Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:06

MP Marge jestli mi nepřestaneš vykat tak objednám jednoho a zpátky pošlu čtyry a dvě kočičky

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:06

MP Marge To me vubec nenapadlo, ze v Americe se tak lidi skutecne jmenujou! Tak Rehor, Borek, Bretislav....

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:06
Reakce na dynda:

MP Marge 

Já jsem za jednoho Řehořka, to se bude Američanům líbit.

​No, to bude zabava na celej vecer, az se to pritel bude pokouset vyslovit  

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:07
Reakce na Karja:

MP Marge nepoznali ocasek jezka? Jsou to vubec krabi? 

​Zacinam mit pochybnosti...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:08
Reakce na MP Marge:

co jsme povazovali za jezci penis byl docela obycejnej ocasek!

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:09

MP Marge jestli mi nepřestaneš vykat tak objednám jednoho a zpátky pošlu čtyry a dvě kočičky

​Pardon, tak to ja radsi fakt prestanu - a to nadeleni bys mela spis poslat mym rodicum, ze me vychovali v tom tradicnim duchu 

49312 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:11

MP Marge rodiče to mysleli dobře, a dopadlo to jako vždycky (nebyl internet, to dá rozum:-)

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:11
Reakce na Karja:

MP Marge To me vubec nenapadlo, ze v Americe se tak lidi skutecne jmenujou! Tak Rehor, Borek, Bretislav....

​Jo, a pritel to nebude umet vyslovit a kvuli tomu na kraby zanevre a nebude mi s nimi pomahat 

49312 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:12
Reakce na MP Marge:

​Jo, a pritel to nebude umet vyslovit a kvuli tomu na kraby zanevre a nebude mi s nimi pomahat 

​bych na to šla psychologicky... (asi blbý vtip:-) ale - měl by je pojmenovat sám, ne?

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:14

MP Marge rodiče to mysleli dobře, a dopadlo to jako vždycky (nebyl internet, to dá rozum:-)

​Jasne 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:16

​bych na to šla psychologicky... (asi blbý vtip:-) ale - měl by je pojmenovat sám, ne?

​Ja ti nevim. Koneckoncu jsou to MOJI krabi, to zase jo! Necham si je pro sebe a priteli poridime psa. Ono je mu tady v DeKalbu smutno, tak by mel spolecnika - a toho at si pojmenuje sam 

49312 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:20

MP Marge pes už je hodně velký závazek... to bych pouvažovala o tom dítěti. časově to je podobný a kouká z toho sice nejdřív víc investic, ale taky výrazně víc užitku

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:26

MP Marge pes už je hodně velký závazek... to bych pouvažovala o tom dítěti. časově to je podobný a kouká z toho sice nejdřív víc investic, ale taky výrazně víc užitku

​To jo. Neni nad to si v jednactyriceti poridit dite s o dvacet let mladsim schizofrenikem 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:26

jen aby to s těmi kraby nebylo jak v tom vtipu o sloníkovi...

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:26
Offline whiskas
21052 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:28

viktorka_od splavu  tak to mě pobavilo. Nedovolím si to porovnávat, ale pes mi přijde tak nějak zábavnější... "Užitek" nekomentuju (ale mezi náma, ani to není vždy jisté a věř, že vím, o čem mluvím). 

Offline whiskas
21052 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:29

Jiná Realita Ten neznám .

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:43

whiskas určitě jo :) ve zkratce:

kamarád říká kamarádovi: člověče nechceš slona, to je tak super věc, hraje si s dětmi, nosí nákupy, žena je z něho nadšená! druhý říká tyjo, to zní skvěle, toho bych chtěl! tak mu ho provní prodá. za týden se potkají a první se ptá: tak jde život se slonem? druhý: ses pomát? slon mi rozdupal zahradu, pokadil dvůr, žena odjela k mamince, děti se ho bojí! první na to říká: škaredě mluvíš o sloníkovi, takhle ho neprodáš... (hahaha) 

no jako slabý vtip, ale hned mě to napadlo, jak se kamarád snaží zbavit krabů a nakecá kamarádovi, že je to boží dárek pro přítelkyni 

49312 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:46
Reakce na MP Marge:

​To jo. Neni nad to si v jednactyriceti poridit dite s o dvacet let mladsim schizofrenikem 

​zas co tě nezabije... no tak jo, vyhrálas, netrefila jsem to, to se omlouvám:-(

whiskas ohledně užitku nebudu polemizovat, to je asi hodně individuální, ale že by byl pes zábavnější než jakýkoliv člověk? zřejmě bychom musely jinak definovat "zábavu":D

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 23:51

​zas co tě nezabije... no tak jo, vyhrálas, netrefila jsem to, to se omlouvám:-(

​Omluv netreba, vis, ze na stara kolena me to nejak bere a rik am si, ze kdyby Panbu dopustil, tak by se to uz taky nejak zvladlo!? 

Pritom jeste loni pro me "miminko" bylo sproste slovo