razorblade Ha, tak na základě eseje bych asi nikam nejela, protože důvod mojí cesty kamkoliv byl, že jsem tam ještě nebyla a na to nějaký elaborát napsat nejsem schopna ![]()
Stěžovací vlákno
brrr Esej byla na tema cim mohu byt expedici prospesna. Tak jsem napsala, ze jsem zabavna, pratelska, umim ridit, jsem schopna ridit, prisit knoflik a mam zdravotnicky kurz :D a uspela jsem za jedna :D
razorblade
Doufám, že ti to klapne. Pokud jo, tak hlavně nezapomeň šitíčko ![]()
razorblade
Doufám, že ti to klapne. Pokud jo, tak hlavně nezapomeň šitíčko ![]()
stezuju si na pekelnou migrenu na kterou nezabira vubec nic....![]()
Zarinya chudatko... potlapkavam
continuity dekuju.Ty vis jaky to je ,coz?![]()
slniecko :-) byt ma muza pribuzna, co ho prenajima. To bude hlavne otazka ceny myslim si.
á, tak to je potom celkom reálne. Chlapík, čo staval náš byt mal takto kúpený susedný a prerobené do jedného, dobré to bolo.
continuity Tohle je přesně náš sen, koupit vedlejší byt 1+1 a z tamnější kuchyně udělat velkou koupelnu. Jenže kdo ví, kolik by za to ženská chtěla. ![]()
Zrušili mi ty letenky do Ovdy a za rozumný prachy tam v prosinci nic neletí!![]()
Aj, to naštve, která společnost tohle dělá?
dynda Ryanair let, ale nonsens se objevil v bookingu, těžko říct jestli je to chyba aerolinky nebo resellera
Bledule My jsme kdysi propojovali dva sousedící byty, bohužel každý v jiném vchodě domu. Kvůli proražení zdi jsem lítala na stavební odbor, kromě posudku statika chtěli souhlasy lidí ze všech bytů nad i pod v obou vchodech a nakonec to zamítli. A ne pro nebezpečí porušení statiky, ale hlavním důvodem bylo, že každý vchod je podle katastru na jiném pozemku. Spodní chodba se sklepy sice prochází oběma vchody a to nějak nevadilo, ale u bytů jo. A řekli mi, že si to můžeme klidně probourat, že pokud nás někdo neudá, oni na úřadě o ničem nevědí. No, už je to po letech a prodeji zase zazděné.
Přiznám se, že u nich to čekám, proto už se jim vyhýbám. To asi můžeš zjistit, jestli ten let fyzicky je zrušenej a šlo by ho třeba koupit znovu, ale za víc, ne?
dynda zrušenej právě bohužel, já s nimi zatím úplně špatnou zkušenost nemám, krom pár zpoždění až teď tohle
Kokoska Kdyby se to realizovalo u nás, tak by se bourala jen cihlová příčka.
razorblade Ha, tak na základě eseje bych asi nikam nejela, protože důvod mojí cesty kamkoliv byl, že jsem tam ještě nebyla a na to nějaký elaborát napsat nejsem schopna
přesně! razorblade Já bych klidně lhala, jen teď už je na to trochu pozdě, ne? Mimochodem-expedice, to zní jako že jedete hlavně někam do přírody, ne? Myslím, že by profese v tom případě ani nemusela vadit (možná spíš naopak).
Garfie no my jsme o viza jeste nezadaly. Jen si ten pruvodce lidi hodil do googlu, aby si asi trochu zjistil, co jsou zac, a hned jsme mu vyskocily. Takze jestli si iransky velvyslanectvi ty lidi lustruje podobnym zpusobem, tak by nam ty viza nejspis stejne nedali...?
razorblade Já myslela, že už je hloupý lhát, když o vás ví průvodce (nebo dokonce už ti místní průvodci). Tak zkusit to můžeš, účel cesty turistika...třeba to klapne.
Garfie no, uvidim. kdyztak doufam, ze by se mi parfumanie mohla kazdyho pul roku slozit na jeden balicek pletove kosmetiky a parfemu do iranskyho vezeni![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články