razorblade Pch, to já bych tě i zajela navštívit! (a pokusila se ti propašovat pilník v pecnu chleba)! ![]()
Stěžovací vlákno
Garfie Haha, nebo dobře zvolený parfém (takový Sloník třeba
)
Sweet Potato
No jo, sofistikovanější řešení!
Garfie Jen aby pak nezabásli celou parfumánii![]()
Mutziputzi To naštve. Třeba se ještě něco vyvrbí? ![]()
whiskas nevypadá to, chtěla jsem mezi svátkama a tam není moc termínů a už vůbec za tu cenu, holt budu klepat kosu no, snad už bude v čem zatopit![]()
Ryan to delal uz i loni. rusily lety i tyden dva pred odletem, co je hrozne fajn, pokud mate v cilove destinaci zaplacene ubytovani a zabookovane auto. Ja je fakt nemam rada a vim proc.
continuity a to se neda podat nejaka zadost o odskodneni potom?
Mutziputzi V čem zatopit? Stěhuješ se do domu s krbem?
whiskas odešel kotel a s koupí novýho samá komplikace![]()
Mutziputzi
jo aha ..., tak pardon. A opět tedy soucítím. Nenapadlo by mě, že koupě nového kotle může znamenat komplikace. Přinejhorším zakoupíš pytel kašmíráků a vymalováno
.
Já mám tedy jen banální stížnost. Chtěla jsem si srazit džíny, vyprala jsem je na 50 stupňů, šoupla je do sušičky na nejvyšší teplotu a skoro nic. Jemně se srazily v oblasti stehen, ale v pase se skoro nehly
.
whiskas plus teplý slova některých kolegyň zde![]()
whiskas nemáš si kupovat větší ![]()
Mutziputzi Tak nějaké to "breptání"
vždycky zahřeje u srdéčka
.
whiskas už mlčím, už mlčím!
whiskas jakykoliv odev se srazi pouze v pripade, ze sis koupila tesny, s tim ze se urcite trochu vytahne![]()
viktorka_od splavu ![]()
ano, tohle funguje na 100%.
whiskas no mně přijde, že zrovna džíny se srazej leda o to, co se nošením trochu vytáhne, jinak ne, navrch na 50 - vždyť to je normální prací teplota pro bavlněný věci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články