viktorka_od splavu Já dětem pořád vtloukám do hlavy, že musí dávat bacha na lidi před sebou. Ty bouračky jsou fakt nic moc.
P.S: A je to taky jeden z důvodu, proč jezdím za dětma, ať je trochu chráním.
viktorka_od splavu Já dětem pořád vtloukám do hlavy, že musí dávat bacha na lidi před sebou. Ty bouračky jsou fakt nic moc.
P.S: A je to taky jeden z důvodu, proč jezdím za dětma, ať je trochu chráním.
brrr me kdysi takhle sejmul zezadu metrakovej chlap, letela jsem dva metry, lekla jsem se strasne
viktorka_od splavu Jo, když Tě sestřelí zezadu, tak je to blbé i v tom, že je to nečekané.
brrr tohle jsem delala taky. A jednou jsme jeli vedle sebe s kamaradem, ctyri deti pred nama, ta sjezdovka mela snad 50metru na sirku a byli jsme tam temer sami!. Slecna se nam vyhla a ty deti sebrala jak kuzelky. Od te doby tam spis nechavam misto, at je muzou i neumetelove objet. A detem vtloukam do hlavy, ze se musi porad koukat kolem sebe a uhybat i lidem z boku. A ze ne kazdy, kdo je vetsi, nutne jezdi lip.
Mohučanka Maureen dekuju. Nakonec to proslo dobre, nebylo to ani nijak zvlast konfrontacni. A kolegyne mi jeste dnes rano sama od sebe rikala, ze z toho ma taky dobry pocit a ze ten muj vstup byl fajn. Ale mela jsem cely den zaludek jak zatatou pest, nemam to rada a dere me, ze kdyz mam otevrit pusu pred vic jak 2 osobama, promenim se v tichou kuňku, pokud se extra nevybicuju. Nervy hrozny a vecer jsem si ani nemohla dat sklenicku, protoze dry january!
Stěžuju si málokdy, ale kromě naražených žeber mám rýmu, kašel ( to je obzvlášť zážitek) chrapot a horečku. Cho... ![]()
brrr pre toto milujem čierne zjazdovky, že sú ľudoprázdne väčšinou.
slniecko no ludoprazdne ako kde, ale je pravda, ze tam vacsinou nie je tolko smatlakov a ked sa tam uz nejaky zaciatocnik vyskytne, strach mu nedovoli si to pustit. na tej modrej sa mi kolkokrat zda, ze cim horsie to dotycnemu ide, tym rychlejsie sa vali. ![]()
Catherinne Žebra a kašel je super dvojboj. Potlapkávám moc. Já mám rýmičku už dva týdny, takže zítra vyrážím na ORL.
mám nově opravený zub. zub moc pěkný, o tom žádná.
ale to, co mu předcházelo, bylo horší než masakr motorovou pilou. tak jsem se z toho propotila, že jsem po sobě nechala mokré zubařské křeslo
což je teda ostuda. sestřička ho po mě nenápadně utírala.
mám umrtvený nos i ucho, ale ten zub jsem teda cítila, a protože už to bylo úplně na nerv, tak jsem ho cítila dost.
ale ještě jeden, a spodní čelist budu mít jako novou.
slniecko no ludoprazdne ako kde, ale je pravda, ze tam vacsinou nie je tolko smatlakov a ked sa tam uz nejaky zaciatocnik vyskytne, strach mu nedovoli si to pustit. na tej modrej sa mi kolkokrat zda, ze cim horsie to dotycnemu ide, tym rychlejsie sa vali.
Presne!!!
Sweet Potato Catherinne Jo, ted fakt radej hnusy, co se tvarej jako nachlazeni na tri dny a nejsou. Kamaradky mama to ma taky, nachlaSni s lekama uz asi tri tydny. Tak at jste brzo fit;-)
Karja no, my máme Sweet Potato na příští týden jiné plány, tak se do toho uzdravování musíme zapřít. Mě už to teda nebaví po prvním dni, ale muž mi koupil tři knížky od Bryndzy, tak snad mám na dva dny zábavu. Jo ale kočkám se to celý den v posteli líbí moc...
tak jsem se z toho propotila, že jsem po sobě nechala mokré zubařské křeslo
což je teda ostuda. sestřička ho po mě nenápadně utírala.
Soucítíms tebou, já jsem takhle propotila sedadlo v autoškole, když jsem si dělala řidičák.
Catherinne Děsná kombinace. Ať je to brzy v pohodě.
brrr pre toto milujem čierne zjazdovky, že sú ľudoprázdne väčšinou.
Souhlasím, ale tohle je takový 500m svážek, co máme 10 min od domu. Vůbec netuším, kde je tady nejbližší černá. Tak už vím, na Pradědu ![]()
Jiná Realita A ty jsi citila bolest? Jestli mas umrtvenej nos a ucho, ale citila jsi zub, tak ti to nejspis spatne napichli, ne?
Setare asi jo, ale nekladu to za vinu zubaři. tenhle zub se prostě nepovedlo zatím umrtvit nikdy nikomu, asi mi tam nějak divně vede nerv. pak mi to ještě opíchal všude kolem, ale moc to nepomohlo. ale hlavně - já dokážu jen hrozně málo otevřít pusu, takže veškerou energii vkládám do toho, abych ji udržela hodinu maximálně otevřenou, bolí to strašně (v pantech, v koutcích), a potom - opravovali mi zub, který byl úplně naprd udělaný, a zubař tam kolem toho nedokázal dostat všechny ty modré gumy a kovové klíny a nevím co tam vždycky dává, vlastně nešla kolem skoro protlačit ani nit, takže mi skoro ulomil hlavu, jak to tam cpal, a ještě ani nezačal, a já už jsem nemohla udržet otevřenou tu pusu. dává mi tam kompozit, sestřička říká, že otevřu pusu tak málo, že jí tam nevejde taková ta "zatavovací" hlavice :/
Catherinne Sweet Potato Vcasnou navstevu doktora nemuzu nez doporucit. Lezim uz dva tydny, zacalo to jako viroza, tak si rikam, ze to v klidu vylezim. Po peti dnech to bylo jen horsi, bolest v krku, ze jsem se pred kazdym polknutim skoro musela pomodlit, jak to bolelo. No, skoncila jsem nakonec na jipce na pozorovani s kortikosteroidama do zily, pac kdyby mi ten hrtan jeste vic otekl, museli by me intubovat (coz se nastesti nestalo). Tak ted zobu ATB (zdravim Ruficka do vedlejsih vlakna, mam ty stejny), kaslaci svaly namozeny a vsechny ostatni nejspis atrofovany. Skvely start noveho roku.
Takze opravdu soucitim a drzim obema palce.
Renusatko díky, už aby to bylo.
Krehutka no, tak to je síla! Tak já uvidím, jak mi zítra bude a možná tu samoléčbu s alkoholem v pupíku ( kecám), přehodnotím. Ať je líp. Ale žebra zrentgenovaný a dobrý a mám v pondělí domluvenou fyzioterapeutku, že mi je někam zpátky nahodí...( už teď se bojím), tak snad mi bude hej a nebudu ji muset zrušit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.