
paktofonika Na me kamenec taky nefunguje. Nakonec jsem zacala pouzivat Driclor, i kdyz vim, ze je to silenej dryjak, a kdyz ho pouziju tak jednou za 2-3 tydny, tak v mezidobi nemusim pouzivat nic. Je ale zajimave, ze subjektivni pocit poceni nezmizel, podpazi ale zustava uplne suche.
To může znamenat i to, že myš už v obýváku není.
Pavlena kamenec mi funguje velmi dobře, ale potim se spíš málo až vůbec, tak nevím, jakou to má vypovídací hodnotu. Peru v denkmitu ponejvíce a kojím jen jedno malý dítě ![]()
Emerald Jiná Realita hele a jak to s tim driclorem delate, kdyz se nesmi davat po holeni? To je pro me v lete uplne neresitelna situace
baltik holím se ráno, driclor dávám večer. před nanesením se napudruju pudrem, protože jinak mám kůži pořád vlhkou a tudíž to pálí jak čert.
ale i tak jsem ho letos snášela nějak špatně :/
Jiná Realita a ten botox by fakt nebyl řešení, než taková řehole?
baltik Driclor jsem nezvládla, to mi přišlo nepříjemné pokaždé. Používám Eucerin proti pocení. No naštěstí po tom osvícení Lumeou už mi přes dva roky nic neroste, takže holit se nemusím. I tady je napsané nepoužívat po holení, ale alespoň to nepálí.
Mutziputzi do určitý míry řešením je, akorát to asi poleze do peněz..
Ounz co jsem tak slyšela to skoro rok vydrží a kolem 15 to myslím stojí, ten Driclor a podobný sajrajty taky nejsou úplně lidovky
Mutziputzi nechci teda odpovídat za JR, ale myslím, že psala, že chodí. Ale asi si to nejde pravidelně napíchat do celýho těla?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.