Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 21:22

Zarinya Jo, zejtra budeme na Nově, snad to v Německu naladíš!

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 21:31
Reakce na Karja:

já se teď s žádnýma debilama vůbec nevídám! ​

tak tomu říkám stížnost

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 21:50

Karja to si urcite nenecham ujit.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 22:04

hele ja mam stiznosti. zitra jedu s detma na lyze na Cernou Horu. tak jsem objednala predem ty karticky na skipasy, protoze online je to pak levnejsi, nestojis fronty. no same pozitiva a socialni jistoty.

je to udelano tak debilne, ze kazda karta ma nezmenitelny PIN, kdyz chci koupit najednou vsechny tri skipasy, tak tam musim rucne naklovat to 12 mistne cislo i s tim debilnim PINem (asi aby mi nikdo bez meho vedomi nenahral na kartu skipas, nic jineho nez nakupovat se s tim uctem totiz neda). i kdyz je to naklovano spatne, tak to pusti k pokladne. no jeden by se z toho pos.al. takze mam na kartach napsane fixou jmena a ty PINy, ja bezpecak .

a nezapamatuje si to kosik po odhlaseni. jsem hrozne zvedava, jak toto budu delat v hotelu na mobilu (nechci to kupovat dnes ani zitra, nahoda je blbec a neda se to uz posunout ani stornovat).

zlaty Gopass, kde se k jednemu uctu daji priradit karty podle libosti a pak uz jenom naklikam, kam chci co nahrat. toto je uplne debilni system! at se alespon inspiruji u konkurence, kdyz uz jsou stejne posledni v republice!

a druha lyzarska stiznost, na Klinovci pro zmenu zrusili napojeni na skilinie, takze kdyz chce clovek vedet, kolik toho najezdil, musi si zapnout trackovani v aplikaci na mobilu! co nejenom zere baterku, ale taky mi to bylo schopno napsat, ze smerem dolu jsem ujela o 5km mene nez nahoru. asi letam. hlavne, ze ty data stejne v systemu maji. ta IT revoluce nas s takovou ceka za 50 let. 

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 22:18

continuity právě vzhledem k těmto průserům se křižuju když někdo říká jak se těší na čtvrtou průmyslovou revoluci

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 24. ledna 2019 22:22

viktorka_od splavu toto neni ctvrta prumyslova revoluce, to je totalni neumetelstvi. na ctvrtou prumyslovou revoluci je potreba se jit podivat do skodovky. delaji tam normalne exkurze, muzes tam vzit motivacne i deti (pro ty jako odstrasujici priklad, kde skonci, kdyz se nebudou ucit - ty jezdici pasy jsou vazne desive).

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 01:18

tak tomu říkám stížnost

​Vid, ja bych takovou stiznost mela rada!!!  Mne prijde, ze mam v posledni dobe spis opacnej problem...

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 12:21

mam stiznost a chci se zaroven poradit. mela jsem problem s rezervaci na bookigu, storno z dovodu nezaplacene zalohy mesic predem (davno to maji znovu obsazene). booking rikal, ze nemusim nic platit, provozovatel me honil dost nevybiravym zpusobem o zaplaceni 100% storna, osloveni Vazena damo included, bez pozdravu bez podpisu. nakonec jsem to zaplatila, abych mela klid (rozjizdeli mi ty spory migreny, pravnik se vyjadril, ze u soudu to bude 50:50). tak jsem pozadala alespon o potvrzeni, ze ty prachy dostali a o danovy doklad, cast odpovedi viz nize. 

maji na to pravo mi ho nevystavit? podotykam, ze na oficialni komunikaci z bookingu je nula, takze to nelze pouzit a pak uz mam jenom emaily, kde je vycislene storno s pozadavkem at to uhradim na ucet uvedeny nekde v obchodnich podminkach. maji od mne penize za dve noci ubytovani bez dalsich nakladu, krome nekolika emailu. takze bagatelni castka za postovne mi prijde opravdu mimimum.

Vážená paní, částku jsme obdrželi... Jelikož nejsme plátci DPH, nevystavíme an daňový doklad.Nemusíte se obávat, zmíněnou platbu rádi zahrneme do našich příjmů... Mimo to nevidíme důvod, proč bychom měli hradit byť zanedbatelnou částku spočívající v poštovném...

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 12:34

continuity neuvěřitelné! Když pominu, žes jim neměla platit nic,  protože to nebylo v podmínkách rezervace, doklad o zaplacení  ti musí  vystavit každý. I když on plátcem není. Jde to přece navíc i elektronický poslat, ne? Neuvěřitelná drzost a arogance. Doufám, žes napsala vystiznou recenzí.. 

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 12:36

continuity

Myslím, že pokud není plátce DPH tak dokonce nesmí vystavit daňový doklad, ale doklad (fakturu) na to, že od vás dostal peníze by vystavit měl. Oni ty daňové/účetní pojmy občas splývají. Tohle vám možná potvrdí nějaký expert, myslím Pinot by to mohla potvrdit nebo vyvrátit. A taky není nezbytné, aby vám ten doklad posílal poštou a příloha emailu ho snad nic nestojí.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 12:48

Dadoo v podminkach to prave bylo, ale vysel mi ten deadline na prvni svatek vanocni, takze jsem to prosvihla o 12 hodin. na druhou stranu oni tu rezervaci pak emailem zas spochybnili - zavazne potvrzeni melo prijit po uhrade te zalohy. no, radila jsem se s pravnikem a ten mi rekl, ze to bude zaviset od soudce. proto jsem to nakonec zaplatila ( a uz mne zas rozbolela hlava ). 

recenzi nemuzu napsat, pac jsem tam nebydlela.  ale jdu se hecnout a napsat jeste jednu stiznost bookingu. to neni cele, je tam i vychovne sdeleni: 

A na závěr : celá situace se nechala vyřešit rychle a snadno a podstatně výhodněji pro vás - ale to byste musela opustit své konfrontační způsoby... Ale to je váš problém a SNAD vás tato zkušenost o něčem přesvědčí....

cela tato zkusenost me presvedcila predevsim o tom, ze mam priste poradne cist recence (protoze pan se takto projevuje i v odpovedich na stiznosti primo na bookingu) a NIKDY neodkladat storno na druhy den, jenom abych si nekazila Vanoce. 

Offline EDITH4B
2130 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 12:50

continuity strašný.

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 13:37

continuity Neexistuje žádná povinnost potvrzovat přijetí platby. Daňový doklad je v tomto případě úplně nesmyslný pojem. Ty jsi to odeslala z účtu, ne? Takže důkaz máš v podobě výpisu. Arogantní je jak prase, nic by mu neudělalo napsat alespoň slušný e-mail s potvrzením, že platbu dostal, nicméně povinnost nemá.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 13:44

Pinot Noir ja nevedela, ze je neplatce DPH. Ja vlastne vubec nevim, kdo je provozovatel.  kdybych to chtela ciste teoreticky dat do ucetnictvi nebo pojistovne tak tam dam co?  Potvrzeni z bookingu mam na nulu. 

Me moje (slovenska) ucetni vzdy honi o fakturu nebo smlouvu + potvrzeni o zaplaceni nabo vypis z uctu, tady mi chybi ta prvni cast. 

Online Garfie
28561 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 13:54

continuity Fakt hrozný, já jsem ti říkala hned, abys to neplatila, podle mě by to soudně neřešili, zvlášť když ten termín obsadili, ale chápu teda, že jsi z toho bylo nervozní. Jinak teda ta komunikace s bookingem je na dlouhý lokte, však jsem ti psala-na každou odpověď jsem čekala skoro dva týdny :-/

A blbý je, že když jsi tam nakonec nebyla, nemůžeš mu napsat ani hodnocení, to mě právě naštvalo u toho mého případu! 

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 13:55

continuity Je úplně jedno, jestli je nebo není plátcem DPH. Potvrzovat přijetí platby nemusí. Dokladem pro tvé účetnictví by byl právě výpis z účtu (podpořený třeba přiloženou výzvou k úhradě).

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 13:58

continuity upřímně s tebou soucitim. ono nakonec člověka ani tak nestvou ty peníze, co musel zaplatit, ale spíš ze si musí nechat líbit tak sprostě jednání od takového hovada.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 14:21

Garfie ja vim, ale promlceci lhuta je tri roky, ja bych na to nemela nervy. mozna jsem mohla jeste pockat na ten dopis od pravnika, ale 26. prosince jsem sla s detma do divadla na Louskacka a pulku casu premyslela o tomto, ted jsem byla o vikendu na Male morske vile a chtela jsem ti to uz uzit.

ja jsem chtela od nej potvrzeni, ze ze za nej je to vyrizeno. kdyby to napsal alespon trochu slusne, tak to tady vubec neventiluji... 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 14:32

continuity Nejde mu napsat hodnocení aspoň na jiných stránkách?

Online Garfie
28561 příspěvků moje polička 25. ledna 2019 14:33

continuity Mně je to úplně jasný, tak nakonec on byl vcelku v právu, jen to jeho chování je neuvěřitelný. A že to nemůžeš ani napsat do hodnocení, je naprd! 

coralline To jsem taky zkoušela, ale nepodařilo se mi to.