Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:24
Reakce na dynda:

paktofonika 

Aby pak MP Marge  nedělala zábavu těm znuděným svlekům, že? To je taková prča, když se nějaký hrozný zvíře přihodí někomu jinýmu. Kamarádům přinesl syn domů z nějaké exkurze něco strašně hnusnýho, asi velkýho švába či co. No, stát se to mně 

​Tak mohlo by byt hur, mohl to byt pavouk!  To se priznam, ze bych nezvladla. Snesu vsechno, ale pavouky ani zanic...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:24
Reakce na MP Marge:

Tatinek pak asi pul roku nemluvil ani s ni, ani se mnou 

Tipujem, že ani s Rehorem 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:25
Reakce na dynda:

MP Marge 

Ve vedlejším vlákně kolegyně zrovna psala o někom, kdo má dvouleté dítě a narodila se jim dvojčata. Jako zlatí krabi!

​Taky bych radsi ty kraby  

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:26
Reakce na paktofonika:

MP Marge A tie očká že? No ňuňu 

​No prave, ta ocicka, a jeste maji takove roztomile fousky 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:27

MP Marge to je taky dobry

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:28
Reakce na dynda:

MP Marge 

I got crabs  To je jak zápletka do blbý komedie.

​Ze jo!? Mozna bych to mohla pouzit v nejake povidce, to je skoda nechat lezet ladem 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:29
Reakce na MP Marge:

​No prave, ta ocicka, a jeste maji takove roztomile fousky 

​Tyy joo, uz te to nejak chyta!Jak to ctu, prace je s tim vic jak s miminem a ty nasledky snad taky jeste horsi!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:31

MP Marge 

Stoprocentně. Možná je to karmická odplata za toho Řehoře, korýš jako korýš. Ale proč jsi musela dostat zrovna 20 let nepodmíněně 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:31
Reakce na paktofonika:

MP Marge Áno, proste ti tam zostane prázdny krab. 

​Ty jo, to je super!!! To by me zajimalo, jak moc porostou... Ctyri jsou takovi mali a uplne k nerozeznani. Patej je jednou takovej a ma i barevnejsi krunyr. Netusim, jestli je to nejakej jinek druh, nebo je proste jen starsi. 

Ale myslim, ze budu muset poridit nove terarium. Pry potrebuji lezt - a splhat! To nase mi na pet krabu pripada takove male. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:33

MP Marge 

To bude jeden samec a 4 samičky. V lepším případě opačně. Jako dneska se fakt bavím - pardon.

Online RoSa
10152 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:38

dynda a to bude hodně polívek - teda přebytků...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:39

MP Marge dynda No práve, že u krabov môže byť farebnejšia samička, ale väčšie bývajú bežne samce. Ten väčší môže byť proste iný druh a takisto samička. Samce majú iné klepetká, ale ja niesom znalec, len som kraba kedysi veľmi chcela a nevyšlo. U pavúkov sa v niektorých prípadoch pohlavie ani nedá zistiť. Teda pokiaľ vidno či má na predných "labkách" háčiky alebo nie, tak áno, ale pokiaľ to nevidno tak niekedy sa to nedá zistiť ani podľa sfarbenia alebo veľkosti. 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:40
Reakce na paktofonika:

Tipujem, že ani s Rehorem 

​Asi je, ale Rehorovi to bylo myslim jedno   Rostl jako z vody, a stala se z nej ohromnej rak, ze kteryho sla hruza. Cela rodina se k nemu chovala s velikym respektem!

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:41

MP Marge a račí polívka byla? 

gratuluju k novým domácím mazlíčkům!

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:42
Reakce na Karja:

​Tyy joo, uz te to nejak chyta!Jak to ctu, prace je s tim vic jak s miminem a ty nasledky snad taky jeste horsi!

​Tak ja jsem psala v detskem vlakne, jak na me diky miminku me klientky dokvacily materske city, tak treba mi bozska prozretelnost ty kraby poslala, abych je na nich ukojila!? 

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:43

MP Marge no bodejt by nechovali, kdyz jim vyzral cely akvarko. K takovymu pazravymu rakovi bych taky pristupovala s respektem

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:44

MP Marge Jeste muzes pro kraby koupit letenku do Prahy a predat jepaktofonika, kdyz si je taaak moc prala:-D. Ale nikoho nenevadim!

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:47
Reakce na dynda:

MP Marge 

Stoprocentně. Možná je to karmická odplata za toho Řehoře, korýš jako korýš. Ale proč jsi musela dostat zrovna 20 let nepodmíněně 

​Bacha, ja nevim, kolik jim je!!! Treba uz jsou starsi!? A nemam se koho zeptat. To, jak k nim pritel prisel, je vlasne hrozne smutna historka. Narazil v Rockfordu u kamarada v ulici na nejaky fetaky, kteri se zrovna stehovali z mistniho squatu. Dal s nimi rec a nejak vyslo najevo, ze maji to terarium s kraby, ale ze uz je nechteji, tak se rozhodli je proste nechat v baraku a odejit 

Dovedete si to predstavit!? Kdyby se tam pritel nenachomytl, tak by tam ti krabi zustali uplne sami -  a umreli hlady 

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:47

MP Marge jak se to jedno provalí, tak jedna zjistí že by zmákla kraby i dvojčata naráz, bacha bacha:D

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 22:48
Reakce na dynda:

MP Marge 

To bude jeden samec a 4 samičky. V lepším případě opačně. Jako dneska se fakt bavím - pardon.

​Ja vam to rada odpoustim  Jsem rada, ze aspon jednou muzu prispet do diskuse s necim zabavnejsim, nez moje obvykle zivotni prusery!