Bledule tak rychle jeste vyuzit mozna posledni moznost.![]()
Stěžovací vlákno
Bledule Hlavně aby neodřízli i to křoví, je-li jaké!
no já nevím, teď na zimu většina křoví stejně opadá a pak jaksi nedostatečně krycí, ne? ![]()
Tak teoreticky můžeme chodit za barák, tam roste psí víno a pak je tam plot, ale kdo ví, co tam žije. ![]()
My se na ten záchod nějak dostanem, jen musíme vyjít dřív, než obvykle. ![]()
Do včera jsem nevěřila, jak moc se může srazit svetr, ve kterém je 50 % vlny. Když jsem ho vytáhla z pračky, 11ti-letá dcera zajásala, že má svetr
. Byl ze sekáče, tak zas taková škoda to není, ale pořád to nemůžu pochopit, že se až tak srazil
.
Liesel ajaj... Vlněné peru v pračce, v programu vlna (studená voda), vše OK. Spíš mě udivuje, jak je možné prát vlnu na 40stupňů (dle výrobce povoleno, úprava superwash) a nic se jí nestane..!
Mám teda vyzkoušeno raději jen na ponožkách, zatím..
Pavlena Ponožky od Moiry s vlnou drží tvar, taky jsem se bála. Ostatní vlněné svetry peru v ruce a suším rozložené, tak jsem říkala, že to risknu, no nevyšlo to
.
Liesel a na jakou teplotu se to pralo? Vlna prý nemá ráda tepelné šoky, dá se i v teplejší, ale máchat se musí zase v teplejší. Nebo teda oboje ve studené.
Jako, vždycky tu pračku otevírám s malou dušičkou, ale přežilo zatím fakt vše.
Bledule Žiješ ještě? Vypadá to jako takové ty poslední fotky před smrtí!
Liesel Já už tady jednou dávala k dobru historku, jak jsem svůj vlněný svetr z Benettonu vědovala kamarádce na dvouleté!! dítě....ale neodradilo mě to a po dvou letech ručního praní jsem opět svetry začala vrhat do pračky a zatím dobrý :-)
Sweet Potato Přežila jsem, když jsem odcházela, tak vyhrabávali z podloží jakési kvádry. Má to celé trvat 14 dní, ale při tom tempu, jakým stavební firmy postupují, nevím, nevím. ![]()
Ten pocit, když si na hodinu jazyka zapomeneš připravit půl úkolu a na tu nezapomenutou část se vůbec nedostane ![]()
damy co zijete v cr, chcela by som sa spytat ci mate 30. oktobra sviatok. na sr totiz spravili "jednorazovo" a zrovna ten den by sme si chceli spravit nakupny vylet v brne. minuly rok som tam kupila synovi zateplene nohavice na traky tak dufam ze to zozeniem aj teraz.
eless Svátek máme 28.10.![]()
eless ale 29 a 30.10 máme prázdniny. Tak nákupy se asi dají, ale pokud chceš i nějaké akce s dětma, tak bude asi všude víc lidí.
Sweet Potato Renusatko dakujem za info. vsade v obchodoch su zimne bundy ale nohavice nikde. krpca proste nenecham behat v tenuckom uplete najma ked sa obcas rad vyvala alebo posadi na zem. to obchodnici ozaj nedomysleli. uz sa "tesim" na davy v obchodaku. na eshopoch som nieco videla ale rada by som si to osahala a to si nechavam ako poslednu moznost.
Fuj doprdele, já sem teď řekla do telefonu, pozor....fujtajksl...šílený.... Mějte - hezký - den!!!!!! Jdu si vypláchnout pusu!!!!!
Mutziputzi
Já nenávidím slovo nicméně, navíc ho málokdo umí použít správně a strašně se nadužívá. No a tuhle - šup a bylo venku. Úplně mě polil pot.
Mutziputzi Tak snad to nebyl nějaký militantní ochránce češtiny.
Aby si tě nevyhledal!
Tak Betty Naštěstí Syřan česky hovořící, jedním tam, druhým ven doufám![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články