andulka01 opar mám na občance i na řidičáku z loňskýho podzimu, takže ještě na dlouho....
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa ted uz ne tolik, ale z detstvi myslim nemam jedinou fotku bez oparu![]()
Potrefenáhusa Chápu a nezávidím. Ovšem průkaz vhf je na doživotí, ty sportovní nejspíš taky, asi nebudu pokoušet osud a měnit to, ono to prostě lepší už asi nebude :-/ Stárnu do čarodějnice.
carries dúfam,že sa to dá čo najskôr do normálu,lebo budúci víkend by som na stretnutí so spolužiačkami z výšky nerada vypadala ako pubertiak.
Keď človek v Londýne žije,nejak si pleť asi zvykne.No mala som dlhú pauzu,tak to bola teraz šoková terapia.
andulka01 sim ta, dala som do poradne foto. Mozno pochopis ze nie si taka hrozna ako myslis ![]()
Janulik03 Tak jsem se byla kouknout. A viděla jsem šmrncovní babu. S pupkem bojuji taktéž, neboj :-)
Škoda, že se nedá fotit průkazovka v "masařkách"
i když dneska bych stejně dala přednost jutovýmu pytli. Akorát účes se mi poved - ovšem do té doby než jsem musela udělat toho adolfa.
A máte někdo společný památečný foto s flastrem přes celej frňák? ![]()
andulka01 vies co ma v boji s pupkom nastvalo najviac, cim viac som sa snazila, tym viac tusim rastol, tak mozno su to svaly????![]()
Ounz tak myslim ze teda vedies
prepac ![]()
Janulik03 no neboj smáli se mi všichni
a i já sama sobě..
Janulik03 Tyjo :-) jako strašně ráda bych ti řekla, že to svaly jsou :-) Ale jestli jsi intenzivně cvičila na břicho, tak je tam určitá pravděpodobnost, že se ti břišní svaly vyklenují a tím taky "vystrkují" zbytky špeku ven.
Ovšem u mě je to čistý špek :-)
andulka01 ehm ja len beham a chodim na pilates. Ale bolo mi povedane ze mam viac cvicit a menj rozosmievat spolucvicitelky. Ale ja za to nemozem, ze sa rehnia ked mi nejde dvihnut zadok od podlozky bez svihnutia noh a podopretia zadku rukami. Neviem preco sa smeju nahlas ![]()
pecka No tak zase ak prídeš na stretnutie ako pubertiačka, tak ti budú závidieť, že nestarneš
(dosť blbý vtip, ja viem :)
Moja pleť si už asi zvykla, až na nejaké prípadné excesy ako napríklad tento týždeň keď mám zopár stretnutí a v utorok ráno som sa zobudila s niečím obrovským na čele... vyzerám ako jednorožec!
viktorka_od splavu založíme vlákno Fotky z preukazov a budeme posielat fotky anonymne. To by som bola zvedavá, či by sme poznali kto je kto.
Klidně. Mne nepozná ani vlastní matka a to nemusí být zrovna průkazová fotografie...
Kdysi dávno na seznamce jsem posílala foto a pak mi ten chlápek řekl, že si myslel, že jsem na rande poslala mladší hezčí sestru ![]()
Potrefenáhusa Já jsem si před týdnem vyzvedla nový OP a při kontrole dokladu jsem byla ráda, že ta zmenšená fotka není tak strašidelná jako vzor, který mi by ukázán na monitoru při realizaci. Pak jsem si vzala brýle a bylo po radosti
.
Janulik03 Já cvičit nechodím, protože dostávám záchvaty smíchu z vlastní neschopnosti (padám, rozjíždí se mi nohy, atd.)
Stěžuju si sama na sebe. Jsem kopyto. Včera jsem asi poprvé v životě spadla z kola /nepočítaje období výuky před sto lety, ale ani z té doby si žádný pád nevybavuji/. Jako blb jsem se otočila na spolujezdce a ještě při zatáčení a bylo vymalováno. Narazila jsem si hlavici holenní kosti těsně pod kolenem a bolí to jako prase. Včera to šlo, jen jemná odřenina, modřina. Večer jsem ještě vyrazila na taneční hodinu (mimochodem, poprvé jsem měla pocit, že tančím a ne se jen motám jako nudle v bandě) a říkala jsem si, jak jsem to pěkně rozhýbala. Dnes ráno mě to bolí při ohnutí, natažení, propnutí, takže asi sejde z návštěvy fitka
. Mám na sebe vztek a doufám, že to rychle přejde.
whiskas jé, takových bebíček už bylo! Jednou jsem se ohlídla za sebe, už ani nevím, proč, a když jsem tu hlavu otočila zpátky, zjistila jsem, že spolujezdec přede mnou zastavil. Už jsem nestihla nic, škrtla jsem mu o zadní kolo a skončila v příkopu. Narazila jsem si loket, odřela rameno a ještě jsem dostala vynadáno. ![]()
Kokoska mně udělal tohle spolujezdec, ani jsem nebyla otočená. Měl pocit, že odbočujeme a naráz bez varování odbočil ![]()
Potrefenáhusa jo, někdy je to fakt "sportem ke zdraví".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články