Sweet Potato taky se hlasim do klubu.:-) jak to je mi vyhovuje.
Stěžovací vlákno
Si sťažjem, že ako u nás zatrhli obchody cez sviatky, a tento týždeň sú obdeň,tak už si na prstoch odrátavam niellen, koľko je hodín, ale aj koľkého je, aby som neskončila bez jedla
.
přiznávám, že tma ve 4 odpoledne mě docela skličuje, prospala jsem víkend a pokračovala bych klidně dál ![]()
Mě teda skličuje tma ráno i tma večer, takže já půl roku prostě jen trpím, a je vlastně jedno, jestli se střídání času někdy zruší nebo ne.
Otravuje mě úplně stejnou mírou vstávání do tmy i chození za tmy z práce, ráno se nemůžu probrat a odpoledne jsem hrozně brzo ospalá, já bych fakt potřebovala nějakej zimní spánek jak medvěd, vyhloubit si cca začátkem listopadu brloh, tam zalézt a počkat, až to období temna zas přejde...
Karoleena jj o zimnim spanku uvazuju kazdorocne![]()
Kokoska to jsem si tady dlouho myslela... a pak jsem zjistila, ze jsou lidi (typuji typicke kancelarske krysy, ktere chodi do prace nejdriv na devatou), ktere ziji v pevnem presvedceni, ze kdyz vecer v sest prijdou domu z prace, tak maji nezadatelne pravo na 3-4 hodiny denniho svetla, aby stihly 50 km na kole nebo tenisovy zapas.
A to já zas jako zastánce letního času vidím spíš lidi z venkova, který si s odporem odkroutěj šichtu někde ve fabrice (nejlépe už tak od šesti od rána), aby se pak konečně radostně vrhli na svoje záhumenky a mohli - za světla - okopávat erteple ![]()
barbucha kolik takovych v dnesni dobe jeste je?
viktorka_od splavu divila by ses, dost
viktorka_od splavu Stačí, než se dostanou do těch svých satelitů a chcou ještě něco udělat na zahradě.
Kokoska pracujici? ja uz ani neznam nikoho kdo pracuje 6-14:)
Bledule koukam ze mam mezery, bydlici v satelitech pestujou brambory?![]()
já znám ranních ptáčat, který chtěj bejt ve tři doma, docela dost a taky dost, kterým to pracovní doba fakt umožňuje.
viktorka_od splavu Hele, 7-15:30 je naprostá klasika, otec tak jezdí celý život do špitálu, segra do kanclu, já na výzkum. Předpokládám, že na šestou jezdí na šichtu hodně lidí. A ty záhony se samy neokopou.
viktorka_od splavu Takých ľudí je ale hrozne veľa, to sa čudujem, že sa tomu divíš.
Kokoska pracujici? ja uz ani neznam nikoho kdo pracuje 6-14:)
Znáš mně (aspoň virtuálně). ![]()
viktorka_od splavu Tak že ty je neznáš. Já jich osobně taky znám jen pár, ale to neznamená, že neexistují. Oni zase neznají nás, co se válíme v posteli do.... A nechci vědět, co si o nás myslí.![]()
Bledule koukam ze mam mezery, bydlici v satelitech pestujou brambory?
Asi ne, ale furt mají potřebu něco na těch zahrádkách kutit, aspoň trávník posekat. ![]()
Sweet Potato Já si o vás nemyslím nic špatného, jen tiše závidím. ![]()
barbucha lidi z venkova, kteri tristvrte hodiny dojizdi do prace na sestou, rozhodne za letni cas celorocne nehoruji. Protoze ti vstavaji pred patou, co v zime znamena v pulctvrte. A hlavne, kdyz prijedou ve tri z Kolbenky tak maji v lete jeste 5-6 hodin svetla. Ver mi, to se stihnes nadrit na poli az-az. Znam jich dost a zadny z nich si letni cas nijak extra nepochvaluje, babicka v sedm zavrela slepice, zaprela branku a bylo i uplne jedno, jestli je svetlo jeste dve hodiny. A kdyz se podivas do tech diskuzi, o bramborach tam nepise nik. Vsichni melou o vyjezdu na kole.
a stezuju si, ze mam strasnej hlad! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články