Krehutka ruficek moc potlapkava a přeje brzké uzdraveni!!!
vsem marodum, nejen krehutce
Krehutka ruficek moc potlapkava a přeje brzké uzdraveni!!!
vsem marodum, nejen krehutce
Krehutka No to je sila, teda. ![]()
Taky vsem preju rychle doleceni/vyleceni a asi bych to teda mela napsat do radostneho vlakna, ale jsem rada, ze jsem tu moji hnusnou virozu prekonala jenom s klasickou nepohodou a ztratou hlasu a trvalo to jenom dva tydny. I to uz mi prislo hodne!
Co to lita vzduchem za superbestie?
Setare co lita vzduchem fakt netusim, v mem pripade to byla nejaka virova infekce, na kterou pak nasedla bakterialni, v podstate sproste zneuzila situace. Z okoli mam zpravy o nekolika lidech, kteri po tydnu leceni dostali antibiotika a zpatecku do postele.
Zpetne si rikam, ze kdybych nedelala hrdinku, ktera prece kvuli bolesti v krku nepujde otravovat doktory, mohlo to mit mirnejsi prubeh.
Vcera vecer se primo pred barakem na ulici strilelo, a doted je cela ctvrt plna policajtu!!! To uz jsem taky mohla zustat v Rockfordu ![]()
Krehutka já jsem takhle před par lety měla hnusnou anginu, se kterou jsem byla doma skoro měsíc (taky jsem začala s léčbou pozdě, dr měl 1.tyden v lednu dovolenou a já si řekla, ze to počká....tak pockalo) v krku něco strasnyho a fakt přesně jak tu psal někdo výš, před každým polknutim se pomodlit. Dotahla jsem si tenkrát něco ze Silvestra asi od deti kamarádů, jenze ty se z toho během par dnů oklepaly a já byla skoro měsíc na lopatu
Ženský, prosím vás, nelejte na sebe ty parfémy po kýblech, je to děs. Dnes jsem si musela v metru přesednout.
Mám zánět dutin, antibiotika a spoustu příbalových letáků.
Sweet Potato Aspoň máš co číst! Potlakávám a ať ty dryáky rychle zaberou.
Ženský, prosím vás, nelejte na sebe ty parfémy po kýblech, je to děs. Dnes jsem si musela v metru přesednout.
Jakoze staci pft pft pft. Pft pft pft pft pft pft pft je už moc?
(vtip z jineho vlakna)
Lamicka Z mého pohledu by stačilo jedno pft, když už je to teda nutný ![]()
Sweet Potato Ať je ti brzo líp.
Pinot Noir já souhlasím!!
999 Děkuju a přeju i všem ostatním marodům
Tyjo, doktor mi říkal, že je teď spousta těchto nemoci, tak asi nekecal. Já čekám na výsledek výtěru z ORL, bolí mě v krku asi tak od Mikuláše, ale mezitím jsem měla zánět dutin s antibiotiky, která ale na ten krk nezabrala ![]()
Pinot Noir Ha, ha, sedím v čekárně a smrdí tu Chloe...blé, tu úplně nesnáším...
mám takový stěžovací dotaz: zvětšuju se nebo firmy zmenšujou oblečení?
konkrétně v reserved.
dřív jsem tam nosila velikost 36. teď jsem si zkoušela větší množství věcí, hlavně šaty, a všechno mi bylo malé i ve vel. 38.
ne přes zadek nebo boky nebo stehna, to by bylo logické.
ale přes prsa a ramena. pokud se postavím normálně rovně, tak mi všechno praská na prsou. určitě se mi nijak nezvětšila a váhově bych řekla, že jsem od léta trochu ubrala.
cvičím a trochu se mi objemově zvětšily bicepsy, ale tím to ptřece nemůže být. nebo je to tím, že se šije na hrbáče a proto to normálně rovnému člověku pne vepředu?
padnou mi až vel. 40, s tím, že pod prsy už mi to plandá.
edit: a ramenní švy mi taky nepadnou ani v 38 a fakt nejsem žádný ramenatý kulturista.
No já nevím, jak u tebe, ale já se evidentně zvětšuju. Ačkoli váhově přírůstek nic moc, tak jsem se prostě do košil, které jsem koupila cca před třemi léty, už nevešla.
A tak jsem na konci minulého roku provedla čistku a košile se posunuly jinam.
Zkus velikost, kterou jsi koupila před lety, zda ti je/není a pak poznáš, na čem jsi.
Samantha košile, co mám už pár let, mi pořád jsou (pokud někde ne, tak mi jsou užší přes boky, protože tak tři roky zpátky jsem byla asi nejhubenější v životě). mám spíš pocit, že se mění střihy obchodů, reserved byl vždycky "můj" obchod, místo, kde mi většina věcí padne. nezdá se mi to menší, ale asi to jinak stříhají, nebo nevím.
letní šaty taky nosím roky a vešla jsem do nich i v létě, kdy jsem byla sama na sebe naštvaná, že jsem přibrala.
a na šatech reserved o velikost větších jsem nemohla dopnout mezi lopatkama zip ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.