Ounz Já taky kalhoty a tričko. V současném teplé tílko a ustřižené pyžamové kalhoty.
Stěžovací vlákno
Já se oblečená pořádně nevyspím v ničem.![]()
Pyžamové kalhoty ( vyzkoušené několikery ) se mi zařezávají, noční košile v jakékoli délce se mi stejně vyhrne až do podpaží. Vzala jsem tedy na milost ty noční košile nebo triko s bavlněnými volnými spoďáry. Asexuální šíleně, ale co bych pro spánek neudělala...
...spím ve - já tomu tak říkám - flanelovém skarandru.
Veliký klasický flanelový vršek, kalhoty mi téměř padají, jak mají volnou gumu.
Ale je to měkké, teplé, nikde to neškrtí, nepadá, nevyhrnuje se.
Spát v čemkoliv jiném, budím se...
Basic tricka z HM a pyzamove voľné gate, najlepsie s vackami, nech je kam dat vreckovku
tricka musia byt na telo, aby sa mi nevyhrnali, siroke neznasam. V lete kratasove pyzamo a k tomu take dlhe tielka z tezenisu.
...spím ve - já tomu tak říkám - flanelovém skarandru.
hodně váhám co si pod tím představit![]()
...klasický pánský střih/ flanelový pyžamo, ale v pastelových barvách.
Jo, je to taková antikoncepce![]()
(i když mému muži to přijde roztomilý...)
Jako nějaký záclonky na špagetkách(satén + tenounká ramínka) to případně jen na efekt, ale spát v tom celou noc, nevyspím se![]()
Ounz Tak u mě si zapiš nahá
.
999 ok ![]()
nesnesu nic -kromě případně trička a kahlotek, když spím někde jidne, nebo když fakt je zima. A do spacáku pro změnu dlouhý legíny, protože nenávidím, jak se to lepí na nohy.
Jo a kauza neštovice - malá je obsypaná naprosto učebnicově, jinak se cítí fajn a já mám fakt radost, že to stihneme vyléčit. Takže ani ta angína, co se probudila u mě, mi náladu nekazí.
Gellnerova tak to je fajn. My tu spalu stihnem taky dolecit.jen teda nesmi nastoupit ty nestovice, ktere take byly na meníčku ve skolce.
999 taky ![]()
Gatita no myslim ne vás. Snad to dopadne dobře!!
prave sem si koupila na spani lneny tilka a kratasky a uz se tesim az v tom budu snidat na dovoleny na balkone bougatsu.....![]()
Mně se teda kraťasy nebo pyžamový kalhoty na spaní zdají (kromě nepohodlí páč se při mým věčným otáčení prostě zařezávaj) dost nepraktický - musela bych jich mít jako kalhotek a furt prát... přece nepolezu večer do těch samejch, co jsem měla včera?! ![]()
Mně se teda kraťasy nebo pyžamový kalhoty na spaní zdají (kromě nepohodlí páč se při mým věčným otáčení prostě zařezávaj) dost nepraktický - musela bych jich mít jako kalhotek a furt prát... přece nepolezu večer do těch samejch, co jsem měla včera?!
No, a to muzeme spustit dalsi kolo - kdo si obleka pod pyzamo kalhotky? Ja treba jo, takze pyzamo pak klidne pouziju vickrat ;-)
Mam dnes strasne blbou naladu, nejradeji bych se zahrabala nekde do diry a jeste do toho cekame navstevu.... Nektery dny jsou jen od toho tesit se na vecerni ulehnuti do postele!
Proč další kolo? Téma už bylo uzavřený a jdu nevhod?
Kalhotky pod ještě jedny (pyžamový) je už pro mě vůbec nepochopitelný - dvě vrstvy na spaní/pod peřinu... to se přímo vylučuje s mým pohodlím a požadavkem na vzdušnost ![]()
barbucha tak někdo chce mít jistotu třeba
čim víc tepláků... ![]()
barbucha a do tý samý noční košile lezeš? Nevidim tam rozdíl
Já jo
Ty si nikdy nevemeš tričko nebo (denní) košili dvakrát? Na rozdíl od spoďárů (předpokládám
)?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.