Stěžovací vlákno
No, kdybych si měla vybrat, s kým budu zavřená v kadibudce, jestli s tarantulí nebo medvědem, volím tarantuli ![]()
ice Povedala by som, že tento sa už špecializuje na cvrčky, sarančatá pripadne holíčatá.
Mutziputzi A na stromoch.
Pinot Noir To bych v obou případech byla v h....u.
Sweet Potato moj už je preč ![]()
Sweet Potato
lol.
Janulik03 Já ho vidím, ale pavouci mi nevadí, vadí mi pavučiny.
Tak Betty
tak už je naozaj preč. Som síce napísala zmazaná, ale pozabudla som aj zmazať. ![]()
Ja si vzdycky rikam, ze az se pavouci nauci letat, tak pro me nastava konec sveta!
Lama_z_Lana Ale oni létají , ti malincí na vláknech babího léta ![]()
Kokoska tohle jí nedělej.. ![]()
ten je krásnej ![]()
já jsem měla úžasné štěstí projít se zoo v mnichově po zavírací době a viděla jsem úplně zblízka spící lední medvědy. byli naprosto k zulíbání, člověku se chtělo za nimi skočit a lehnou si k nim! (jako byl by to poslední úkon mého života, ale byli tak k sežrání, že by to za to snad i stálo
)
Jiná Realita A nemáš jedného medveďa doma na dvore? ![]()
paktofonika ale to je jen takový medvídeček ![]()
V jednom vlákne holé zadky,v ďalšom pavúky...to mám zato,že som sa v sobotu ráno zobudila tak skoro,s bolesťou hlavy a dnes ma čaká dlhý deň![]()
„’ale byli tak k sežrání, že by to za to snad i stálo"
Pro něho bys byla k sežrání taky. ![]()
vedle u sousedů zbořili stodolu.
dnes s noci se některá tamější kuna očividně rozhodla, že se nastěhuje k nám. tak strašnou noc jsem v životě nezažila. kuna cupovala skelnou vatu přímo nad mou postelí (spím v podkroví), několikrát jsem odsouvala těžký poklop na půdu, plazila se pod nejvyšší částí střechy a vyzbrojena smetákem jsem prošťouchávala střešní šikminy, načež se kuna přesunula do podbití a tam štípala dřevo. v zoufalství jsem to nakonec vzdala, protože se mi ji prostě nepovedlo vypudit, a spala jsem v křesle v obýváku. tedy spala....vysílená jsem se tam doplazila v pět ráno.
už jsem tu kunu párkrát měla, ale stačilo zařvat do otevřeného poklopu a zdrhla. tohle se obábám, že bude gradovat
co si počnu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články