MP Marge ale zase je to originalni prekvapeni.![]()
Stěžovací vlákno
Tak bych řekla, že už teď je kolem krabů celkem sranda. Doufám, že se bavíš aspoň z čtvrtiny tak dobře jako my, kraby nepostižené.
MP Marge Boha jeho, tak ty krabi me dostali! Ale bacha, blizi se vikend a to takovej krab ceka nejakej extra program, zoo, vychazka, mozna nejaka lepsi vecere...tak to nepodcen!
MP Marge Zábavný program pre krabov ma zaujíma. Budeš s nimi chodiť na prechádzky, aport a tak?
Len aby si neprišla domov a nenašla tam krabiačatá
Mne sa páči ako sa krab zvlieka (pozor aby si sa nezľakla, že ti mrtvá schrána len tak polihuje v akvárku), otvorí zadný kryt a vylezie nový krab. :D Určite s nimi bude sranda.
Na rybičkách píšou, že "může napadat měkýše v útesovém akváriu" :-D :-D. Se mi zdá, že se vám rýsuje nový koníček, bo takový napadání měkýšů se mi jeví jako optimální nástroj proti nudě!
MP Marge no hele, mit zabavnej program tak se ti budou mnozit o sto pero, bych rekla
Bude to muset byt neco uklidnujiciho a korektniho ![]()
Aby pak MP Marge nedělala zábavu těm znuděným svlekům, že? To je taková prča, když se nějaký hrozný zvíře přihodí někomu jinýmu. Kamarádům přinesl syn domů z nějaké exkurze něco strašně hnusnýho, asi velkýho švába či co. No, stát se to mně ![]()
MP Marge
je mi to blbý, ale mě teda taky jako první odpověď na tvoji otázku "co s nima budu dělat?" napadlo "polévka?"
dá se s nima pomazlit třeba? nebo sedni-lehni-přines-zůstaň?
Zensky, vy byste taky vsechno sezraly!!!
To je tim, ze se ve vsech vlaknech porad mluvi o jidle...
Na povely zatim nereaguji, ale kdyz vystrci hlavicku z krunyre, tak tak hezky koukaji
A kdyz lezou po dlani, tak to simra!
dynda Mne sa páči ako to majú vymyslené, otvoria zadné dvere a šup ho von. To taký pavúk alebo škorpión sa pri tom narobia dosť, niektorí to nezvládnu a zahynú. :(
MP Marge A tie očká že? No ňuňu ![]()
MP Marge
Tak bych řekla, že už teď je kolem krabů celkem sranda. Doufám, že se bavíš aspoň z čtvrtiny tak dobře jako my, kraby nepostižené.
Bavim, a jeste vic se bavim tim, ze v anglictine je "crab" nejen krab, ale z nejakeho duvodu i filcka. Takze uz od rana, kdyz potkam nekterou z kolegyn, tak ji s vaznou tvari oznamuju "guess what's new?! I got crabs!" a pak se divam, jak se tvari
Neni to, pravda, uplne intelektualni zabava, ale zpestrilo mi to den! Zatim mi na to vsechny skocily a po prekonani prvotniho soku mi zacaly starostlive radit, abych s tim sla hned k doktorovi ![]()
MP Marge Boha jeho, tak ty krabi me dostali! Ale bacha, blizi se vikend a to takovej krab ceka nejakej extra program, zoo, vychazka, mozna nejaka lepsi vecere...tak to nepodcen!
Neboj, mam to pod kontrolou! Prave jsem zjistila, ze se v DeKalbu kona ochotnicke divadelni predstaveni ![]()
Ve vedlejším vlákně kolegyně zrovna psala o někom, kdo má dvouleté dítě a narodila se jim dvojčata. Jako zlatí krabi!
Mne sa páči ako sa krab zvlieka (pozor aby si sa nezľakla, že ti mrtvá schrána len tak polihuje v akvárku), otvorí zadný kryt a vylezie nový krab. :D Určite s nimi bude sranda.
Jaj, takze po case se budu muset zbavovat prazdnych krunyru!?
I got crabs
To je jak zápletka do blbý komedie.
MP Marge Áno, proste ti tam zostane prázdny krab.
Na rybičkách píšou, že "může napadat měkýše v útesovém akváriu" :-D :-D. Se mi zdá, že se vám rýsuje nový koníček, bo takový napadání měkýšů se mi jeví jako optimální nástroj proti nudě!
Hele, takhle jsem jednou kamaradce, to bylo jeste v Cesku na skole, koupila k svatku raka. Byly jsme ve zverimexu a oni tam meli takove roztomile racky... Myslim, ze uz jsem to sem nekam psala! Kamaradka se nad nimi rozplyvala, ale nemela penize, tak ja jednoho zakoupila jako darek k svatku. Pojmenovala ho Rehor. Jenze ji nenapadlo nic lepsiho, nez ho doma ubytovat v tatinkove akvariu, coz byla jeho pycha a chlouba, plna drahych tropickych rybicek a sneku. Myslim, ze pointu uz tusite. Rano nasli prazdne akvarium - a prezraneho raka. Tatinek pak asi pul roku nemluvil ani s ni, ani se mnou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články