Byla jsem nakupovat a všimla jsem si, že mají Bzeneckou lipku, což bylo za mého mládí nejlepší víno. Tak jsem si ho koupila a je pěkně hnusný :-). Tak by mě zajímalo, jestli se tak pohoršili, nebo už jsem zvyklá na jiný...
Stěžovací vlákno
Jiná Realita prohazovala jsem včera a zbytečně, přes noc roztálo. Musí se to u vás pořád a všude? Nestačila by jedna stopa od domu ke psí boudě, případně ke kůlně se dřívím?
Kokoska Ja to rozumim, ja jsem tak otravena, ze jsem lina si I objednat obleceni, co mam uz davno vybrane ve vyprodeji, a to je co rict... I moje mamka, pracant stoleti, je zmohla a je na neschopence s virozou, to jsem v zivote nevidela toto. Chce to aspon chvili takovou tu proslunenoi zimu... Co hory, letos nejedete? Takove Alpy, to by zahralo v hospudce u sjezdovky u srdce:-D
Kokoska potřebuju stopu ke garáži, stopu ke kotelně, stopu do kanceláře, stopu pro tři dodávky (tam teda občas technika projede, ale nějak nestíhají :/) a navrch všeho sice prohrnuli parkoviště, ale tak, že tam vyrobili val, který brání vjezdu do parkovacích míst
takže jsem ho dnes na kolečkách musela vyvozit na hromadu.
ladovská zima....namažu záda....zas (cenzurováno) padá ![]()
dřív na to býval brigádník, ale letos se nedá zhola nikdo sehnat. nikdo zodpovědný.
ale jako....myslím, že jsem již shodila následky vánočního cukroví ![]()
Aranel jj, na ponožce
a na to pak znovu obul botu! nechápu doteď... ![]()
Jiná Realita no nazdar. Vy máte podnik s nepřetržitým provozem?
Kokoska dva...u toho druhého naštěstí je prostě rovná placka, kterou čistí technické služby.
Jiná Realita Tak to teda nezávidím. Ještě začnu mít ten náš směšný plácek 15x10 ráda.
Kokoska kdyby to bylo rovné, tak klidně 20x30 :D nejhorší jsou schody.
prďola Tak moje dcera, bláznivá koňařka, si veterinární sešivačkou sešila roztrženou ruku
.
Byla jsem nakupovat a všimla jsem si, že mají Bzeneckou lipku, což bylo za mého mládí nejlepší víno. Tak jsem si ho koupila a je pěkně hnusný :-). Tak by mě zajímalo, jestli se tak pohoršili, nebo už jsem zvyklá na jiný...
Jéžiš Bzenecká lipka! Hele, třeba to byl jen blbě skladovanej vintyč! ![]()
barbucha Hele, ale že to bylo dobrý víno?
To už si moc nepamatuju - pili jsme, co teklo
Mně se líbil ten název vždycky. Bílý, že jo?
Myslím, že bylo nic extra vždy, ale v mládí nám to tak nepřišlo. A navíc jsme zjistily, že víno může chutnat i mnohem lépe....
Edit: ale vyloženě hnusná by být neměla.
barbucha Jo, bílý :-). Ale tehdy jsme to fakt brali jako lepší víno pro fajnšmekry
.
BTW, co teklo, my na VŠ pili Šumavské bylinné, 13 Kč v drogerii
.
kocoureksuggy Já jsem v tomto případě na pochybách, poprvé jsem ho pila u jednoho gurmeta, filmového producenta, někdy na konci osmdesátých let... A piju s ním dodnes, má vkus, ale tu Lipku už nepijeme
.
999 máš pěkně drsnou dceru! ![]()
prďola To jo, nevím, po kom to má. Ale používá jen zvířecí léky... Vlastně její předchozí kobyla měla lidskej dejchák na astma, stejnej jako dcera, to byla výjimka
.
Pche Šumavské bylinné. My strávily (matky na mateřský
) mnoho pěkných chvilek za horkých letních dní na chalupě s jablečným (teď si nepamatuju název), kterýžto - s ledem a citrónem - bylo prakticky nerozeznatelný od činzána!
Doteď se divím, jak jsme s dětma přežily ![]()
barbucha Já pila činzáno z rýže, které doma vyráběl můj otec
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.