Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 17:12

Jsem úplně KO Přežívám na kafi a na redbulu. Čekám, kdy to se mnou šlehne

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 17:30

Lamicka No mě to zarazilo, protože jinak se ve spoustě věcí shodneme.

Ale je pravda, že ještě to není tak hrozný jako jeden můj bývalý, ze kterého vylezlo, že čte Aeronet a podobný žumpy a volil komunisty a Zemana jenom kvůli svým rodičům, kteří jsou "zklamaní" z demokracie, že prý před tím jim bylo lépe, že si mohli snáz našetřit a stát se lépe staral o rodiny, přitom sám tu dobu vůbec nezažil.

Asi ti nemusím říkat, že nedlouho potom jsem krátkou známost s panem omezeným ukončila.

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 17:33

wendulka to se nedivím 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 17:38

Lama_z_Lana teď nevím, co jsem kde prošvihla, ale z čeho, pokud to není tajný? (aneb vykecání se někdy pomůže )

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 17:58

Jiná Realita Tajný to není, ale už desně vohraný - práce, studium, práce, studium...jak kolovrátek

Offline Garfie
28025 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 18:16

999 Já se jen kvůli té výstavě chystám do Prahy, snad to stihnu. Už mi o ní básnilo tolik lidí...ten zážitek s dětskou výpravou je hrozný :-( jak říkáš, promarněná šance, nechápu tyhle dospělý. 

Offline 999
19484 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 18:23

Garfie Když se do toho nechtěly pouštět samy, každá galerie má dnes lektorské oddělení, určitě by se o děti postarali...

A Koudelku si nenech ujít :-).

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 18:54

999 budu ted v po a v ut v praze, kde ze to je ta vystava?

Offline 999
19484 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 19:02

rasaNori Teď jsou v Praze dokonce dvě výstavy Josefa Koudelky :-). Jedna velká retrospektivní v Umělecko průmyslovém muzeu a druhá menši ve Veletržním paláci. Tam jsou z Koudelkova díla fotky Invaze 68 doplněné o dobové filmové záběry. Obě výstavy mají v pondělí zavřeno, tak leda úterý :-).

Offline brrr
12155 příspěvků moje polička 28. srpna 2018 22:15

Přečetla jsem si seznamy kandidátů do voleb v naší obci. K jedné podnikatelské klice přibyla druhá

Offline Gatita
8481 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 08:48

brrr kandidatky jsem jeste nestudovala,ale uz je videt,ze se volby blizi...zbourali detske hriste a postavili cele znova.pritom bylo dobre,celkem nove, stacilo by jen obcas provest malou udrzbu.ale to ne, to neni tak videt. Ach jo, takove plytvani.to me akorat tak vytoci, pritom jsem nejspis cilovka (casta hristova navstevnice).

Offline brrr
12155 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 09:01

Gatita Přesně, jak mám celkem projeté okresy Opava, Ostrava, tak vidím, jak se všude staví a přestavuje jak o dušu. A hlavně ty viditelné věci typu nové chodníky, revitalizace veřejných prostranství, dětská hřiště, atd. Ve velké části to asi není nic špatného, ale čtyři roky se nic neděje a pak se všichni zblázní.

Offline Gatita
8481 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 09:25

brrr u nas je to navic vylozene neucelne,to vidim i ja jako laik. Pritom by stacilo jednou dvakrat do roka zkontrolovat a vymenit uvolnene prkenko v prolezacce. Takovy slendrian...ale to je to nejmensi, resi se mnohem zasadnejsi veci, tu obec pomalu pozira development,mizi posledni "zelena" prostranstvi, kapacita skoly a skolky vsak zustava vice mene stejna...a z navrhovanych dopravnich opatreni na me jdou mdloby. A co delam?nic, spoleham na iniciativu opozicniho sdruzeni.vubec nemam kapacitu se zajimat ani o to,co se mi deje pod nosem:(

Offline brrr
12155 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 09:32

Gatita U nás to funguje tak, že když nejsi v té správné partě, tak nemáš šanci. Členové jedné strany jsou kámoši z nohejbalu, když chodíš na voleybal, tak si neškrtneš (modelový příklad).

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 10:27

Gatita Když jsem slyšela, kolik milionů utratí strany za volební kampaň, tak mi těch peněz přišlo fakt líto. Co by se za to dalo udělat. Takhle se to vyplácá na zbytečné billboardy, které budou strašit ještě dlouho po volbách, a na řečnění na náměstích.

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 22:58

Srazily se mi moje oblíbené šaty. Místo příjemných, volnějších letních šatů pod kolena, mám upnuté, téměř mini šaty, s pasem proklatě vysoko . Tak od H/M jsem příliš nečekala, ale že se až takto změní velikost mě poněkud zaskočilo. 

Offline Garfie
28025 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 08:02

whiskas Lituju tě upřímně-a potěším historkou, jak jsem svůj svetr z Benettonu po jednom vyprání věnovala kamarádce na dvouleté!  dítě. Jo a tchýně mi nedávno věnovala pro dceru drahou, korálky vyšívanou halenku z nějakého luxusního obchodu, půjčila ji kolegyni na jakousi slavnostní příležitost, kolegyně ji vrátila vypranou, složenou a uloženou v hedvábném papíru, takže ji rovnou dala do skříně a když ji po asi dvou letech vytáhla, zjistila, že je jak na malé dítě (obávám se že i dceři bude malá-je jí 10). 

Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 08:26

Garfie To je kolegyně milá,že to tak zakamuflovala ,já bych od té doby nespala a čekala,kdy to přijde! 

Offline Garfie
28025 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 08:33

rozarka No to ti řeknu! Tchýně navíc byla její nadřízená....chuděra kolegyně se už možná nikdy nevyspí!  

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 10:20

Garfie hele kdyby byla dceri mala, vedela bych kam s ni fakt tu neni to vlakno koupim/prodam? :D