viktorka_od splavu no o tom radši ani nemluvím, musela bych brečet.
tam je krajina jak obrázek. tady bordel, zanedbáno a každý se jen předhání, jak by ten kus půdy, který zdědil, co nejlépe střelil na novou fabriku nebo supermarket.
viktorka_od splavu no o tom radši ani nemluvím, musela bych brečet.
tam je krajina jak obrázek. tady bordel, zanedbáno a každý se jen předhání, jak by ten kus půdy, který zdědil, co nejlépe střelil na novou fabriku nebo supermarket.
Gatita no, sakra... to je totéž. Mně teda bylo nabídnuté hlídání na celou dobu - ale dost se mi to příčí. Leda bych pak malou vzala ještě na týden jen tak, aby o to nepřišla.. pořád doufám, že to nebudu muset řešit.
Tabea prý nejsou dostupné vakcíny. Každopádně se dá prý očkovat do 72 hodin od styku s nemocným - to je passé.
JJak to tak sleduju, až pojedu k našim, radši vrchem kolem Hradce.
dzizisketa pokud nemusis k vasim dvakrat do tydne, tak se to nejak da..
dzizisketa Ono se to dá, ale musíš jet nejlépe opačně než Pražáci, to znamená idálně v pátek do Prahy, v neděli "z". :-) A načasovat si, abys kolem větších měst (Brno) nejela v exponovanou dobu, teda kolem osmé a potom odpoledne kolem třetí-čtvrté. A sledovat waze.
Jiná Realita co má se stavem D1 společného Evropa?
Kokoska asi nechápu otázku ![]()
Kokoska aha, už jsem našla, na co asi reaguješ.
no je ostudou celé evropy, co je na tom nepochopitelného?
já teda celou evropu projetou nemám, ale na horší dálnici jsem zatím nenarazila (polsko, německo, rakousko, slovensko, portugalsko...).
Jiná Realita je to česká ostuda, ne? Evropa se za to stydět nemusí, ona to nezpůsobila.
Kokoska promiň, ale buď se špatně vyjadřuju, nebo si sedíš na vedení
je to ostuda česka před celou evropou, lepší?
Kokoska doteď jsem měla za to, že pokud se napíše, že je janička (d1) ostudou celé rodiny (evropy), je myšleno, že by se měla před rodinou (evropou) stydět, neb je nemožná.
Jiná Realita když se napíše, že je janička ostudou celé rodiny, tak se za ni celá rodina stydí, ne?
Stale nemam zasklenu zimnu zahradu ![]()
dnes mi volali a o mesiac to odlozili ze dodavatel nedodal dvere. Mna porazi, bordel v zimnej, stare okna popovolovane ze pojdu von, zaloha v cudu. Momentalne mam zlavu vo vyske 150€ od nich potvrdenu, ked to pojde takto dalej urobia to zdarma o rok ![]()
Potrefenáhusa já to vnímám tak, že je z nějakého důvodu nejhorší z celé rodiny. možná se za ni rodina stydí, nebo je to rodině fuk.
Jiná Realita jojo, "ostuda česka před celou evropou" je lepší, stylisticky teda. Pochopila jsem to jako Potrefenáhusa , ale nebudu se hádat o slovíčka.
Janulik03 to bude jak v tom vtipu, jak blondýna kupovala nová okna ![]()
Jiná Realita Potrefenáhusa ja vam dam janicky!!!!
Vy ostudy ![]()
třeba je to jinde jinak, u nás se běžně říká, že je třeba něčí zahrada ostuda celé obce. protože je hnusná a zanedbaná. a ani ten, kdo to říká, to neříká proto, že by se za ni styděl, ale prostě se mu nelíbí a vyjadřuje tím, že je podle jeho názoru nejošklivější z obce.
Janulik03 promiň ![]()
Jiná Realita aky? Aky? Daj nech sa odreagujem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.