tv Taky drzim palce moc!
Stěžovací vlákno
tv Hodně štěstí přeju!
tv Tak treba tam bude zas neco jinyho lepsiho;-). Drzim ti palce, at se ti to libi a klapne to;-)
Karja Jasny, ja budu rada za strechu nad hlavou. Diky.![]()
tv Ja si nepamatuju, jestli bydlis v cz nebo jinde (pardon). V nekterych zemich odpada posledni najem, kdyz se stehujes kvuli rekonstrukci nebo prodeji.
0zero7 v cr. u nas tady urcite ne. teda aspon o tom nevim.![]()
tv Jasna, prave jsem myslela, ze mozna bydlis nekde v zahranici, ale nebyla jsem si jista.
Ignis a já se každý rok spálila na jízdě králů, úplně do ruda, ale letos jsem tam nebyla, takže jsem stále jako stěna
No, aspoň nějaká výhoda neúčasti ![]()
tv Držím palce ať to klapne ![]()
tv existuje nárok na slevu na nájmu nebo úplné prominutí nájmu, pokud se nemovitost nedá v důsledku nějaké objektivní okolnosti (rekonstrukce) užívat
jsem blbec... nejak jsem podcenila 2 slunecne dny tento rok... Minule jsem si spalila lytko podle 3/4legin ( krive shrnute) a dnes ramena podle satu plus vystrih na zadech a jeste prustrih na zadech. Zitra jsem detem slibila zoo, tak jsem zvedava, co doplnim. To bude krasne leto
Klíště
A objevila jsem ho až dnes ráno, takže si celou noc spokojeně násavalo. Ale jak jsem k němu během tý krátký chvíle venku mohla přijít, to fakt nevim.
já jsem včera měla být docela dlouho venku, tak jsem si schválně dala šaty s tím největším výstřihem, co mám, a taky jsem se namazala. no...mám rudě vypálený ten největší výstřih, co mám...
přestože vlastně slunce ani moc nesvítilo, protože to vypadalo, že bude každou chvíli bouřka.
a teď hloubám, co si jako obleču, protože potřebuju zakrýt to spálené, ale z úplně všeho mi kus někde kouká ![]()
To já jsem se plácla na lehátko včera, pak jsem stěhovala dřevo z jedný strany zahrady na druhej, chvíli přicmrndávala u grilu a jsem černá jak bota, vyhlašuju léto![]()
Ve školce jsou neštovice. Hned na začátku července máme 12 dní moře. Není možnost, že bych malou dávala jinam než do školky. Není možnost přesunout dovolenou (páč mužova práce). Vzhledem k tomu, že jsme teď 7 let byli jako rodina vždycky jen pár dní pod stanem... a fakt nemám nápad :(.
Gellnerova Tak teď už jedině modlení. Soucítím ![]()
Gellnerova my jsme na tom stejne. Nestovice tam jsou uz nejakou dobu, bala jsem se, ze nam to zhati dlouho planovany prodlouzeny vikend. Minulo nas to, ale ted se tam objevil dalsi pripad plus spalova angina. Taky zacatkem cervence jedeme k mori, poprve s ditetem a my asi po 5 letech, takze velka akce, super hotel, vse zaplacene. Tak mam taky neblahe tuseni.
Jiná Realita ja taky nevedela, co si dnes oblect. Chtela jsem zakryt ramena a trochu (pod kolena) odkryt nohy. Nakonec jsem vytahla cervenou kruhovou sukni s puntiky a tricko. Sukni jsem planovala odlozit, ze jsem na ni strara, ale dostala jsem na ni spoustu komplimentu a ted nevim
Candance Ukazat a uvidime;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.