barbucha Tak jestli máš pyžamový kalhoty tak nalepený na těle jako kalhotky, pak se nedivím, že se zařezávaj ![]()
Stěžovací vlákno
barbucha Nee, ja to myslela jen tak, ze se probrali v prvnim kole pyzama, a v druhym jako co pod ne. Jen se nekdy vyjadruju jak tatar.
No to nemam samozřejmě, dyk jsou daleko volnější... ale jak člověk (teda já) v tý posteli rotuje, tak při tom přetáčení si kousek přilehneš, na druhý straně se ti ho nedostává - a neštěstí je hotovo ![]()
barbucha taky nemuzu spat v kalhotach, naha je ideal, jenze musi byt za kazdyho pocasi otevrene okno (jinak se budim s pocitem ze se udusim), takze je mi zima na ramena a zada. uzke saty/kosile se vyhrne max do pasu takze dobry kompromis.
a samozrejme ze nocni spodni pradlo denne cisty, sis..
barbucha no, jako..ne triko ani košili si dvakrát neberu. Ale myslim, že dvakrát košile i dvakrát pyžamovy gatě sou každýho věc.
Holý ramena mi právě řeší tričková noční košile. Při vyhrnutí ta holá část těla
zůstává pod peřinou, takže za mě cajk i bez kalhotek. Navíc - koho bych mohla v noci pohoršit? Návštěvy? ![]()
barbucha si představ, jak hoříte, a ty vylezeš před hasiče v noční košili. skandál!
Jiná Realita dycky si ji může sundat, ne?![]()
barbucha jo, to se shodnem:P
barbucha Tak jestli máš pyžamový kalhoty tak nalepený na těle jako kalhotky, pak se nedivím, že se zařezávaj
![]()
barbucha sem si sla kvuli tobe prepocitat pyzamovy kalhoty....ehm 18ks je to dost?![]()
nosim denne jiny a dokonce si je i zehlim.![]()
Já taky dlouhé triko/trikosaty/košile. Co se vyhrné, zůstává pod dekou.
Nesnesla bych v noci na sobě kalhoty ani kalhotky. Vyzkoušela jsem několikrát a nedá se v tom spát.
Navíc bych musela taky mít denně čisté. Ryze pro svůj osobní pocit komfortu. Prostě holý zadek pod dekou je nej![]()
takze pyzamove kalhoty podruhe vadi,ale holy zadek pod dekou nevadi?![]()
nebo tedy taky deku prevlikate denne?
to jsou veci....
Zarinya já nevím jak ty, ale ja mám zadek čistý a deku si na sebe nenavlekam jako kalhotky.
Mimoto jsem psala výhradně o svém pocitu komfortu.
Dadoo ja sem psala neco o tobe?nebo si byla zminena?
Tady se zase schyluje ke krásný diskuzi. Tričko dva dny po sobě nebo ne? Jak často převlíkáte postel? Žehlíte ložní povlečení? Věšíte ponožky v páru nebo jak se to namane? Perete barevný zvlášť nebo v jednom chumlu? A na čtyřicet, šedesát nebo devadesát? ![]()
žluťásek a v savu a lavoru??![]()
Zarinya Todle se snažím neúspěšně už třetí rok nechat zapadnout a stejně to vždycky někdo vytáhne. Jako palačinku ![]()
žluťásek
jo toho se nezbavis.![]()
palacinka![]()
Že to ale vytahujes právě a jen ty, sis nevšimla? To kdyby se asi schylovalo nedostatečně, tak to připomenout.
Kazdy psal jak a v čem rád spí, příp. nespí, a co mu vyhovuje.
Nic jiného zmiňován nebylo. Netřeba z toho dělat flejm o něčem jinem. ![]()
Dadoo Ty ses dneska nějak špatně vyspala, ne? Já se už tak dobrej rok možná zdržuju skoro výhradně v dětským vlákně, to si tu už vůbec nepovídáte o praní?
Prací diskuze jsou nejlepší, žádnej flejm.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.