Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 17:49

Ounz no to fakt ne. ten kotel sam o sobe topil. asi je to tezko vysvetlovat, ja zas cely detstvi netusila ze to takhle nefunguje v kazde koupelne:-) (jasne, u babicky apod nepocitam, to clovek bere ze to maji zastaraly

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 18:07

viktorka_od splavu no, plynovej kotel co má matka, nijak zvlášť tu místnost nevyhřívá. No je taky odvětraná. Ale už sem se asi ztratila, nějak mi uniklo, že se tvoje zkušenosti s vytápěním a nevytápěním koupelen a wc zakládají na vzpomínkách z dětství. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 18:18

Mrzí mě, že na Answear zrušili možnost platby až na výdejně po vyzkoušení, na výdejnu se dá už jedině s platbou předem, sice tuším, proč se tak asi rozhodli, ale pro mě teda velký špatný...

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 18:27

Karoleena na to najela i eobuv, poslou to zdarma, ale jenom vyplacene predem. jinak postu platis. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 18:53

Karoleena Pac tady cetli jak to jezdi kamionem tam a zpatky a je z toho inverze! Si fura lidi rozmysli je 10x mesicne uverovat no

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 19:09
Reakce na continuity:

viktorka_od splavu my zvazujeme, ze prikoupime ten vedlejsi byt a koupelnu si pak udelam z tamni kuchyne :P

​A susedov ste s tým už oboznámili ?

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 19:10

Ounz my jsme predtim menili dodavatele, takze uz jsem mela 2 mesice naskok, vyrizene vsechno, jen ta finalni schvalovaci faze s CEZem se vlekla dalsi 2. A preposilaly se prave znovu papiry uz jednou vyrizene.

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 19:20

Kokoska no, u nich ani dodavatele neměnili, jen to děsně trvalo (z jejich strany), taky chtěli nějakou věc několikrát a muselo se tam opakovaně volat..

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 19:26

Ounz kdyby volat. Po mne chteli vsechno poslat postou, nestacilo ani mailem. A vzdycky mi to zase postou vraceli s dalsim pozadavkem, takze jsem porad litala posilat doporucene dopisy. Nakonec napsali, ze je to v poradku a ze maji 6 mesicu na preinstalaci jistice. Nastesti to pak trvalo uz jen asi 3 nedele.

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 19:41

Ounz no ty ses asi neztratila, já se akorát neobratně snažila sdělit, že nic co člověk pokládá za samozřejmost ve skutečnosti nemusí být až tak samozřejmé:D

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 19:49
Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 19:50

Kokoska jj, taky se tam několikrát bylo..no a to přeinstalování to samý..kdybych já pracovala stejně rychle....

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 19:52

Ounz tak tak. 

Offline Muslik
564 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 20:51
Reakce na razorblade:

ACH JO! Uz pul roku se tesim, jak v dubnu pojedu s expedici do Iranu, vcera se to konecne posunulo, prisly prihlasky a vstupni test proverujici motivaci... do ty doby vsechno dobry, dokud si pruvodce nehodil moje a kamosky jmena do googlu a nevyskocilo na nej, kde pracujeme prej nam nejspis ani nedaj viza a i kdyz nam je daj, stejne muzeme ohrozit lidi z iransky strany, ktery pomahaj expedici organizovat Lhat pri zadosti o vizum, ze jsem studentka (v 33 haha) nebo ze jsem zamestnana v rodinne firme, je asi o drzku, co?

​delam tez v mediich, byt ne redaktira/reporter, resila jsem tento problem a obavy v ruznych zemich, priznam se, ze jsem vzdy lhala a vzdy to proslo...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 20:55

Muslik my ted musime cekat, az se vyjadrej ty mistni, co se za expedice zarucujou, jestli jsou ochotni si nas vzit na sva bedra. Protoze kdyz oni reknou, ze nechtej riskovat, mame smulu :/

Offline Muslik
564 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 21:09
Reakce na razorblade:

Muslik my ted musime cekat, az se vyjadrej ty mistni, co se za expedice zarucujou, jestli jsou ochotni si nas vzit na sva bedra. Protoze kdyz oni reknou, ze nechtej riskovat, mame smulu :/

​to drzim palce, chapu, je to velmi neprijemne, at to zkratka dopadne tak, jak ma

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 21:10

slniecko :-) byt ma muza pribuzna, co ho prenajima. To bude hlavne otazka ceny myslim si.

Offline brrr
12337 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 21:43

razorblade Prosím Tě, na co je vstupní test prověřující motivaci dobrý k expedici kamkoliv? To se jako může stát, že Tě nevezmou? Bych tipla, že když se už někdo hlásí na nějakou expedici, tak ví, do čeho leze.

Jinak Irán je super. Byla jsem tam se třema chlapama a třeba, jak všude radí, že mají dvojice předstírat, že jsou manželé, aby nebyl nějaký problém, tak mě nechávali spát s nimi na cimře a nikdo ani okem nemrknul. A babky na ulici, nebo ženské v autobuse se mě ptaly, který, že je to ten můj.

P.S.: S tím lhaním kvůli vízům teda neporadím, vlastně by mě nenapadlo, že by mohla být novinařina problém. Ale v dnešní době asi jo, předpokládám, že průvodce ví,, co děla.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 21:54

brrr ja ten dotaznik docela pochopila... nechce riskovat cestu s lidma, co si z nej udelaj animatora nebo budou ostatni prudit, myslim, ze z ty kratky eseje se o cloveku neco dozvi :) ja verim, ze jsou lidi, co se hlasej s ruznejma naivnima predstavama.

s tim vizem uvidime, pokud se za nas nebudou chtit zarucit ti mistni, tak mame smolika. Holt Iran a KLDR mi budou asi zapovezeny (o KLDR jse kdysi napsala velmi nelichotivy text, kvuli tomu samymi tam jednou malem zabasli anglickyho novinare, takze verim, ze i v Iranu to muzou podobne lustrovat)

Offline brrr
12337 příspěvků moje polička 01. listopadu 2018 21:58

razorblade Ha, tak na základě eseje bych asi nikam nejela, protože důvod mojí cesty kamkoliv byl, že jsem tam ještě nebyla a na to nějaký elaborát napsat nejsem schopna