whiskas To máš ještě dobrý, taky to mohlo skončit zlomenou čelistí a vymlácenýma zubama (se teď povedlo mamčiný kolegyni).
Stěžovací vlákno
Ještě jednou se vyspinkáme a začne ten nejotřepanější a nejvyčpělejší formát laskavé televizní zábavy - StarDance!
dzizisketa však není povinné to sledovat?
Takže jsem měla vlastně štěstí. Já vím, že to není žádné drama
, ale tak nepostěžujte si, že jo. A navíc na sebe - to mi celkem jde.
whiskas To já si teda stěžuju na toho pána přede mnou :D
No uznej, ležím v příkopu, čekám "ježiš, co ti je, jsi v pořádku?" a slyším "kam koukáš, proboha, chceš mi rozmlátit kolo?"
Pak se teda staral a omlouval, ale pozdě, pozdě!
brrr přesně to se mi děje taky, ale chodím. Vymlouvám se v duchu na rodiče (že zanedbali mou pohybovou výchovu
).
whiskas Potľapkávam a prajem nech sa to rýchlo zahojí. Ja som tak v lete na cyklo výlete nabúrala priateľovi do zadného kolesa, padla, ožgrela si nohu... a naviac si doteraz pamätám ten jeho pohľad (čo robíš preboha??
)
carries nemáme společného manžela?
Kokoska chachááá to znám..uklouzla a upadla jsem ve vaně...reakce muže byl podrážděný výkřik : co děláš? Lekl jsem se a šťouchl se kartáčkem!
SunEclipse někdy se člověk fakt diví :)
Kokoska haha je to možné, aj keď taká reakcia zrejme nie je nezvyčajná :) on dával na prechode prednosť staršiemu pánovi, a ten pohľad som si vyslúžila od obidvoch ![]()
andulka01 Ale ja te potkala skrz kdoule a vypadas vyborne, mas sik uces a jsi moc sympaticka! Do CJMDNS jak delana!
Karja Moc děkuji :-) akorát kde ty loňký sněhy jsou...
Dnes som v reštaurácii zažila najhoršiu a najarogantnejšiu obsluhu ever. Čašník to pri odchode ešte poistil, keď vyjadril nesúhlas s tým, že nedostal sprepitné.
paktofonika kde to bylo?
Jsem na vidrholci na venkove a Stardance je super porad!
Mutziputzi Dneska jsem se parádně bavila. Tohle bude super řada! ![]()
Dadoo Komu fandis? Ja asi Tomicove!
Karja Tomicová je jasná! uplne mi z ni spadla brada. Genzer se mi líbil a taky Dvořák. Vlastně byly trochu "nudné" ty unylé krasky.
Na prvni vypadnutí tipuju Písařovicovou.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články