Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 10:38
Reakce na Sweet Potato:

Myslím, že pro velkou většinu rodičů i dětích je to číselné stále nepostradatelné.

​S tím dlouho bojoval i manžel, i přes naše nedobré zkušenosti, ale už si zvykl.

Vím, že moje kamarádka v Rakousku mi říkala, že mají nějak víc stupňů. Něco, že mezi 3 a 4 je třeba ještě znovu stupnice 1-5. Úplně už si to nepamatuju. 

Offline EDITH4B
2130 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 10:55

Renusatko díky za zprávu. Zní to zajímavě. Jsme z Brna  tak si zjistím něco víc. Super  že jste spokojeni ! 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 11:00

EDITH4B Myslím v únoru je i nějaký den otevřených dveří. 

Offline barbucha blogger
35861 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 11:52

V noci mi někdo nacpal do krku ježky! 

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 12:43

Lama_z_Lana Jak já ti rozumim... já to včera přepíjela lahví červeného, což jsem si taky zakázala a docela i od Vánoc dodržovala. A taky řeším víc blbejch věcí najednou i když jsem si slíbila, že půjde jedno po druhém. Takže (mimo jiné) předsevzetí, že budu nějakou dobu ledová královna vysoko nad věcí nevydrželo. A chovala jsem se jako kráva.

Vydrž, dyť už sakra musí bejt líp, ne? 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 13:45

andulka01 Jako, já zažít to tvoje pracovní harakiri, který jsi tu popisovala, tak už ležim tady pod oknem nejspíš!

A přesně, jak píšeš - člověk by rád řešil jedno po druhém. Jenže s mojí nešťastnou povahou to znamená, že jstejně chci vyřešit všechno najednou a nejlíp hned.

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 15:32

Lama_z_Lana No přiznávám, že občas už toho mám opravdu dost, některé dny jsem nebyla vůbec schopná fungovat, úplně jsem ztratila směr... jenže to za mě prostě nájem nezaplatí. Do toho problémy ve vztahu, který nechci jen tak zahodit. Samozřejmě se podělalo spousta věcí najednou, uplynulý rok a začátek tohoto si za rámeček rozhodně dát nemůžu. Plán je: Soustředit se na získání dobré práce, která mě posune a dostane zase do normálních situací. Pak teprve to ostatní. Získat aspoň trochu sebevědomí na řešení dalších problémů. Což s každým další mailem typu "nepostoupili jste do dalšího kola" jde hůř a hůř.

Držim palce, já zatím věřím na to, že jednou se věci musí obrátit (a že pro to lze udělat maximum). Hambáč v noci je sice nic moc, ale z okna kvůli tomu přece neskočíme :-)

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 15:40
Reakce na barbucha:

V noci mi někdo nacpal do krku ježky! 

​Jak jsem jeste nevypila ani prvni kafe, tak mi to moc nemysli - no koukala jsem na to dost dlouho, nez mi doslo, co asi myslis  (Nevim, jestli jsem to tady nekdy psala, ale pred lety s byvalym pritelem/snoubencem jsme doma meli jezky. Tak kdyz vidim "jezek", tak mi hned vytanou na mysli ti moji. Ale jak by se Ti dostali do krku, to mi nebylo jasne )

Jinak potlapkavam  A jdu radsi dopit do kafe...

Offline EDITH4B
2130 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 15:42
Reakce na Renusatko:

EDITH4B Myslím v únoru je i nějaký den otevřených dveří. 

​Díky za info!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. ledna 2019 16:15

andulka01 Držím palce!!

Offline Maureen
příspěvků moje polička 26. ledna 2019 17:08

andulka01 ty jsi fajn prima statečná holkamoc se mi líbí,jak reálně hodnotíš svou situaci..ano,občas je hůř,ale líp bude,vždycky se to v životě tak střídá...a ty tu práci dostaneš!!..a i kdyby náhodou ne teď a tuhle,tak přijde lepší-správný věci se dějí ve správný čas

...no a takovej hambáč v noci jednou za čas-proč ne????....já je teda nemusím,ale zase si dám pytlík příšerně sladkých bonbonů Jahůdky

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 27. ledna 2019 00:53

Maureen Hele, Jahudky se jeste vyrabeji!? 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 27. ledna 2019 09:06
Reakce na MP Marge:

Maureen Hele, Jahudky se jeste vyrabeji!? 

​no právě ze se vyrábějí...a když nejsem disciplinovaná,tak zakoupím a na dvakrát sezeru,a to ani nemusím mít depku

Offline barbucha blogger
35861 příspěvků moje polička 27. ledna 2019 09:58

MP Marge 

No v krátkosti jsem jen popsala můj aktuální pocit  

Jinak můžu ve skuhrání klidně pokračovat - ježci sice zmizeli, zato se však objevily návaly, pravidelně střídající záchvaty zimnice: natáhnout župan a přidat topení... servat župan a votevřít vokno... drkotat zuby a za pět minut hnát do sprchy... to je klid na lůžku jak vyšitej! 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 27. ledna 2019 10:23

barbucha tak držím palce,nech si či najskôr fit.Podobné stavy som mala vo štvrtok a piatok.Cítila som ako mŕtvola bez sily a energie.Odvtedy ležím v posteli.Teplotu už síce zrejme nemám,no nos sa zmenil na vodovodný kohútik a keď začnem kašľať,ani najväčší tuberák by sa nemusel hanbiť 

Offline barbucha blogger
35861 příspěvků moje polička 27. ledna 2019 10:59

pecka 

Děkuju a přeju taky rychlý uzdravení! Zrovna uvažuju, jestli jít do práce (resp. k doktorovi pro nějakej dryák) nebo ještě zůstat doma a pořešit to jen paralenem apod. 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 27. ledna 2019 15:09

Nějakej konkrétní důvod, proč mi musel z police na koření vypadnout na hlavu mlejnek na pepř a rozprsknout se po celý (čerstvě vytřený) kuchyni? Mantákovitost není přípustnej argument..

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. ledna 2019 15:12

Ounz poltergeist 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 27. ledna 2019 15:13

Jiná Realita  no lepší než vědět, že sem nešikovná!

Online Karja
44704 příspěvků moje polička 27. ledna 2019 15:28

Jezis, zase jsem otevrela tohle vlakno prenosnejch chorob. Prosim prosim at neco rozsypu, ale nejsem nastydla!!!