dynda viktorka_od splavu a kde se dá sehnat odborník na renovaci paměti?
já to fakt nechápu, tohle jsem prostě nemohla udělat vědomě - zbyly tam dvě fotky z tak 200. dvě fotky staré minimálně rok. kdybych to nějak hromadně smazala, tak už asi celé, ne?
Stěžovací vlákno
Jiná Realita a) https://www.alza.cz/obnova-dat-z-sd-karty
jinak ten odborný zásah jsem kdysi řešila s HDD v notebooku a není to levný - takže jen v případě, když jsou ta data opravdu důležitá
viktorka_od splavu děkuji ti, dobrá vílo, zítra zkusím. blbý je, že jsem tím dnes fotila, protože jsme samozřejmě netušila, že na kartě nic není :/
Jiná Realita Jeste muzes zkusit program recuva kdyztak
razorblade ufff, teda sa to valí. drž sa moja, a s babičkou držím palce.
dekuju! ale s babickou to nevypada dobre. dneska jsem za ni byla a sice me poznala, ale chvilema mi vykladala, ze tam lezi se svou babickou, ze v rohu nekdo stoji, ze byla rano doma, aby si protahla nohy. je mi ji strasne lito, kdyz si predstavim, ze je v tom spitale skoro celej den sama a kouka do stropu, bohuzel navstevy jsou jen na tri hodiny odpoledne a sestry nam vyjimku nepovoli. jeste pred tydnem byla s kamaradkou na prochazce, sedely na lavicce, povidaly si... a behem tri dnu se z ni stal lezak napojenej na hadicky, kterej chvilema ani nevi, kde je. nikdo z nas nebyl na takovej sesup pripravenej. :(
razorblade hele, nevim jestli te to utesi nebo ne, mne umřela babička loni v 98 a takových příhod bylo nespočet, ale i fakt stylem, ze v nemocnici mluvila úplně z cesty, třeba v červnu mi vyprávěla, ze nemůže jit domu, protože sněží a ona nemá boty do snehu a pak se z toho po par dnech zase úplně vyhrabala do velmi utesenyho mentálního zdraví. V ty nemocnici bohuzel to jde často šusem timhle směrem, asi i jak tam mají málo podnětů - fakt tam blbnou všichni a nemusí to nic znamenat.
Preju, ať to dopadne co nejlip! Tyhlety babičky ![]()
![]()
![]()
razorblade zlaticko drzte sa, obe ![]()
razorblade Taky držím palce. (Práci veme čert, ale na tu babičku)
Jiná Realita zamkni sd kartu, je tam.vetsinou takove malinke soupatko a zkus tu recuvu, nebo to nekomu ukaz, kdo to s pc alespon trochu umi. Stalo se nam to loni na dovolene, pri kopirovani karty do tabletu a taky nikdo nevedel jak.
razorblade Soucítím s tebou ![]()
Mám čerstvou zkušenost, připravit se na to vážně moc nedá...a vlastně ani moc co říct...
razorblade to je mi moc líto, drž se
babička
(já už žádnou nemám a musím se přiznat, že mi chybí víc než mamka)
razorblade taky drzim palce s babickou. My ted resime neco podobneho se skoro devadesatiletym dedeckem, byl nedavno v nemocnici a taky naprosto ztratil prehled o realite. Uz se to stalo parkrat predtim, po navratu domu se to zase zlepsilo, ale myslim, ze ta zmatenost trochu zustala. Je to narocne. Deda treba nosiva domu veci, ktere nekde najde, a pouziva je. Musi se mu chodit vyhazovat, protoze, aby spal pod dekou, kterou nasel ve krovi, to nejde. Pritom dek ma doma nekolik. Je hrozne se divat, jak milovany clovek chatra.
razorblade drzim palce a soucitim.. Sousedi si privezli babi podobneho veku ze spitalu jako komplet lezaka a domaci peci ji vypiplali zase k sobestacnosti. Ven uz sice nechodi, ale zato jim pravidelne pece buchty.. ![]()
razorblade držím palce.
Dekuju vsem za slova podpory. Pred chvili jsem tam byla a bylo to zas horsi, tak se smiruju s nejhorsim. A pripadam si jako nejvetsi hajzl, ze jedu za zabavou...
razorblade drz se ![]()
razorblade drž se!
razorblade :-( drž se
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.