Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 08. října 2018 10:37

Mutziputzi nejsou, no. Já bych do toho šla určitě, kdybych to potřebovala a neměla žádnou kontraindikaci, i když u víc potivejch nebo lidí s hypehidrosou to určo nevydrží rok. Ale věřím, že to pomůže, aspoň na některejch místech (taky se jeden nemůže obotoxovat celej a taky, pokuď je to čistě termoregulační nadměrný pocení, tak se ten člověk pak potí jinde..)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. října 2018 10:42

Mutziputzi

na botox chodím třetí rok nad horní ret. letos se mi jednak stalo, že to trochu umrtvilo i ten ret, naštěstí fakt trochu - ale je to znamení, že ho tam nebylo málo. a přesto se mi už teď ten ret potí, 4 měsíce po aplikaci. doba trvanlivosti se zkracuje. předtím to vydrželo skoro rok.

takže podpaží by stálo neskutčné peníze, a protože to je plocha, která se potí mnohem víc, na mnohem větší ploše, tak s tímto bych tak třetí rok dva měsíce po aplikaci byla tam, kde jsem teď :( musela bych na to chodit určitě dvakrát ročně. 

Online RoSa
10148 příspěvků moje polička 08. října 2018 10:53

Renusatko taky používám na podpaží tu Lumeu a krom toho, že nic neroste, tak mi připadá, že i pocení je podstatně nižší než dřív...

Jiná Realita nebylo by to třeba řešení i pro Tebe?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. října 2018 11:09

RoSa no...teď si budu připadat jako strašný problémista, který musí mít vždycky něco extra

já nemám lumeu, chodím na laser. protože krom pocení mám ještě vlčí kožešinu. a ráda bych se zase někdy třeba vysvlékla do plavek. zatím se to prostě nedá. některá místa mám olaserovaná už 8x, účinek je tak...20%. kdyby se to dalo půjčit, abych to zkusila, jestli to jako vedlejší účinek náhodou nesníží pocení, asi bych to udělala, ale protože vyhazuju naprosto strašlivé prachy za všechno tohle ostatní, tak se to asi neodvážím koupit.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 08. října 2018 11:13

Jiná Realita a co iontoforéza, to si už prozkoumala, jestli by to nepomohlo?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. října 2018 11:14

Jiná Realita Kamarádka chodí taky na laser a účinek má malý a pořád jí něco roste. To už chodí určitě před dva roky. Nevím, jaký je mezitím rozdíl. Já jsem po několika osvíceních měla po problému a hlavně jsem ho třeba letos použila jednou v lednu a jednou teď. S tím pocením je to asi pravda, ale zase nevím, jestli by to řešilo velký problém. Je to lepší, ale asi ne tak výrazně, abych si toho sama všimla, kdyby to tady nezmínila RoSa. 

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 08. října 2018 12:37

Ked tu spomínate tu lumeu, už viackrát som na nu pozerala, že si kupim, je to fakt dobré a učinné? 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. října 2018 12:57

Janulik03 Já už jsem to tady psala mockrát. Za mě nejlepší věc za posledních několik let, kterou jsem si pořídila. Letos už nevím, co je holení. Víceméně po prvních pár použitích jsem měla klid. Vyhovuje mi to. Prostě o jeden problém méně, když nemusím ráno přemýšlet, jestli můžu vyrazit v tílku nebo sukni. 

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 08. října 2018 13:08

Renusatko ďakujem pekne. 

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 08. října 2018 13:08

Lumeu jsem zvazovala velmi, ale mam hodne znamenek a to je pry problem.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. října 2018 13:17

continuity Mám taky, ale na kožním se tvářila, že to nemá souvislost, tak nevím. Ona ale má celkově zvláštní přístup, taková hodně mladá doktorka. Zase je to centrum, kde je i estetická medicína, tak nějak doufám, že ví co říká. 

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 08. října 2018 14:13

continuity ano? tak to ešte preverím potom, znamienka nejaké mám a tiež krčové žliy, asi sa poradím ešte .

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 08. října 2018 14:15

A priznám sa tu teda. Kupila som si zimnu bundu na tury. Po príchode domov som ju nechala v igelitke na chodbe a zabudla na nu. pred tým som vypratala nejaké veci do kontajneru na handry a poslala muža, nech to cestou do práce ráno vyhodí. Hádajte, čo zostalo doma a skončilo v kontajneri? 

No nešla som sa tam hrabať, nech to niekto užije. 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 08. října 2018 14:19

Janulik03 koupíš si novou, lepší

Online Catherinne
10839 příspěvků moje polička 08. října 2018 14:19

Po včerejším závodě mě bolí kyčle a chodím jako kachna... to asi ani nerozběhám jako svaly...

Online Catherinne
10839 příspěvků moje polička 08. října 2018 14:20

Janulik03 hezká historka z toho bude...

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 08. října 2018 14:36

Magráta a tak vlastne ani nepotrebujem druhú. Aj tak sme zrušili zimnu dovolenku. Asi osud, no. Vlastne ani pekná nebola, muž ma prehovoril na červenú, že aby ma našiel, ked sa stratím v horách. Tak mu na mne asi ešte záleží.....

Teraz ešte premýšlam, či mu to poviem 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. října 2018 16:13

Janulik03 jak reknes? prece mu vynadas, ze vyhodil spatnou igelitku a ted si musis koupit na uklidneni kabat

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 08. října 2018 16:21

Candance noo ako to poznam, tsk ja som na vine lebo som neupozornila ktora kabela to je. Aaale, kaslem na to, ved komu chyba nejaka cervena bunda? 

Online Catherinne
10839 příspěvků moje polička 08. října 2018 16:30

Janulik03 jsem pro klid v rodině...