Jiná Realita tak to lituju...odhodlaná kuna je neštěstí. To je pak fakt barák zbořit nebo zapálit. Brácha s ní bojuje léta a nezabírá nic.
Stěžovací vlákno
Jiná Realita Vim o cem mluvis, vzdy cas od casu se k nam nejaka rozhodne nastehovat! Taky vetsinou po zarvani zdrhly, ale vraceji se vytrvale, nakonec nam zabralo nechavat pustene radio. Obavam se, ze ta vase bude ale odolnejsi kousek :-( Znamym zabralo svetlo na cidlo, jak se rozsvitilo, lekla se.
Peetra1 já mám rozvíceno a je jí to fuk. teď jsem zrovna slezla z půdy, kterou jsem polila savem. minule to zabralo. teď nevím. prý mám koupit nějaký laciný parfém v množství asi 2l a polít celou půdu.
kde koupit laciné parfémy? ![]()
Jiná Realita to jsem tuhle viděla v Makru, velká flaška "interiérové vůně", různé druhy... značku už si nepamatuju... asi to přidávají ty úklidové firmy do kýblu na vytírání podlahy nebo do těch pšoukačů nad dveře na WC
edit: tak jsem to našla, tohle to bylo - je to hodně silná koncentrace
RoSa hlavně aby to místo kuny nevypudilo Jiná Realita ![]()
![]()
Teda tyhlecty vseliky crop topy a crop-cokoliv toliko pro hovado dobre jsou! ![]()
Zritelnice dneska meldovala, ze potrebuje neco teplyho na sebe. I vypravily jsme se na nakup. Vysledek - mikina s kapuci, tepla, to zas jo... ale koncici nekde tesne pod lopatkama
Jestli nebudou mit po tyhle sezone vsechny holky ledviny v haji, tak snim svuj klobouk!
Jiná Realita My jsme vypudili kuny silným roztokem chloru.
Jiná Realita , prý kuny vypudí vlasy, zkus vyčistit kartáče![]()
Jiná Realita a tygří trus - zkus zoologickou ![]()
RoSa , to taky![]()
no, ani nechtějte vědět, čím vším jsem oblila dům, teď jdu ještě přidat neoblíbený matčin parfém a leštěnku na nábytek, která fakt děsně páchne.![]()
mám obavy, že zítra na nás pošlou sousedi policii pro hrozný zápach.
Jiná Realita V prvním nápřahu jsem přečetla slovo oblila s předělem mezi o a b, ne mezi b a l, jak to asi bylo myšleno, a říkala si, že fakt musíš být hodně zoufalá. Držím palce, ať kuně rupnou nervy a vzdá to.
Isca Jiná Realita Třeba by zrovna tohle zabralo ![]()
Pinot Noir takové oběti nejsem schopna ![]()
ale klop klop, dnes nepřišla.
barbucha To si musí každá vyzkoušet... každá. Kdybych chtěla bejt drsná babička, nařídila bych jí, ať si pod crop mikinu laskavě vezme košilku ![]()
Pche, to jsem zkusila. ![]()
Otřásá se pode mnou zem, neteče voda a odřízli nám cestu na záchod. ![]()

Bledule Ha,chodit do krovi uz tu bylo.![]()
Zarinya Zatím se dá projít, ale nevím, jak budou kopat hluboko. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články