SunEclipse Já jsem taky od přírody hrozne neochotna a musím se spis premahat. Kamarádka třeba kdysi vyprávěla, jak pro partnera přijede třeba do hospody ho vyzvednout, no to mě se úplně nechutí kroutily prsty
(normální město, taxi dostupné, žádná samota)
Stěžovací vlákno
MP MeriKamarádka taky takhle jezdí pro přítele a ví proč:-D. Třeba není tak ochotná jak vypadá. Ta moje ho totiž už ráno jinak sebrala snad téměř všude.
MP Meri Ono být neochotná, tak nějak normálně, není na škodu. Ono se to strašně rychle zvrtne a každej si zvykne to zneuživat.
My jsme dva roky zpátky byli ve víc lidech na dovolená, taková samota v lese. Ráno se nějak hromadně udělalo kafe, čaje, dětem (12-18) se řeklo, co si můžou dát k snídani. Jedna z těch kamarádek chystala vše, nejen dětem, ale mazala chleba i manželovi a krájela zeleninu. Pak vše poklidila. No my ostatní jsme úplně žasli a pak jí jedna z nás říkala, ať s tím okamžitě přestane, protože to budou pak vyžadovat i po nás.
.
A je to ona, kdo je nejvíc ve stresu, unavená.
Mam blbe obdobie, akosi je to blbe aj doma a je to únavné. O nespani škoda písať.
Janulik03 ty jsi superzena ktera je vzdy pro vsechny tady na svuj ukor.
Zmen to, drzim palce a moc ti to preji.
Nechcem to rozoberat, vlastne som to ani nechcela nijako riesit, len taka chvilkova slabost. Dakujem za podporu, ale momentalne neviem situaciu spracovať, tak sorry uz to radsej necham tak. Mozno som zbytocne precitlivela
Zarinya nedočítám ... je mi to hrozně líto ... ![]()
Janulik03 nestíhám dočítať ... mám tě moc ráda
opatruj se
prosím
Janulik03 nejsi, ale mysli na sebe. Mela jsem takovou babicku, mohla tu jeste byt, kdyby nebyla tak hodna.
Nebo takhle, mysli na vnucku, ja bych byla strasne rada s babickou a nemuzu, uz tu neni. Tak si rekni co udelat, abys tady pro ni jeste dlouho mohla byt.
vim ze na neco prijdes.
Antje ad janulik
Janulik03 přeji ti, ať se ta nepohoda rychle přežene a je brzy zase dobře. ![]()
Janulik03
Ty jsi nezdolně optimistická baba, věřím, že si to štěstí a pohodu zase přitáhneš, držím pěsti, ať je brzy líp.
Spíš dvě hodiny denně a lítáš jak hadr na holi... jsi přetažená, no. Dej si odpočinkovej víkend aspoň - pokud to teda ty vůbec dokážeš ![]()
Renusatko kdysi ex svagrova vypravela rozhorcene o dovolene s nekolika pary, kde druhe zeny "se valely" zatimco ona vse chystala a uklizela. vubec ji neprislo na mysl, ze to nemusela delat![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje