Isca
nechci. ale když si na ně posvítíte baterkou, tak se mu prostě odráží od očí jako třeba kočce, samozřejmě v menším vydání. ale zase 8x.
Stěžovací vlákno
Jiná Realita Ty musíš mať veľmi dobrý sluch.
Moja tarantula rozhodne nedupala a to bola veľká ako dlaň, ale zase bolo počuť, ako sa zubami snaží vypáčiť sieťku :D
viktorka_od splavu tak chytaji vsechen hmyz, je jim to dost jedno a neco tam asi zerou, kdyz u vas bydli :D
zacinam rozumet tomu, proc kamarad, ktery ma chalupu, kterou obcas pujci kamaradum, nalepil na dvere sklepa letacek, ze tam bydli Odulka (sklipkan, moc hezky) a nezela si, aby ji nekdo rusil. slabsi povahy at tam nelezou.
tv takovy most je pres Vltavu, ale ted nevim, ktery presne. dreveny s nastavbou :D
Tak to bys musela prebrodit.
Zina To nemusi, neni to spatne. A deti to milujou.![]()
paktofonika mám! ale jako trochu zveličuju - na ulici ho neslyším
ale když ho chytím do speciální velké plastové nádoby, kterou na to mám, tak v ní dupe jak slon. prostě slyšíš jednotlivé údery nožek...
paktofonika Snazi vypacit sietku?![]()
zacinam rozumet tomu, proc kamarad, ktery ma chalupu, kterou obcas pujci kamaradum, nalepil na dvere sklepa letacek, ze tam bydli Odulka (sklipkan, moc hezky) a nezela si, aby ji nekdo rusil. slabsi povahy at tam nelezou.
Ja bych dostala infarkt, prisaham, ze jo!!! Pavouku se bojim i stitim uplne hrozne, uz od malicka, jen jak to tady ctu, tak mam husi kuzi, brrr!
Ja asi fakt budu muset zustat v Illinois! Uz jsem s potesenim kvitovala, ze tady nemame potravni moly a ted si jeste muzu pogratulovat, ze ani zadne "tarantule" se sviticima ocima ![]()
Jiná Realita Ty musíš mať veľmi dobrý sluch.
Moja tarantula rozhodne nedupala a to bola veľká ako dlaň, ale zase bolo počuť, ako sa zubami snaží vypáčiť sieťku :D
![]()
no a já jsem se teď dočetla, kvůli vám, že v české přírodě fakt žije "tarantule"
jakýsi slíďák.
je velká jako prase a ty oči jí fakt svítí (našla jsem to, když jsem hledala, jestli pavouci mají tapetum lucidum, což stejn nevím, ale oči mají každopádně odrazivé).
a dokonce docela kousek od nás, nejblíž asi v napajedlích. přestávám chodit ven.
tv Ano. Z hora na teráriu bola kovová sieť a chodil ju škubať. Pohybu mal podľa mňa dosť, pretože sme ho nechali behať aj mimo, ale zdal sa nám byť aj tak nespokojný tak išiel k známemu, ktorý má pavúky rád, nechal ho sedieť aj na ramene a tak :D
Jiná Realita Doufam, ze se neurazite, kdyz vam napisu, ze s navstevou vaseho kraje do budoucna nepocitam ![]()
MP Marge já už budu v našem kraji chodit ven jen v ochranném oděvu ![]()
MP Marge Ale máte hady, škorpióny, dokonca čiernu vdovu a ďalšie :D
paktofonika vy umíte člověka potěšit :)
MP Marge já už budu v našem kraji chodit ven jen v ochranném oděvu
Tesim se na fotky v CJMDNS ![]()
MP Marge Ale máte hady, škorpióny, dokonca čiernu vdovu a ďalšie :D
V Illinois NE!!!
paktofonika Hruza!
Mne pavouci normalni velikosti nevadi, ale tohle by na me bylo uz moc.
Cekat, jestli se v noci prokouse ven nebo ne.![]()
Tak vám teda všem moc děkuju! A přeju vám své sny!![]()
tv Raz nám z terária ušiel, ale zostal na ňom sedieť takže sme ho nemuseli hľadať :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články