Stěžovací vlákno
Tohle mě na kojení taky pěkně štve, být celý den a celou noc navlečená do podprsenky.
dynda dzizisketa och god, to se musí, jo? no asi ještě že nebudu nikdy těhotná, to bych dva roky nespala.
NNemusí, když ti nenechává mliko otisky všude možně.
dzizisketa já poslední dobou se díky tomuto fóru dozvídám o těhotenství a následném stavu věci, které jsem nikdy nevěděla, a připadá mi to celé až tak trochu děsivé. už jsem říkala kamarádům, co mají malé děti, že je fakt obdivuju, že mám pocit, že já bych to prostě nedala, a že to příroda dobře zařídila, že dítě nemám.
Jiná Realita ja podprsenku v noci nenosila ani pri kojeni
Co se stalo s palacinkou?
Jiná Realita no to je právě ta strašná věc na těch internetech
když jsem poprvé rodila tak jsem ani nevěděla že rodím
nevěděla jsem nic a prostě to tak nějak šlo všecko samo (nebo nešlo, ale prostě samo:P a teď jsou naprosto zbytečně informovaní o všech detailech všichni dopředu. blah
Janulik03 místo toho paplóna přece:-)
Potrefenáhusa já se míním zaškrtit v nějakým tom volným triku co si někdo zas libuje.. tu košilku či triko mám na tělo, tak se to nemůže přetáčet ani vyhrnout až do podpaží, drží to (jako ne napevno, ale prostě normálně)
Každý to má asi trochu jinak, ale ze mě to mlíko teče hrozně. Při kojení vždycky i z druhé strany a mezi kojením se tak nějak příležitostně spouští taky. Takže podrsenka + vložky do ní 24/7. S prvním dítětem to ještě bylo zpestřené tím, že jsem se první 2 měsíce často budila v kaluži mlíka...
dynda já mám teda dojem že zhruba v půl roce se to nějak ustálilo, že bych ani žádnou podprsenku ani nepotřebovala, ale nějak mně ta prsa asi zavazela (mimo kojení sem žádný neměla:-)
viktorka_od splavu já dost vystrkuju nohu do strany do pravyho úhlu, takže ty košile mám rovnou vyhrnuty a mít to vyhrnuty nad pas moc nerada (tahle asymetrie mě štve) a pak ještě k tomu asi rotuju a namotavam dokola
viktorka_od splavu jaaa tak
no to ma nenapadlo a fakt uz rozne veci mi sli hlavou ![]()
no fakt, že já taky vystrkuju nohy a rotuju, ale vyhrnutí nad pas si neumím představit.
Zas ale, když jsem se teď dívala, co mi vyjelo na googlu za modely při zadání noční košilka... těch typů a střihů a materiálů je milion a já vím přesně, co hledám.
Mně se to začalo lepšit kolem těch 2 měsíců, ale úplně to nezmizelo, smůla.
Dneska si fakt potřebuju postěžovat. Už víc jak 14 dní mě bolí od čelistního kloubu přes čelist, pod čelistí až ke krku. Už 14 dní jsem na analgetikách (snědla jsem jich za tu dobu víc jak za předchozí 1-2 roky). No a protože jsem před 14 dni byla na zubním zákroku (celkem se dělalo 6 výplní), hledal se problém v zubech, který ale dvě zubařky nezávisle na sobě nenašly
Navíc jsou dle nich bolesti pod čelistí, při polykání a u kořene jazyka až do krku netypické vzhledem k tomu, že zákrok byl na horní čelisti. Takže jestli máte někdo třeba zkušenost s podobnou bolestí, budu ráda, když mi dáte typ, já už jsem fakt zoufalá a navíc mám jít za 14 dní na operaci.....
A to nezmiňuju, že tyhle problémy (první, co u téhle zubařky po zákroku mám) přišly zrovna ve chvíli, kdy zubařka (ke které jezdím z Německa) měla těsně před porodem (teď už je porodivší) - i proto se dělalo tolik výplní najednou. Prostě můj zákon schválnosti fakt válí
Takže si tímto stěžuju hlavně na něj ![]()
To může být víc věcí, u mne se takto projevovala rostoucí osmička, ale u muže zánět licniho nervu, a doktorka mne ještě i hnala na ORL, aby vyloučila nějaký problém s uchem. Takže bych se neomezovala jen na zubní, ale hledala bych problém v širším měřítku.
A666 mne takhle boli kdyz poporusta zub moudrosti a i od migreny....nekdy je to i nekolik dni pak jako kdyz utne a je po vsem.
A666
To může být víc věcí, u mne se takto projevovala rostoucí osmička, ale u muže zánět licniho nervu, a doktorka mne ještě i hnala na ORL, aby vyloučila nějaký problém s uchem. Takže bych se neomezovala jen na zubní, ale hledala bych problém v širším měřítku.
Díky, já právě byla i u praktičky (ještě jsem si to zaplatila jako samoplátce - návštěva u paktičky dražší než prevence u zubaře včetně RTG...), ta udělala zánětlivé markery, vyšlo jí to trochu zvýšené ale stejně mě odkázala na zubaře, že je tam prostě až moc jasná koincidence ![]()
Já mám za cíl vydržet do úterý, na pohotovost se mi fakt nechce (a ani nevím, jak tu funguje) a pak asi budu trvat na podrobnějším vyšetření. Protože mě přijde, jako kdyby ty bolesti byly prostě divné, ne vždy stejné, tak možná to jsou dvě nesouvisející věci ![]()
jediný co vím je, že osmička to nebude, ty mi kdysi vyndavali ještě před prožezáním (málo místa v puse).
Z protejsiho bloku uz nekolik hodin straslivym zpusobem knuci pes. Jelikoz sem to nikdy pred tim neslysela tak "doufam", ze si nejaci "panickove" poridili pejsanka. Chudak.
A666 to je fakt těžko takhle, ale mohl by to být ten zánět trojklanného nervu. matka to má po chemo pořád.
blbá zpráva - nedá se s tím v podstatě nic dělat, dokud to nepřejde samo. aspoň u ní to tak funguje. sice jí na to něco dávali, ale nic nezabralo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.