Mutziputzi To bych se musela uřvat, kvůli dalamánku...
. To ta abstinence, to bude vořech.
Stěžovací vlákno
999 To te lituju, te povim, uz to mas potvrzeny jo?
Mutziputzi Ještě doufám :-). Ve středu jdu k doktorovi, tak uvidím.
Lama_z_Lana Tak snad jsi velká holka, ne? Pěkně si ty šaty pověs na viditelné místo
.
Třeba na židli![]()
999 To teda drzim palce![]()
Mutziputzi Dík :-)
Poté, co jsem se konečně naštvala a podala po dlouhé době žádost o zvýšení výživného, začal otec dětem často volat (před tím tak max. na narozeniny). K Vánocům dostaly extrémně drahé dary (s předchozími lety nesrovnatelné) a najednou plno oblečení. Předpokládám, že u soudu se bude bít v prsa, jaký má náhle zájem
a bude tvrdit, že není nutné výživné navyšovat, protože se stará a přispívá... ![]()
Ráno spadla na kuchynskú dlážku Nutela, ja som si roztrhla pyžamo a teraz som zistila, že dcére sa podarilo zavrieť zvrchu plnenú pračku bez zavretia bubna, takže má odtrhnuté veko
...

slniecko ponaučení: nekupovat nutelu, je to laciný šmejd, který kazí celý den!
Jiná Realita už som vyskúšala toľko "lepších a zdravších", že sa pokorne vraciam k nutele. Nehovoriac o tom, že deti to nie sú ochotné ani skúšať.
slniecko ak ste neskusali tak tie od lyry su super, teda mala som len tu lieska praline a je fakt vyborna, nutelu prekonala bezkonkurencne (a to som tiez uz skusila rozne ine eko bio alternativy a ziadna mi z toho nevysla chutovo lepsie) https://eshop.lyrachocolate.com/produkty/natierky
Len cena bude trochu inde nez nutela ale pokial to clovek nekupuje denne (ja teda uz radsej vobec lebo jednu spraskam za vecer
)
Mrakoplas nejeme to denne, takže cena mi je jedno, len fakt nech to má chuť. Tak urobím posledný pokus.
slniecko mně chutná Rapunzel

slniecko tak snad neolutujete. A ak to deti nebudu chciet, aspon vam viac ostane ![]()
A inac potlapkavam, ja som mala taky blby den vcera, aj ked nasledky to okrem pocmaranej steny v obyvacke nemalo.
Poté, co jsem se konečně naštvala a podala po dlouhé době žádost o zvýšení výživného, začal otec dětem často volat (před tím tak max. na narozeniny). K Vánocům dostaly extrémně drahé dary (s předchozími lety nesrovnatelné) a najednou plno oblečení. Předpokládám, že u soudu se bude bít v prsa, jaký má náhle zájem
a bude tvrdit, že není nutné výživné navyšovat, protože se stará a přispívá...
Soucitim a potlapkavam. Ja jak ted docasne pracuju s obetmi domaciho nasili, tak o takovych tatincich slychavam pravidelne
A nejvic me vzdycky namichne, kdyz jim ten soudce na to skoci ![]()
Mrakoplas no, už ľutujem, lebo mám na ceste okrem tej nátierky aj pol kila čokolády:)))
Potrefenáhusa to bude v najhoršom prípade úplne posledný pokus a šmytec!
slniecko no a este lepsie ako cokolady su tie oriesky, kava a kakaove boby v cokolade ![]()
evik77 Drzim palce, at to bez problemu klapne! Snad bude soudce rozumny.
Ja ted nedavno podala zadost o svereni deti do pece. Sepsali jsme dohodu, na vsem se domluvili, nastesti toto nemusim resit. Ale z toho soudu je mi blbe uz ted.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.