continuity Prosim te, kde to je, ten hotel - to je v Cechach!? ![]()
Stěžovací vlákno
Garfie kdyby se choval alespon trochu prijatelne, tak tu zalohu normalne zaplatim a jedeme tam. Mela jsem dost prace sehnat neco jineho - za chvili vyrazime ![]()
MP Marge jj, v Krkonosich.
continuity To je naprosto neuveritelne. ![]()
Syn bude mít ve čtvrté třídě trojku z hudební výchovy. Má hudební sluch, zpívá čistě, noty umí. Nevím jestli jsem naštvaná na něj, že si nechal zbytečně nasekat blbý známky, protože se nenaučil text písničky nebo na sebe, nebo na učitelku...
continuity Prosím dej nám odkaz na ten konkrétní hotel, tohle je zcela mimo slušnost a zaslouží si být zveřejněn.
EDITH4B To stojí té učitelce za to, takhle ty děti a potažmo i rodiče otrávit? Příšerné.
continuity když už nejde napsat komentář na booking, asi bych napsala "review" přes google. Recenzi může vložit každý, kdo má profil u googlu, a hodnocení se pak zobrazuje jako hvězdičky při vyhledávání a i ty recenze si myslím, že čte dost lidí.
Maggie Asi jo. Přijde mi to mimo, ale co už... Aspoň jsem si tady postěžovala.
EDITH4B Cože?? Mně to přijde mimo, myslím, že už ten název "výchova" napovídá, že by to mělo být spíš o něčem jiném....Já tady nedávno řešila, že syn dostal v první třídě dvojku z výtvarky, mimochodem vůbec první dvojku od září, ale spíš jako vtipnou historku, dostat ji na vysvědčení, jsem z toho teda taky dost mimo.
Jsem zpruzela, protoze mi prisel mail ze zdrav.pojistovny, ze dluzim na pojistnem. Prijde mi to divne, zamestnavatel plati. Ale tak myslim na to, kdo vi, co to je, utrhnu se z prace, jdu tam...a tam uz zavreno. Aspon otviraci dobu na webu by si teda mohli pohlidat:-/
Podle mě to bude nějaký přechod z mateřské na rodičák, z rodičáku do práce nebo něco takovýho úžasnýho, v čem se normální smrtelník nevyzná. Ti uteče jeden den, neděle, svátek a už to jede.
Gatita nemenila jsi praci? Nekdy tam nastane administrativni chyba.
EDITH4B lituji moc. Uz jsem psala pred tydnem, ze by znamky mohly byt klidne zruseny. Vychovy by pak sly prvni.
MP Marge andulka01 to prave neni hotel, penzionek rodinny. Vedeni k slusnym mravum v cene. Jako u maminky. No neber to.
No to teda ![]()
continuity Ale no tak tím spíš nám to prosím bonzni :-) jezdím právě do malých penzionů a fakt nepotřebuji se od někoho nechat vychovávat. Prostě si tím udělají blbou reklamu, s tím by měli počítat.
Já tedy nejsem právník a uvědomuju si, že ten hoteliér žádnou službu neposkytl, ale stejně už jenom za ten arogatní tón bych ho upozornila, že má povinnost vystavovat doklady i jako neplátce, byť se nejmenují daňový doklad:
Zákon o ochraně spotřebitele č. 634/1992 Sb.
§ 16
(1) Na žádost spotřebitele je prodávající povinen vydat doklad o zakoupení výrobku nebo o poskytnutí služby s uvedením data prodeje výrobku nebo poskytnutí služby, o jaký výrobek nebo o jakou službu se jedná a za jakou cenu byl výrobek prodán nebo služba poskytnuta, spolu s identifikačními údaji prodávajícího obsahujícími jméno a příjmení nebo název nebo obchodní firmu, případně název prodávajícího, jeho identifikační číslo osoby, pokud zvláštní právní předpis nestanoví jinak.
dynda continuity jo, mate pravdu obe:) na jare jsem menila praci, do toho rodicak a aby toho nebylo malo, byla jsem driv osvc. Nevylucuju, ze tam nemohl nastat nejaky fail behem prechodu, ale nejsem si toho vedoma. No kazdopadne vyresene to nemam a v pondeli me ceka repete:-/
Katka To je právě to, storno poplatek není poskytnutí služby. Tečka. Chlap je hovado, rozmáznula bych jeho kšeft na všech sítích, ale ten doklad bych z něj nemámila, nakonec by se jako prudič projevila continuity a obrátilo by se to proti ní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.