Samantha u mě ta vaše stížnost není na správném místě, mě to celkem baví :)
Stěžovací vlákno
Samantha tak snad o tom necist a v praci nedrbat ale makat..?
Ale stejně děkujeme za info ![]()
Dadoo Funguje i oznámení ať mě s něčím někdo kdokoli neotravuje, lidi mi na to docela jdou![]()
Samantha tak snad o tom necist a v praci nedrbat ale makat..?
To jsem nějak nepochopila, ale přesto děkuji za radu :)
Vezmu si ji k srdci.
Pokud to bylo míněno tak, že v práci drbu a nemakám, tak já to myslím přesně opačně.
Snažím se makat, ale sedím v kanclu s dalšími pěti lidmi, občas zabrosí i kolegové z jiných místností.
Dost často telefonuji a tudíž pro mne je složité se odstínit sluchátky s muzikou.
Takže chca nechca prostě musím poslouchat debaty o takovém balastu, jako je StarDance...
Samantha no jo no, musíš makat víc a líp, povýšit a mít svuj kancl, tam lid balastem obtěžovat nebude![]()
To je člověku až líto...

Mutziputzi jo taky mě to napadlo
Mutziputzi Ze se furt někdo rve do tohohle střihu vršku, kterej absolutně nikomu nesedí? To každopádně ![]()
Mutziputzi No já si naopak nedávno na letišti nekoupila britskou Vogue protože vypadala takhle a říkala si, že v tom nejsme sami. :) I když tohle já osobně nepovažuju za nepěkný, ale prostě jen velmi nudný a čekala bych to na úplně jiným typu časáku.

Mutziputzi :D no už jsem si je koupila, třetí rozhodující číslo, Nesvatbová je tam furt, takže to nevidím optimisticky!
Karoleena Ja uz jsem podporu projektu ukoncila
Mutziputzi Ze se furt někdo rve do tohohle střihu vršku, kterej absolutně nikomu nesedí? To každopádně
![]()
Jdu si trochu odložit, za 14 dní mě čeká , po roce váhání z mý strany a nucení ze strany gynekoložky, operace (hysterektomie) , jsem trochu rozhozená z toho jestli jsem se rozhodla dobře, bojím se komplikací, a pravděpodobně budu muset doma na neschopence pak udělat nejnutnější měsíční práci, i když bych měla ležet a srůstat, a zbytek stejně musím dodělat někdy potom. A pak hádky s dost dominantní sestrou, která je přesvědčená, že jsem kráva, že jdu pod kudlu, a že kdybych brala kapky od Energy a chodila na kranioterapii, že bych nikam nemusela. A představuju si nejhorší možný scénáře, co se všechno může pokazit..
Isca Neváhej. Já byla už dávno, je to snad 15 let, či víc a nemohlo se mi stát nic lepšího. Orgán svou funkci splnil, už je k nepotřebě. Od té doby mám každoměsíční klid.
Rekonvalescence není nic strašného, prostě je to jak po císaři. Z postele či gauče se dá taky pracovat.
Odpočineš si.
Neboj se toho. Já bych do toho šla zfleku zas. ![]()
Dadoo Díky moc za povzbuzení, dnes jsem s předoperačními papíry v ruce trochu chytla nerva![]()
Isca Jj, to bude dobré. jenom je potřeba, aby se o tebe potom někdo staral, není to delší stání nebo chození. Držím palce ![]()
Do prace mi nasackovali praktikanta - studenta VS. Budiz, taky jsem kdysi byla v novinach jako praktikantka. Ale tehdy jsem delala, co mi rekli, poslouchala, okoukavala, ucila se a respektovala to, jak s mymi vytvory nalozili. Ale asi jsem byla chudinka bez sebevedomi, protoze ten kluk, kteryho mi podlali, mi kritizuje temata, co jsem mu zadala, kritizuje, ze jeho vytvory upravuju, furt na me cumi jak kysela prdel a dava mi najevo, ze jsem uplne blba a co si to dovoluju predelavat jeho clanky
tvl, ja v mediich pracuju uz 13 let a nejakej floutek, co psal maximalne do skolniho casopisu, si na me bude vyskakovat a davat mi najevo, jak jsem neschopna![]()
razorblade to uz jsou ti slavni milenialove?
viktorka_od splavu ja nevim! Ja furt jen doufam, ze je to jen vadnej kus a ze vsichni mladi se takhle nechovaj![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články