MP Marge jestli mi nepřestaneš vykat tak objednám jednoho a zpátky pošlu čtyry a dvě kočičky![]()
Stěžovací vlákno
MP Marge To me vubec nenapadlo, ze v Americe se tak lidi skutecne jmenujou! Tak Rehor, Borek, Bretislav....
MP Marge
Já jsem za jednoho Řehořka, to se bude Američanům líbit.
No, to bude zabava na celej vecer, az se to pritel bude pokouset vyslovit ![]()
MP Marge jestli mi nepřestaneš vykat tak objednám jednoho a zpátky pošlu čtyry a dvě kočičky
Pardon, tak to ja radsi fakt prestanu - a to nadeleni bys mela spis poslat mym rodicum, ze me vychovali v tom tradicnim duchu ![]()
MP Marge rodiče to mysleli dobře, a dopadlo to jako vždycky
(nebyl internet, to dá rozum:-)
MP Marge To me vubec nenapadlo, ze v Americe se tak lidi skutecne jmenujou! Tak Rehor, Borek, Bretislav....
Jo, a pritel to nebude umet vyslovit a kvuli tomu na kraby zanevre a nebude mi s nimi pomahat ![]()
Jo, a pritel to nebude umet vyslovit a kvuli tomu na kraby zanevre a nebude mi s nimi pomahat
bych na to šla psychologicky... (asi blbý vtip:-) ale - měl by je pojmenovat sám, ne?
MP Marge rodiče to mysleli dobře, a dopadlo to jako vždycky
(nebyl internet, to dá rozum:-)
Jasne ![]()
bych na to šla psychologicky... (asi blbý vtip:-) ale - měl by je pojmenovat sám, ne?
Ja ti nevim. Koneckoncu jsou to MOJI krabi, to zase jo! Necham si je pro sebe a priteli poridime psa. Ono je mu tady v DeKalbu smutno, tak by mel spolecnika - a toho at si pojmenuje sam ![]()
MP Marge pes už je hodně velký závazek... to bych pouvažovala o tom dítěti. časově to je podobný a kouká z toho sice nejdřív víc investic, ale taky výrazně víc užitku![]()
MP Marge pes už je hodně velký závazek... to bych pouvažovala o tom dítěti. časově to je podobný a kouká z toho sice nejdřív víc investic, ale taky výrazně víc užitku
To jo. Neni nad to si v jednactyriceti poridit dite s o dvacet let mladsim schizofrenikem ![]()
jen aby to s těmi kraby nebylo jak v tom vtipu o sloníkovi...![]()
viktorka_od splavu
tak to mě pobavilo. Nedovolím si to porovnávat, ale pes mi přijde tak nějak zábavnější... "Užitek" nekomentuju (ale mezi náma, ani to není vždy jisté a věř, že vím, o čem mluvím). ![]()
Jiná Realita Ten neznám
.
whiskas určitě jo :) ve zkratce:
kamarád říká kamarádovi: člověče nechceš slona, to je tak super věc, hraje si s dětmi, nosí nákupy, žena je z něho nadšená! druhý říká tyjo, to zní skvěle, toho bych chtěl! tak mu ho provní prodá. za týden se potkají a první se ptá: tak jde život se slonem? druhý: ses pomát? slon mi rozdupal zahradu, pokadil dvůr, žena odjela k mamince, děti se ho bojí! první na to říká: škaredě mluvíš o sloníkovi, takhle ho neprodáš... (hahaha)
no jako slabý vtip, ale hned mě to napadlo, jak se kamarád snaží zbavit krabů a nakecá kamarádovi, že je to boží dárek pro přítelkyni ![]()
To jo. Neni nad to si v jednactyriceti poridit dite s o dvacet let mladsim schizofrenikem
zas co tě nezabije...
no tak jo, vyhrálas, netrefila jsem to, to se omlouvám:-(
whiskas ohledně užitku nebudu polemizovat, to je asi hodně individuální, ale že by byl pes zábavnější než jakýkoliv člověk? zřejmě bychom musely jinak definovat "zábavu":D
zas co tě nezabije...
no tak jo, vyhrálas, netrefila jsem to, to se omlouvám:-(
Omluv netreba, vis, ze na stara kolena me to nejak bere a rik am si, ze kdyby Panbu dopustil, tak by se to uz taky nejak zvladlo!? ![]()
Pritom jeste loni pro me "miminko" bylo sproste slovo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články