Mutziputzi dalsi vyhoda je to nucene odvetrani, co se resilo u bydleni.
Klimu uz jsem taky vymyslela, jen zavolat technika.
Mutziputzi dalsi vyhoda je to nucene odvetrani, co se resilo u bydleni.
Klimu uz jsem taky vymyslela, jen zavolat technika.
no, jeste si vybavuju, ze pred vymenou kotle pozadovali dobrozdani od kominiku, ze stavajici vlozkovani je vyhovujici (samozrejme nebylo, takze se nove vlozkovalo). jak tohle ale chodi pri sdilenem komine, netusim.
Kokoska bahaha..jistič kvůli desce si tařizoval bratr se ženou..půl roku..
Mutziputzi mne teda strasne vadilo, ze si nemuzu zatopit/vysprchovat kdy chci. je fakt ze jsem v tom vyrostla, beru i za tu cenu ze s kotlem byvaji potize a starosti. neco za neco
continuity ano, suche a teple (!) wc a koupelna je v panelacich vyborne.. az na ty rozmery teda
viktorka_od splavu horka voda nam tece celorocne az na jeden den v roce. V noci taky. A topna sezona obvykle zacina o dva tydny drive nez bych topila ja. V krajnim pripade staci upect babovku. Spis je posledni roky aktualni ta klima.
viktorka_od splavu tam musíš rozlišovat jestli je to napojený na dálkový vedení nebo na lokál kotelnu ve sklepě, v prvním případě se můžeš sprchovat a topit celej den v kuse
viktorka_od splavu my zvazujeme, ze prikoupime ten vedlejsi byt a koupelnu si pak udelam z tamni kuchyne :P
ACH JO! Uz pul roku se tesim, jak v dubnu pojedu s expedici do Iranu, vcera se to konecne posunulo, prisly prihlasky a vstupni test proverujici motivaci... do ty doby vsechno dobry, dokud si pruvodce nehodil moje a kamosky jmena do googlu a nevyskocilo na nej, kde pracujeme
prej nam nejspis ani nedaj viza a i kdyz nam je daj, stejne muzeme ohrozit lidi z iransky strany, ktery pomahaj expedici organizovat
Lhat pri zadosti o vizum, ze jsem studentka (v 33 haha) nebo ze jsem zamestnana v rodinne firme, je asi o drzku, co?
continuity už jsi slyšela o životnosti paneláků?![]()
Tak topení nám zatím jde, ale před chvílí jsem musela majznout do pračky, aby začala prát. A teče nám bojler! ![]()
To mám za to, že se válím a brouzdám, i když je dítě na vycházce s babičkou a já mám pracovat.
continuity ano, suche a teple (!) wc a koupelna je v panelacich vyborne.. az na ty rozmery teda
to mam i v nepaneláku, do ted me nenapadlo, ze se jedna o benefit
continuity Súhlasím, že v tomto je panelák lepší, otočím kohútikom a nestarám sa. Zda sa mi ale že ten náš kotol je super, už sa mi stalo (aj v hoteli) že mi v počas sprchovania došla tepla voda... :/
Mutziputzi no já sem až doteď vždycky bydlela po bytech, kde byl záchod vytopenej (nebo postavenej tak, źe tam bylo teplo, až teď bydlím v bytě, kde tomu tak není. Jako nemrznu, ale je tam frišno. Takže všechno je možný :)
razorblade A jeje, to moc lituju! S resenim neporadim, ale ja sama bych se bala si vymejslet, hlavne, kdyby to prasklo az tam, tak ty mistni z toho muzou mit fakt problem, tebe by asi jen vyhostili
Ounz heh, ja vyrostla v byte kde byl plynovy kotel v koupelne a mela jsem to za nedostatek. neustale vyhratou koupelnu.. blaho - a od te doby teda nic lepsiho nevynalezli:P panelak se tomu trochu blizi, mne prijde ze ty stupacky taky “topi” nejak samy o sobe:-)
viktorka_od splavu no, já bydlela i v nepaneláku s topením v koupelně a bez kotle..možností je
Ounz topeni v koupelne jiste. ale celorocne zapnuty?:-)
viktorka_od splavu celoročně? Topíš v létě?
razorblade Uff, to je riadne blbá situácia... A asi by som mala strach klamať, hlavne keď to ide fakt jednoducho overiť na googli
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.